slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Esdoornstraat 12, 1911 BX Uitgeest

€400,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 281 m²
Liveable area 93.2 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Hoekwoning met garage op ruim perceel!!
Heb jij twee rechterhanden en ben je op zoek naar een aantrekkelijke woning die je volledig naar eigen smaak kan moderniseren? Dan heten we je graag van harte welkom aan de Esdoornstraat 12 in Uitgeest. Deze woning is gunstig gelegen in de groene bomenbuurt van Uitgeest, nabij basisschool, sportvelden, zwembad, station, winkels, jachthaven en recreatiege... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1962
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05472
Asking price €400,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 November 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1962
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 281 m²
Effective area 93.2 m²
Living area 20.8 m²
Kitchen area 6.95 m²
Content 330 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Garden
Type Back yard
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Boiler
Type of boiler Nefit Ecomline
Heating source Gas
Year of manufacture 1995
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Uitgeest B 4637
Area 281 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Hoekwoning met garage op ruim perceel!!
Heb jij twee rechterhanden en ben je op zoek naar een aantrekkelijke woning die je volledig naar eigen smaak kan moderniseren? Dan heten we je graag van harte welkom aan de Esdoornstraat 12 in Uitgeest. Deze woning is gunstig gelegen in de groene bomenbuurt van Uitgeest, nabij basisschool, sportvelden, zwembad, station, winkels, jachthaven en recreatiegebied. Dit waterrijke dorp Uitgeest is ook gunstig gelegen ten opzichte van de randstad, duinen en zee. Veel redenen dus om snel te komen kijken!
Deze veelzijdige hoekwoning is gelegen op een ruim perceel en beschikt daarnaast over een garage en een ruime oprit. De leefruimte die de woning te bieden heeft kan naar eigen smaak afgewerkt worden, en geeft je daarom de mogelijkheid om volledig je eigen plek te creëren.

Ground floor

Entree/hal met meterkast en toilet. Trapopgang naar de 1e verdieping en trapkast.
Deur naar de woonkamer. Veel lichtinval door de grote raampartijen en het zijraam. De eenvoudige keuken staat in verbinding met de woonkamer.
Achterdeur naar de tuin. De achtertuin is gelegen op het westen en doordat er ook een flinke zij-tuin is op het zuiden is er altijd een plekje in de tuin waar je kunt genieten van het zonnetje. Er is een achterom.

Garage

Achter de woning bevindt zich de garage. De garage kan je gebruiken voor het klussen aan je motor of oldtimer of voor het parkeren van je auto. Voor de garage is een royale oprit gecreëerd, zodat zoeken naar een parkeerplekje in de straat voor goed verleden tijd is.

First floor

Vanaf de vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Op de overloop heb je toegang tot 3 kamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van grote raampartijen. Hierdoor komt er veel natuurlijk daglicht binnen en is het in de kamer aangenaam vertoeven. Ditzelfde geldt voor de slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De kleinste slaapkamer kan prima dienen als hobbykamer of de alom bekende thuiswerkplek. Alle slaapkamers zijn voorzien van horren en rolluiken.
De badkamer is te vinden aan de voorzijde van de woning. In de badkamer bevindt zich een douche, wastafel, de opstelling voor de wasmachine en een raam voor natuurlijke ventilatie.

Second floor

Er is een vaste trap naar de 2e verdieping. Hier is een ruime overloop, je kunt hier een studeer/werkplek creëren. Achter de schotten is voldoende bergruimte voor de spullen die je niet zo vaak nodig hebt. De 4e slaapkamer is voorzien van dakraam, hier is ook de opstelling van de Nefit CV ketel.

Details

• Woonoppervlakte 93.2 m2
• Inhoud 330.22 m3
• Hoekwoning met garage
• Achtertuin en zij tuin
• Grotendeels dubbelglas ( begane grond en 1e verdieping )
• Rustige buurt

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed