slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Julianalaan 20, 9641 LZ Veendam

€350,000
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Plot size 1,460 m²
Liveable area 141.8 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Comfortabel en luxe wonen met mogelijkheid tot kantoor aan huis in het hart van Veendam!

Bungalow/maisonnette met ruime garage, vast aan een appartementencomplex, gelegen aan Julianalaan 20, 9641 LZ te Veendam.

Op een top gelegen locatie in hartje Veendam, met het winkelcentrum op steenworp afstand, bevindt zich deze ruime bungalow/maisonnette met tuin, dakterras, moderne keuken en prach... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, semi-detached house
    Construction period 1959
  • Location

Features

Offer
Reference number 00087
Asking price €350,000
Service costs €184.50
Electricity €100
Gas €150
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1959
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,460 m²
Effective area 141.8 m²
Living area 32.84 m²
Kitchen area 13.9 m²
Content 550 m³
Surface area other inner rooms 17.4 m²
Surface area external, linked storage rooms 88.4 m²
Balcony 4.1 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace
Bathroom facilities Steamcabin, Washbasin furniture
Parking Attached stone, Carport
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Veendam D 4765
Range Condominium
Ownership See document

Description

Comfortabel en luxe wonen met mogelijkheid tot kantoor aan huis in het hart van Veendam!

Bungalow/maisonnette met ruime garage, vast aan een appartementencomplex, gelegen aan Julianalaan 20, 9641 LZ te Veendam.

Op een top gelegen locatie in hartje Veendam, met het winkelcentrum op steenworp afstand, bevindt zich deze ruime bungalow/maisonnette met tuin, dakterras, moderne keuken en prachtig uitzicht.

De bungalow/maisonnette heeft zeer veel licht inval en is zeer goed onderhouden, waardoor het plezierig en comfortabel wonen is, daarbij heeft het een prachtig uitzicht en heeft het een voortuin, dakterras met overkapte gedeelte én balkon!

Veendam is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veendam in de provincie Groningen, gelegen aan rijksweg N33, de weg van de Eemshaven naar Assen. Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig de op twee na grootste plaats en de vierde winkelstad in de provincie Groningen.

In de nabije omgeving van deze prachtige locatie is het Station Veendam, waardoor het een perfecte locatie is wanneer men werkt in Groningen bijvoorbeeld.
Station Veendam is een NS-treinstation aan de spoorlijn Stadskanaal - Zuidbroek en eindstation van de spoorverbinding Groningen – Zuidbroek –Veendam. Daarnaast is het station het beginpunt van de museumspoorlijn van Museumspoorlijn STAR van Veendam via Stadskanaal naar Musselkanaal.

Ideaal is de ligging van deze woning voor levensgenieters, die graag in het feest- en winkelgebied vertoeven. Met de winkels en gezellige terrassen op steenworpafstand is er altijd wat te doen en ben je er in een paar tellen, maar wanneer je even van je rust wilt genieten, is het uitstekend vertoeven in deze mooie luxe bungalow/maisonnette. Alle voorzieningen zijn om de hoek, zoals de scholen, supermarkten en overige winkels.

De bungalow/maisonnette betreedt u via de voordeur en zeer ruime entree, waarna u middels een brede trap de eerste verdieping kunt bereiken. Op deze bijzondere locatie is de woonkamer op de eerste verdieping te vinden, waardoor het uitzicht prachtig is en je zeer privé woont. De woonkamer bevindt zich aan de ruime overloop recht tegenover de trap en heeft veel raampartijen aan de voorzijde, waardoor u van het wijds uitzicht kunt genieten.
Vanuit de woonkamer kunt u via de schuifpui naar het grote dakterras, waarvan een deel overkapt is. Wanneer u op het dakterras zit, onder de overkapping zit u geheel vrij, wanneer u verder doorloopt komt u bij het niet overkapte gedeelte, vanwaar u ook weer kunt genieten van het wijds uitzicht dat deze bungalow/maisonnette te bieden heeft.

Naast de woonkamer, aan de voorzijde van de bungalow/maisonnette, is een luxe en zeer moderne keuken met o.a. koelkast, vaatwasser en oven, maar zeker uniek is het kookgedeelte; u treft hier 3 kookwijzen aan; zoals een gaspit, 2-pits elektrische grillplaat en 2-pitsinductiekookplaat, laat u verrassen. Bijzonder aan deze keuken is zeker ook de kleine bar die gecreëerd is, waar u aan kunt zitten, bijvoorbeeld in de ochtend, en van waar u onder het genot van het kopje koffie kunt genieten van het uitzicht. Vanuit deze prachtige keuken kunt u het balkon aan de voorzijde van de woning betreden.
Tevens ligt aan deze ruime overloop een badkamer met stoomdouchecabine, een apart toilet en 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 ook toegang geeft tot het balkon aan de voorzijde van de woning.

Op de begane grond met zeer ruime hal is de 3e slaapkamer te vinden, welke ook zeer ruim is. Deze slaapkamer zou met gemak ook kunnen dienen als studeer/werkkamer. Hierdoor is thuiswerken en/of bedrijf aan huis snel te realiseren, zonder grote verbouwing,
Op de begane grond is ook een 2e toilet, kelder en bijkeuken met wasmachine aansluiting.
Via de bijkeuken op de begane grond of via de garagedeur aan de buitenzijde van de bungalow komt u in de garage. De oprit biedt plek aan deze nog 3 auto’s. En de tuin aan de voorzijde behoort ook tot de bungalow.

Alle kozijnen zijn van kunststof, er zijn moderne radiatoren geplaatst, alles is zeer goed onderhouden en daardoor is de bungalow/maisonnette zo te bewonen, “instapklaar” kunnen we het zeker wel noemen.

De bungalow/maisonnette heeft een brede trap naar de eerste verdieping en is onderdeel van het appartementencomplex van 4 appartementen, welke er aan vast geleden is. Er is een gezonde VVE, welke een MJOP heeft opgesteld. Er zijn op dit moment geen grote onderhoudswerkzaamheden/kosten in het vooruitzicht.
De bewoners zijn van alle leeftijden, waardoor het ook een complex is die voor alle leeftijdscategorieën geschikt is en waar iedereen meer dan welkom is.

De geschiedenis van Veendam is onderwerp van het Veenkoloniaal Museum, gelegen in het centrum van het dorp. Dit museum is zeker de moeite waard om eens te bezoeken, ook als inwoner van Veendam.

Rijk is Veendam aan scholen, sport- en overige verenigingen en er worden vele evenementen georganiseerd, zoals Veendammer Muzieknacht, Turfdagen en Pruiverij. Daarnaast heeft Veendam een prachtig natuurgebied van ongeveer 90 hectare en het recreatiepark “Borgerswold”, waar men heerlijk kan wandelen en recreëren.

Kortom: een zeer ruime bungalow/maisonnette met vele gebruiksmogelijkheden, zoals een kantoor aan huis en in het hart van Veendam!

Overige bijzonderheden:
• Geheel voorzien van dubbele beglazing en kunststofkozijnen
• Kantoor/bedrijf aan huis mogelijk
• Moderne radiatoren
• Woonkamer en keuken op de eerste verdieping
• Moderne en luxe keuken
• Uniek uitzicht in de kern van Veendam
• 3 slaapkamers, waarvan 1 op begane grond (welke ook als kantoor kan dienen)
• Zeer veel lichtinval
• Garage met oprit, waardoor ruime eigen parkeergelegenheid
• Dakterras, balkon en ruime voortuin
• Marmerenvloer
• Ruime voortuin
• Overkapping op een deel van dakterras
• Centraal gelegen op loopafstand van centrum
• 2 toiletten
• Veel bergruimte

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed