slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Trumanstraat 51, 7844 KN Veenoord

€350,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 789 m²
Liveable area 259 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Vanwege overweldigende belangstelling zijn er helaas geen nieuwe bezichtigingen meer mogelijk. Wil je op de wachtlijst gezet worden? Stuur dan een mail naar ons kantoor met je gegevens.

Trumanstraat 51 Veenoord
Woning met mogelijkheden

Zie je jezelf hier het liefst dit jaar al wonen en kun je snel beslissen? Maak dan een afspraak bij deze verrassend ruime vrijstaande woning, geschikt voo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Year of construction 1974
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5666460
Asking price €350,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 20 December 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1974
Rooftype Side gable
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 789 m²
Effective area 259 m²
Content 981 m³
Surface area external, linked storage rooms 39 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 9 of which (6 bedrooms)
Outdoors
Location City centre, Residential area
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Toilet
Parking Carport
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes

Description

Vanwege overweldigende belangstelling zijn er helaas geen nieuwe bezichtigingen meer mogelijk. Wil je op de wachtlijst gezet worden? Stuur dan een mail naar ons kantoor met je gegevens.

Trumanstraat 51 Veenoord
Woning met mogelijkheden

Zie je jezelf hier het liefst dit jaar al wonen en kun je snel beslissen? Maak dan een afspraak bij deze verrassend ruime vrijstaande woning, geschikt voor wonen en werken, een samengesteld/groot gezin, zorg voor inwonende familieleden of als generatiewoning.

De woning is gelegen aan een rustig straatje in een kleinschalige woonwijk in Veenoord met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik waaronder diverse winkel- en sportvoorzieningen, een basisschool, de huisarts, de tandarts, de dierenarts, het NS-station en diverse uitvalswegen.

De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
Via de overdekt entree/hal stap je de royale hal binnen met een wenteltrap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal bereik je de woonkamer, de keuken, het toilet en de wasruimte.

De woon-/eetkamer is aan de rechterzijde van de woning en heeft naast een zitkuil een inzethoutkachel. De lage ramen aan de voorzijde zorgen voor lichtinval en een mooi uitzicht.

De wasruimte heeft naast de witgoedaansluitingen ook een omvormer voor de 20 zonnepanelen (eigendom). De opbrengst komt nagenoeg overeen met het verbruik, hoe interessant is dit?

De (woon)keuken aan de linkerzijde van de woning is functioneel maar voor een volgende eigenaar vast en zeker aan vervanging toe. Je kunt hier dus naar eigen smaak de ruimte zo indelen dat er een royale inbouwkeuken en een eettafel geplaatst kan worden.

Achter de keuken is de bijkeuken annex berging met deur naar de tuin. Deze ruimte is volledig betegeld. Hier kan optioneel een douche worden gerealiseerd maar ook is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld de witgoedaansluitingen.

De naastgelegen multifunctionele ruimte is zowel via de bijkeuken als via een eigen ingang aan de straatzijde bereikbaar. In deze ruimte zijn geen radiatoren geplaatst maar elektrische infraroodpanelen vanwege de aanwezige zonnepanelen. Voor de aanbouw is een overkapping.

De ruimte is nu ingedeeld als een woonkamer, een eigen toilet en een aparte (slaap)kamer. Het toilet is voorbereid voor nieuw sanitair en dient door de volgende eigenaar geplaatst te worden.

Alsof er niet genoeg ruimte is, heeft de eigenaar de achtergelegen berging verbouwd tot een geïsoleerde ruimte met een vaste trap naar de bergzolder met de Hr-ketel. Hier is nog geen verwarming aanwezig maar koud is het hier niet. Je stapt via de deur zo je terras op.

De woning is voorzien van aluminium rolluiken.

De tuin is voorzien van een afsluitbaar hekwerk, een oprit met een carport, bestrating aan de achterzijde met een terras, gras en een houten schutting. De ligging van de woning over de breedte biedt de nodige privacy en is daarnaast zonnig gelegen.

Eerste verdieping

Vanuit de overloop bereik je een grote berging, vier slaapkamers waarvan de grootste is voorzien van een schuifkastenwand en de vijfde kleinere (slaap)kamer met een dakraam.

De badkamer met dakkapel is voorzien van een ligbad, een douchecabine, een wastafelmeubel en een toilet. Hier is ook een aluminium rolluik aanwezig.

Bijzonderheden:
- De woning is in de jaren ’90 gerenoveerd en uitgebouwd
- Er zijn 11 rolluiken rondom aanwezig (waarvan 4 elektrisch)
- De woning is voorzien van centrale verwarming (HR-combiketel lease 2018) en deels elektrische infraroodpanelen
- Totaal 20 zonnepanelen aanwezig (eigendom), nagenoeg (nog) geen energiekosten
- Een multifunctioneel gebruik is mogelijk, denk hierbij aan wonen en werken, een samengesteld/groot gezin, zorg voor inwonende familieleden of als generatiewoning

Oplevering in overleg, kan per direct.

Algemeen:
- Veenoord vormt samen met buurdorp Nieuw-Amsterdam een geheel. Ze worden daarom het Tweelingdorp genoemd. Toch hebben beide dorpen een eigen postcode en hebben ze zich lange tijd zelfstandig ontwikkeld. Veenoord hoorde tot de gemeentelijke herindeling van 1 januari 1998 namelijk bij de gemeente Sleen, terwijl Nieuw-Amsterdam altijd tot de gemeente Emmen heeft behoord. De grens tussen beide dorpen ligt langs de Schooldijk en de Veilingstraat.
- In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is Veenoord geen veenkolonie maar een ontginningsdorp. Het ontstond in 1860 bij de aanleg van de Verlengde Hoogeveense Vaart. Pas later, bij de ontginning van de veengebieden ten zuiden van het dorp, kwamen er ook veenarbeiders wonen. In deze tijd ontstond ook Nieuw-Amsterdam: aanvankelijk een stuk zuidelijker dan de Vaart, maar geleidelijk aan schoof het op richting Veenoord. Door de nieuwbouw na de Tweede Wereldoorlog groeiden de dorpen volledig aan elkaar vast.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed