Description

Wilt u naast Borgerswold wonen in een ruime twee-onder-een-kap woning met garage? Dit is dan nu uw kans!  Deze woning met potentie ligt op loopafstand van Borgerswold en heeft alle belangrijke voorzieningen om de hoek!

De woning is goed onderhouden, heeft spouwmuur isolatie en is geheel voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas, maar zal nog naar smaak gemoderniseerd moeten worden.

De woonkamer is een doorzonkamer met uitzicht over de tuin en aan de voorzijde op de binnenplaats van het hofje. Het heeft door de grote ramen veel licht inval.
De keuken is een gesloten keuken met koelkast, gaskookplaat en oven.  Via de keuken kan men de achtertuin betreden vanuit de woning en in de keuken zit tevens de wasmachine aansluiting.

De begane grond heeft verder een ruime hal met trapkast, trap naar de verdieping, meterkast en een ruim toilet. 
Op  de verdieping vinden we aan de overloop gelegen 4 slaapkamers, waarvan 2 grote en 2 kleinere kamers, de badkamer en een vaste trap naar de zolderverdieping. 

Alle slaapkamers hebben veel ramen waardoor heerlijk licht. Op 1 van de slaapkamers vinden we nog een wastafel. De badkamer is een diepe ruimte met inloopdouche en wastafel. 

Op de zolderverdieping zou een 5e slaapkamer gemaakt kunnen worden. Op dit moment is het een open ruimte met CV installatie en niet geïsoleerd. 
Aan de voorzijde van de woning is aan een hofje, een ruime voortuin en aan de zijkant van de woning een lange oprit naar de garage. Via de oprit en schuttingdeur komt met van buitenaf in de achtertuin.

De tuin aan de achterzijde heeft meerdere mogelijkheden om lekker te zitten en te genieten van het buitenleven. De garage is een diepe garage, met roldeur aan de voorzijde en een loopdeur aan de zijkant. Ook allemaal van kunststof. 

De woning zal naar smaak nog gemoderniseerd dienen te worden, maar dit weegt niet op tegen de vele pluspunten van deze ruime woning en het goede onderhoud dat er alle jaren is geweest.

De pluspunten zijn o.a. de kunststofkozijnen, het goede onderhoud, de potentie die in de woning zit om het naar eigen smaak te maken, de ligging van de woning t.o.v. het natuurgebied en de voorzieningen.  

Bijzonderheden: 
✅Goed onderhouden woning. 
✅Geheel naar eigen smaak te maken
✅Spouwmuurisolatie
✅Borgerswold op steenworp afstand
✅Zeer geschikt voor starters 
✅Geheel voorzien van kunststof en dubbele beglazing
✅Zeer centraal gelegen

Kortom: een goed onderhouden woning met potentie in Veendam!

Features