slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Makelaar Leyenburg www.thuisinleyenburg.nl

€200,000
Address: Wognumstraat 68, 2547 TR The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 122 m²
Liveable area 53 m²
Acceptance By consultation

Note

General

HAAST GEBODEN!
Afgelopen week hebben er diverse bezichtigingen en een Open Huis plaatsgevonden bij deze leuke woning. De live video bezichtiging kunt u terugkijken op de website van DIVA Makelaars. Biedingen verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk maandag 5 december om 16.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Mocht u de video en alle informatie hebben bekeken dan is het mogelijk om op b... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1950
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08748
Asking price €200,000
Service costs €86.68
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 03 December 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1950
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 122 m²
Floor Surface 53 m²
Content 200 m³
External surface area storage rooms 3 m²
External surface area 3.68 m²
Balcony 4.65 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas kombi kompakt HRE 24/18
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Loosduinen N 2387
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

HAAST GEBODEN!
Afgelopen week hebben er diverse bezichtigingen en een Open Huis plaatsgevonden bij deze leuke woning. De live video bezichtiging kunt u terugkijken op de website van DIVA Makelaars. Biedingen verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk maandag 5 december om 16.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Mocht u de video en alle informatie hebben bekeken dan is het mogelijk om op basis van deze informatie een bod uit te brengen. Mocht de woning u worden gegund dan nodigen wij u uiteraard alsnog uit voor een individuele bezichtiging.

STARTERS OPGELET! KNUS EN GEZELLIGE 3-KAMER APPARTEMENT OP DE 1E ETAGE MET BALKON EN SEPARATE FIETSENBERGING, GELEGEN IN RUSTIGE STRAAT NABIJ WINKELS EN OPENBAAR VERVOER.

De gezellige wijk Leyenburg is gelegen in het stadsdeel Escamp en is een rustige woonwijk met aan de rand van de wijk het Haga ziekenhuis en het openbaar vervoersknooppunt van Randstadrail, tram en bus. Voor al uw dagelijkse boodschappen gaat u naar het winkelcentrum Leyenburg, waar u lopend binnen 2 minuten bent. Medische en cosmetische voorzieningen om de hoek en in slechts 15 fietsminuten bevindt u zich in de duinen voor een heerlijke wandeling of ligt u te zonnen op het strand van Kijkduin.

Indeling:
Via een afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en intercom loopt u via de trap direct naar de entree gelegen op de 1ste etage.

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is knus met veel lichtinval. Kenmerkend zijn de sierschouw en natuurstenen vensterbanken maar met een moderne uitstraling door de strakke wanden en kunststof kozijnen. De naastgelegen (slaap)kamer is door het formaat uitermate geschikt als bijvoorbeeld kinderkamer of uw eigen werk/studeerkamer. Zowel de woonkamer als de hal, keuken en de twee slaapkamers zijn voorzien van een zeer nette laminaat vloer.

De gehele woning beschikt over goed onderhouden kunststof kozijnen. Ditzelfde geldt voor de schuifpui in de grote slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. Het balkon, gelegen op het zuiden, is voorzien van twee balkonkasten waardoor u extra opbergruimte heeft en hier tevens de opstelplaats van de cv-ketel vindt.

Verder geeft de gang u toegang tot het toilet met wastafelmeubel, de keuken en de badkamer. De moderne badkamer beschikt over een handige indeling. Zo is er een design radiator aanwezig, wastafelmeubel met spiegelkast en een zeer nette douchecabine.

Aan het einde van de gang, bevindt zich de keuken met toegang tot het balkon. De stijl van de witte keukenkastjes zorgen voor een landelijke sfeer en de praktische indeling biedt voldoende opbergplaats voor al uw kookgerei. De keuken is voorzien van een RVS-afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, ruimte voor de wasmachine en vrijstaande koelkast.

Bij de woning behoort een separate berging waardoor het zelfs mogelijk is om uw fiets of (kleine)motor/scooter veilig te kunnen stallen.

Bent u op zoek naar een fijn en instapklaar appartement met twee slaapkamers? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond. Natuurlijk kunt u ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1950;
• Gelegen op eigen grond;
• Circa 53m2 woonoppervlakte;
• Energielabel C, geldig tot 20 oktober 2032;
• Twee slaapkamers;
• Moderne badkamer met mechanische ventilatie;
• Balkon op het zuiden;
• Berging toegankelijk met fiets en/of scooter;
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas;
• Elektra: 5 groepen, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar;
• Cv-ketel merk Intergas, bouwjaar 2009;
• Actieve VvE 1/30ste aandeel, bijdrage € 86,68 per maand, in 2023 zal dit verlaagd worden naar €77,14;
• Zeer gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer, winkels en medische en cosmetische voorzieningen.

Verkoopcondities:
• Betreft bieden vanaf prijs;
• Niet bewoners clausule van toepassing;
• Oplevering op korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Mocht u begeleid willen worden door een aankoopmakelaar? Wij kunnen u introduceren bij lokale collega aankoopmakelaar specialisten. Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel: 070 448 31 50 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed