slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: De Vennen 203-205, 9541 LK Vlagtwedde

€37,500
Type of residence Building plot
Recreation property
Plot size 710 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

DE perfecte locatie in Vlagtwedde voor uw droomvakantiehuis!

Aan de Vennen 203-205 te Vlagtwedde, op het Parc Emslandermeer is het mogelijk om 1 tot 2 woningen te laten bouwen voor recreatief gebruik.

In het midden van het “eerste gedeelte” van het park vindt u een binnenmeer, welke een provinciaal gekeurd zwemwater en goede (karper)vismogelijkheden biedt. Heerlijk genieten op het stran... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Building plot
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00390
Asking price €37,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 25 February 2023
Construction
Type of residence Building plot
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 710 m²
Cadastral informations
Vlagtwedde L 2134
Area 710 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

DE perfecte locatie in Vlagtwedde voor uw droomvakantiehuis!

Aan de Vennen 203-205 te Vlagtwedde, op het Parc Emslandermeer is het mogelijk om 1 tot 2 woningen te laten bouwen voor recreatief gebruik.

In het midden van het “eerste gedeelte” van het park vindt u een binnenmeer, welke een provinciaal gekeurd zwemwater en goede (karper)vismogelijkheden biedt. Heerlijk genieten op het strand tijdens de zomerperiode behoort hier op dit park zeker tot de mogelijkheden. Hieraan is ook deze kavel gelegen.

De kavel is gelegen op Parc Emslandermeer in één van de mooiste gebieden van Groningen, genaamd Westerwolde. Door de prachtige ligging aan de tweede binnenmeer is deze kavel uniek zeer geliefd bij verhuur van de te plaatsen woning, indien u wenst te verhuren. Het is een prachtig park en hier is verhuren geen verplichting, dus u kunt ook voor uzelf een droomhuis bouwen om zelf heerlijk vakantie te vieren!

Parc Emslandermeer beschikt over een groot subtropisch zwembad. Het zwembad heeft een 25 meter wedstrijd-, peuter-, baby-, bubbelbad en stroomversnelling met glijbaan. In het zwembad vindt u ook het saunacomplex waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Bij restaurant Roegh kunt u terecht voor een hapje en drankje en vanaf het terras is er een prachtig uitzicht over de golfbaan van GC Westerwolde. Op het park zijn voor de kinderen verschillende speeltuinen en er is een jeu de boules baan.

Kortom; op het park is genoeg vertier, maar zeker ook in de omgeving.

De kavel heeft een oppervlakte van 710 m2 en gas, water en elektra zijn reeds tot aan de kavel gelegd. Aan het begin van de straat is een slagboom, waardoor u veel privacy heeft, daar niet iedereen zomaar het park op kan.

U kunt uw eigen woning bouwen en de makelaar heeft een voorbeeld tekening beschikbaar van wat is toegestaan,

Vlagtwedde heeft alles wat men nodig heeft voor handen, er is een grote supermarkt, er zijn verschillende kleinere winkels en gezellige eetgelegenheden. Het gebied Westerwolde is uitermate geschikt voor het toerisme, zo ligt Bourtange op steenworp afstand, zijn er mooie fiets- en wandelroutes te volgen en vele oudheden te bekijken. Op het park, bij de receptie, maar zeker ook de makelaar kan u hier alles over vertellen.

Helaas is permanente bewoning op deze kavel niet toegestaan; de woning(en) welke u wenst te gaan bouwen is uitsluitend te verhuren via een bedrijfsmatige exploitatie op het park of u kunt de woning behouden voor eigen gebruik (tweede woning, recreatief wonen).

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met ons kantoor!

Kenmerken kavel:
• Eigen droomhuis te bouwen
• Aan het water
• Aansluitingen tot bij de kavel(s)
• Mogelijk voor verhuur
• Mogelijk als tweede huis

ZonZone

Close

Recently viewed