slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Rijksweg 23, 7975 RS Uffelte

€435,000
Type of residence House, residential farm, semi-detached house
Plot size 3,056 m²
Liveable area 200 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HELFT van WOONBOERDERIJ -voormalig café-bedrijf- met RUIM GRASLANDJE (ca. 2186 m2) met rijbak, dit geheel als extra zij-tuin, 3 vrijstaande, prachtige paardenboxen en als extra: WOONAPPARTEMENT met eigen ingang en dakterras. Het geheel is gelegen aan een doorgaande weg, aan de rand van het authentieke dorp Uffelte, met vele loop-, wandel- en paardrijmogelijkheden in de directe omgeving, op een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, semi-detached house
    Construction period 1900
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05387
Asking price €435,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 31 March 2022
Construction
Type of residence House, residential farm, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1900
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Surfaces and content
Plot size 3,056 m²
Effective area 200 m²
Living area 107.99 m²
Kitchen area 30.42 m²
Content 740 m³
Surface area external storage rooms 66 m²
Surface area external, linked storage rooms 48 m²
Mapping
Number of floors 5 (and one basement)
Number of rooms 8 of which (6 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area, Near public transport, Near school, On waterway, Open position, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 8
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Shower, Sink, Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Toilet, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Havelte M 1353
Area 3,056 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

HELFT van WOONBOERDERIJ -voormalig café-bedrijf- met RUIM GRASLANDJE (ca. 2186 m2) met rijbak, dit geheel als extra zij-tuin, 3 vrijstaande, prachtige paardenboxen en als extra: WOONAPPARTEMENT met eigen ingang en dakterras. Het geheel is gelegen aan een doorgaande weg, aan de rand van het authentieke dorp Uffelte, met vele loop-, wandel- en paardrijmogelijkheden in de directe omgeving, op een perceel van: 3056 m2 eigen grond. Een zeer verrassende woning, waarbij recentelijk een aantal zaken zijn gemoderniseerd/vernieuwd.

Indeling begane grond:
Entree/hal (voorzijde) met een ruime (ca 83 m2) en gezellige living -met bar en diverse niveau verschillen- en een houtkachel, zeer royale woonkeuken, ruime (wijn-)kelder, bij uitstek ook om te gebruiken als een "man-cave", zij-entree en toiletgroep. Aan de linkerzijde is een zij-entree welke op haar beurt ook directe toegang geeft tot de living. Aan deze zijde is een ruime overkapping gerealiseerd, waar het heerlijk vertoeven is en direct uitzicht geeft over het naastgelegen, eigen weilandje. Naast deze overkapping is een speciale ruimte gecreëerd waar u uw auto overdekt kunt parkeren.

1e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de overloop met toegang tot alle vertrekken: 4 slaapkamers ( resp. 11, 10 (2x) en 7,5 m2), badkamer voorzien van bad, douche, toilet en wastafel. Een ruime bergzolder is hier eveneens aanwezig.

Indeling Appartement:

Begane grond:
Zij-entree/hal met directe toegang tot een slaapkamer, van waaruit directe toegang is tot de aangrenzende, moderne badkamer (voorzien van bad, douche, wastafelameublement) en toilet.

1e Verdieping: Toegang via een vaste trap vanuit de zij-entree/hal, overloop welke toegang geeft tot het separate toilet en een sfeervolle woonkamer met open keuken. Ook hier zijn diverse niveau verschillen. Vanuit deze woonkamer is er direct toegang tot het dakterras (20.25 m2) welke een heerlijk vrij uitzicht heeft en u hier kunt genieten van de ondergaande zon.

2e verdieping: Via een vaste trap vanuit de woonkamer bereikt u deze verdieping. Hier bevinden zich de overloop en de 2e slaapkamer van het appartement.

SAMENVATTEND:
Het weilandje is naastgelegen, hier is een rijbak en kunnen de paarden heerlijk grazen of uw kinderen heerlijk vrij spelen. De vrijstaande paardenboxen (3) zijn zeer solide paardenboxen. Het geheel betreft een zeer bijzondere woning op een bijzondere ligging; vrij en schitterend uitzicht over het voorgelegen vaarwater, de Drentse Hoofdvaart. Het appartement heeft een eigen ingang en is prima verhuurbaar. Voor een goede indruk is een bezichtiging aanbevolen, wij staan gereed om dit met veel plezier aan u te laten zien!

ZonZone

Close

Recently viewed