slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Adriaan Geertsplein 4, 9641 BB Veendam

€349,500
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 165 m²
Liveable area 154.2 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Jaren ’30 woning met veel leefruimte in Veendam-Centrum!

Vrijstaande woning, met houtkachel, woonkeuken en ruime kelder, is gelegen aan Adriaan Geertsplein 4, 9641 BB te Veendam.

Veendam is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veendam in de provincie Groningen, gelegen aan rijksweg N33, de weg van de Eemshaven naar Assen. Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig d... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1930
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00317
Asking price €349,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 24 September 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1930
Isolations Party insulated glazing, Secondary glazing
Surfaces and content
Plot size 165 m²
Effective area 154.2 m²
Content 570 m³
Surface area other inner rooms 11.1 m²
Surface area external, linked storage rooms 32.1 m²
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Toilet, Walkin shower, Whirlpool
Parking Carport
Garden available Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Veendam D 4726
Area 165 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Jaren ’30 woning met veel leefruimte in Veendam-Centrum!

Vrijstaande woning, met houtkachel, woonkeuken en ruime kelder, is gelegen aan Adriaan Geertsplein 4, 9641 BB te Veendam.

Veendam is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veendam in de provincie Groningen, gelegen aan rijksweg N33, de weg van de Eemshaven naar Assen. Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig de op twee na grootste plaats en de vierde winkelstad in de provincie Groningen.
In de nabije omgeving van deze prachtige locatie is het Station Veendam.

Station Veendam is een NS-treinstation aan de spoorlijn Stadskanaal - Zuidbroek en eindstation van de spoorverbinding Groningen – Zuidbroek –Veendam. Daarnaast is het station het beginpunt van de museumspoorlijn van Museumspoorlijn STAR van Veendam via Stadskanaal naar Musselkanaal.

Het woonhuis betreedt u via de voordeur, waarna u vanuit de hal linksaf de woonkamer in kunt lopen, welke knus en gezellig aandoet door o.a. de houtkachel en de openslaande deuren. In de hal bevindt zich verder de trap naar de verdieping, de toegang tot een ruime kelder en de toegang tot het toilet.

Via de L-vormige woonkamer komen we in de ruime keuken, welke modern is ingericht en ook beschikt over openslaande deuren naar het terras. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een vaatwasser, inductiekookplaat en combimagnetron.

Op de verdieping treffen we aan de ruime overloop 3 slaapkamers, een badkamer en de toegang met vaste trap naar de zolderverdieping. Kijkt u eens hoe mooi het glas-in-lood op de overloop is, hoe dat prachtig oplicht bij een stralende zonnige dag! Via de overloop is het mogelijk het voorstel balkon op te lopen.

De badkamer heeft een wastafelmeubel, toilet, bad (whirlpool) en douche. De slaapkamers zijn zeer ruim en via 1 slaapkamer heeft men toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning.

Op de zolderverdieping is nog een ruime 4e slaapkamer en een grote overloop met bergruimte. Op deze verdieping zou nog een 5e slaapkamer gemaakt kunnen worden.
Aan de voorzijde van de woning kunt u aan de weg parkeren en loopt u vervolgens via het pad aan de rechterzijde van de woning naar de voordeur. Het is tevens mogelijk om op eigen terrein te parkeren. De carport dient bij de huidige eigenaar als schuur voor o.a. het bergen van fietsen, maar er zou ook zeker met gemak een auto onder kunnen staan.
De tuin aan de achterzijde kunt u betreden via de openslaande deuren in de woonkamer en keuken maar ook vanaf de voorzijde van de woning, buitenom, via de carport.

Rijk is Veendam aan scholen, sport- en overige verenigingen en er worden vele evenementen georganiseerd, zoals Veendammer Muzieknacht, Turfdagen en Pruiverij.
Daarnaast heeft Veendam een prachtig natuurgebied van ongeveer 90 hectare en het recreatiepark “Borgerswold”, waar men heerlijk kan wandelen en recreëren.

De woning is voorzien van hardhoutenkozijnen, prachtige glas-in-lood-ramen met voorzetramen en dubbele beglazing. Is aan de buitenzijde sfeervol door de jaren ’30 look en aan de binnenzijde is de woning gemoderniseerd met behoud van een aantal mooie elementen van de jaren `30. Daarnaast heeft de woning zonnepanelen op het dak en is de CV een huur CV welke eventueel met abonnement over te nemen is.

Kortom: een jaren ’30 woning met moderne aanpassingen, geschikt voor starters die houden van karakter!

Overige bijzonderheden:
• 4 ruime slaapkamers
• Dubbelglas
• Glads-in-lood met voorzetramen
• Moderne keuken
• Zeer veel lichtinval
• Ruime badkamer met aparte douche, 2e toilet en bad
• Houtkachel
• Kelder
• Zonnepanelen
• Huurketel (CV)
• Zeer centraal in Veendam gelegen

ZonZone

Close

Recently viewed