slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Jurjen Vegterweg 14, 9644 VH Veendam

€159,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 200 m²
Liveable area 77.6 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Jaren ’30 woning voor starters in Ommelanderwijk!

Half vrijstaande woning, met houtkachel, woonkeuken en ruime kelder, is gelegen aan Jurjen Vegterweg 14, 9644 VH te Veendam (Ommelanderwijk).

De woning is gelegen in Ommelanderwijk, een dorp in de provincie Groningen, in de streek Veenkoloniën, gemeente Veendam. Het dorp heeft geen eigen postcode en plaatsnaam in het postcodeboek, voor de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1936
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00077
Asking price €159,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 February 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1936
Roof materials Tiles
Rooftype Side gable
Surfaces and content
Plot size 200 m²
Effective area 77.6 m²
Living area 11.52 m²
Kitchen area 16.8 m²
Content 327 m³
Surface area other inner rooms 14.5 m²
Surface area external storage rooms 11.7 m²
Surface area external, linked storage rooms 0.6 m²
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Front yard
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Shower, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Veendam G 1788
Area 200 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Jaren ’30 woning voor starters in Ommelanderwijk!

Half vrijstaande woning, met houtkachel, woonkeuken en ruime kelder, is gelegen aan Jurjen Vegterweg 14, 9644 VH te Veendam (Ommelanderwijk).

De woning is gelegen in Ommelanderwijk, een dorp in de provincie Groningen, in de streek Veenkoloniën, gemeente Veendam. Het dorp heeft geen eigen postcode en plaatsnaam in het postcodeboek, voor de postadressen ligt het daarom 'in' Veendam.

Ommelanderwijk wordt samen met buurdorp Zuidwending als tweelingdorp beschouwd. De dorpen delen ook diverse voorzieningen, zoals de school, de kerk, de voetbalvereniging en nog allerlei andere verenigingen. Supermarkten en winkels vindt u in Veendam en de naastgelegen dorpen zoals Nieuwe Pekela en zijn op auto/fietsafstand bereikbaar.

Veendam is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veendam, waar ook Ommelanderwijk onder valt, gelegen aan rijksweg N33, de weg van de Eemshaven naar Assen. Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig de op twee na grootste plaats en de vierde winkelstad in de provincie Groningen.

Het woonhuis betreedt u via de voordeur, waarna u vanuit de hal linksaf de woonkamer in kunt lopen, welke knus en gezellig aandoet door de houtkachel en de behouden details van de jaren ’30 stijl. In de hal bevindt zich verder de trap naar de verdieping, de toegang tot een zeer ruime kelder en de toegang tot de woonkeuken.

De woonkeuken is modern en van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser, 5 pits gaskookplaat en combimagnetron. Vanuit deze woonkeuken loopt u naar de bijkeuken met cv-opstelling, wasmachine aansluiting, badkamer en toilet.

De moderne badkamer heeft een wastafelmeubel en inloopdouche. Aan de linkerzijde naast de badkamer is de toiletruimte en aan de rechterzijde daarvan bevindt zich de deur naar de achtertuin.

Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers aan de L-vormige overloop gelegen en is er via een luik en vlizotrap toegang tot de berging zolder.

Aan de voorzijde van de woning kunt u aan de weg parkeren en loopt u vervolgens via het pad aan de rechterzijde van de woning naar de voordeur.

De tuin aan de achterzijde kunt u betreden via de achterdeur in de bijkeuken maar ook vanaf de voorzijde van de woning, buitenom. In deze achtertuin treft u een tuinhuis om uw fietsen en uw tuinspullen bijvoorbeeld te bergen.

Station Veendam is een NS-treinstation aan de spoorlijn Stadskanaal - Zuidbroek en eindstation van de spoorverbinding Groningen – Zuidbroek –Veendam. Daarnaast is het station het beginpunt van de museumspoorlijn van Museumspoorlijn STAR van Veendam via Stadskanaal naar Musselkanaal.
De geschiedenis van Veendam is onderwerp van het Veenkoloniaal Museum, gelegen in het centrum van het dorp. Dit museum is zeker de moeite waard om eens te bezoeken, ook als inwoner van Veendam.

Rijk is Veendam aan scholen, sport- en overige verenigingen en er worden vele evenementen georganiseerd, zoals Veendammer Muzieknacht, Turfdagen en Pruiverij.
Daarnaast heeft Veendam een prachtig natuurgebied van ongeveer 90 hectare en het recreatiepark “Borgerswold”, waar men heerlijk kan wandelen en recreëren.
De woning is voorzien van kunststofkozijnen en dubbele beglazing. Is aan de buitenzijde sfeervol door de jaren ’30 look en aan de binnenzijde is de woning gemoderniseerd.
Kortom: een jaren ’30 woning met moderne aanpassingen, geschikt voor starters die houden van karakter!

Overige bijzonderheden:
· 3 slaapkamers
· Kunststof kozijnen
· Dubbelglas
· Moderne keuken
· Zeer veel lichtinval
· Moderne badkamer
· Houtkachel (ter overname)
· Kelder
· Rustige ligging

ZonZone

Close

Recently viewed