slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Van Stolbergweg 19, 9641 HE Veendam

€140,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 72.7 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Appartement met potentie in Veendam!

Bij dit ruime appartement aan de Van Stolbergweg 19, 9641 HE te Veendam zijn maar liefst 3 balkons, waardoor je de gehele dag kunt genieten van zon en schaduw.

LET OP! DE VRAAGPRIJS IS EEN VANAFPRIJS, VERKOPER WIL U HIERMEE UITNODIGEN TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BIEDING VANAF DE AANGEGEVEN VRAAGPRIJS!

Nabij het centrum van Veendam, bevindt zich dit a... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 1960
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00126
Asking price €140,000
Service costs €110
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 09 September 2021
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1960
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 72.7 m²
Living area 35.16 m²
Kitchen area 5.7 m²
Content 240 m³
Surface area external storage rooms 17.5 m²
Surface area external, linked storage rooms 10.5 m²
Balcony 11.49 m²
Mapping
Number of floors 1 (and one basement)
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Central fireplace
Bathroom facilities Shower, Sink, Walkin shower
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Veendam I 1357
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Appartement met potentie in Veendam!

Bij dit ruime appartement aan de Van Stolbergweg 19, 9641 HE te Veendam zijn maar liefst 3 balkons, waardoor je de gehele dag kunt genieten van zon en schaduw.

LET OP! DE VRAAGPRIJS IS EEN VANAFPRIJS, VERKOPER WIL U HIERMEE UITNODIGEN TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BIEDING VANAF DE AANGEGEVEN VRAAGPRIJS!

Nabij het centrum van Veendam, bevindt zich dit appartement van ongeveer 73 m2, op de 1e verdieping van het complex, gelegen aan een doorgaande weg. Een pluspunt voor de locatie is zeer zeker de centrale ligging t.o.v. de voorzieningen, zoals de supermarkten, winkels, scholen en de opstapplaatsen van het openbaar vervoer. Het appartement is qua onderhoud in goede staat en biedt mogelijkheden tot modernisatie.

Veendam is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veendam in de provincie Groningen, gelegen aan rijksweg N33, de weg van de Eemshaven naar Assen. Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig de op twee na grootste plaats en de vierde winkelstad in de provincie Groningen.

In de nabije omgeving van deze locatie is het Station Veendam, een NS-treinstation aan de spoorlijn Stadskanaal - Zuidbroek en eindstation van de spoorverbinding Groningen – Zuidbroek –Veendam. Tevens is het station het beginpunt van de museumspoorlijn van Museumspoorlijn STAR van Veendam via Stadskanaal naar Musselkanaal.

Het appartement is voorzien van een woonkamer met een zogeheten moederkachel en uitzicht aan de voorzijde van het appartement. Op dit moment is het appartement zo ingedeeld dat er een aparte eetkamer is, welke met gemak bij de woonkamer getrokken zou kunnen worden, of omgeturnd zou kunnen worden als slaapkamer. De huidige eetkamer geeft toegang tot de badkamer en het balkon aan de zijkant en is dus te betreden via de woonkamer.

De badkamer bestaat uit een douche en wastafel en heeft 2 deuren, waarvan één richting de eetkamer en één richting de keuken. De hal is ruim, met een slaapkamer aan de voorzijde, het toilet, een slaapkamer aan de achterzijde, een gesloten keuken en de deur naar de galerij.

De keuken is o.a. voorzien van een gaskookplaat en geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. Dit is een lang balkon en heeft een tweede deur, welke uitkomt in de kleine slaapkamer met wasmachine aansluiting.

De slaapkamer aan de voorzijde is ruim en heeft een pui met schuifdeur van kunststof naar het 3e balkon. Indien gewenst zou deze kamer bij de woonkamer betrokken kunnen worden om zo een L-vormige woonkamer te creëren.

In de kelder is een eigen kelder/bergingsruimte, welke groot is en zorgt voor extra veel bergruimte en mogelijkheid tot het stallen van een fiets en/of scooter.

Het complex heeft een VVE, meer informatie hierover uiteraard verkrijgbaar bij de makelaar.

De geschiedenis van Veendam is onderwerp van het Veenkoloniaal Museum, gelegen in het centrum van het dorp. Dit museum is zeker de moeite waard om eens te bezoeken, ook als inwoner van Veendam.

Rijk is Veendam aan scholen, sport- en overige verenigingen en er worden vele evenementen georganiseerd, zoals Veendammer Muzieknacht, Turfdagen en Pruiverij.

Daarnaast heeft Veendam een prachtig natuurgebied van ongeveer 90 hectare en het recreatiepark “Borgerswold”, waar men heerlijk kan wandelen en recreëren.

Kortom: een appartement met potentie, gelegen in Veendam en naar eigen smaak te moderniseren!

Overige bijzonderheden:
• VVE aanwezig
• Goede basisstaat van het appartement
• Te moderniseren naar eigen smaak
• Zeer centraal gelegen
• Voorzien van brandmelders
• Dicht bij centrum Veendam
• 2 slaapkamers
• 3 balkons
• Grote eigen berging in de kelderruimte

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed