slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Tukseweg 218, 8334 RZ Tuk

€279,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 904 m²
Liveable area 135 m²
Acceptance By consultation

Note

General

VRIJSTAANDE WONING met INPANDIGE GARAGE, werkkamer begane grond en 4 slaapkamers (1e verd.). De woning is vergroot en voorzien van een schuifpui in de woonkamer met directe toegang tot een heerlijk vrij zitterras. De vloer is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn recentelijk nageïsoleerd (2017) wat veel wooncomfort oplevert. Een grote, zonnige achtertuin met een mooi zitterra... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1961
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 05230
Asking price €279,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Last updated 02 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1961
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Full
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 904 m²
Effective area 135 m²
Kitchen area 16 m²
Content 480 m³
Surface area other inner rooms 23 m²
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near public transport
Type Back yard
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Electricity
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Parking Indoor
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

VRIJSTAANDE WONING met INPANDIGE GARAGE, werkkamer begane grond en 4 slaapkamers (1e verd.). De woning is vergroot en voorzien van een schuifpui in de woonkamer met directe toegang tot een heerlijk vrij zitterras. De vloer is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn recentelijk nageïsoleerd (2017) wat veel wooncomfort oplevert. Een grote, zonnige achtertuin met een mooi zitterras alsook een gedeelte voorzien van gras en bloemenborders. Ruim en vrij gelegen op een prachtige locatie aan doorgaande straat in Tuk.

Ground floor

Via de entree/hal hebt u toegang tot de opgang 1e verdieping, keurig toilet (vernieuwd), werkkamer met "doka" aan de achterzijde van de woning met uitzicht naar de achtertuin. Via een loopdeur heeft men toegang tot de oorspronkelijke bijkeuken/achterentree en van daaruit toegang tot de achterzijde van de woning.
De woonkamer is ook bereikbaar vanuit de entree/hal.Betreft een ruime en lichte woonkamer met veel raampartijen, waarbij aan de rechtergevel in het verleden een uitbouw is gerealiseerd met schuifpui, vanwaar men directe toegang heeft tot het zitterras naast de woning. De gedeeltelijk open keuken is vanuit de woonkamer toegangelijk. Betreft een zeer grote en ruime U-keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. In de bijkeuken, direct bereikbaar vanuit de keuken, zijn er aansluitingen voor witgoed; een goede bergruimte, vanwaar men via een loopdeur toegang heeft tot de achterzijde van de woning en de achtertuin. De gehele begane grondvloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

First floor

Deze verdieping is vergroot aan de achterzijde (opbouw boven de voormalige bijkeuken met uitbouw), waardoor hier een ruime slaapkamer is gerealiseerd. Ruim daglichtinval door de vele raampartijen; licht en ruim is het geheel te noemen. Vanuit de overloop zijn alle ruimten te bereiken In totaal 4 slaapkamers en een nieuwe, moderne badkamer (2011), voorzien van wastafel, 2e closet en aparte doucheruimte.

Second floor

Via een schuiftrap (verwerkt in het plafond) heeft men toegang tot de 2e verdieping, wat in gebruik is als bergruimte. Hier is voldoende ruimte voor opslag.

Garden

Aan de voorzijde is een kleinere tuin, echter aan de achterzijde is een grote, zonnige achtertuin aanwezig met o.a. een mooi zitterras. Het andere gedeelte van de tuin is voorzien van gras en bloemenborders. Een leuke en vrije indeling is hier zichtbaar.

Details

Deze woning typeert zich door de goede bouw alsmede ook door haar ruim en vrij gelegen locatie aan een doorgaande straat in Tuk. Door de energiebesparende maatregelen en de vele slaapkamers is de woning bij uitstek geschikt voor gezinnen.

Recently viewed