slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under option

Under option: VW-Lanesloot

€194,500
Address: Lanesloot 1H102, 9541 AP Vlagtwedde
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Plot size 300 m²
Liveable area 70 m²
Acceptance By consultation
Status Under option
Part of project Vakantiepark Westerwolde

Note

General

Hoe heerlijk is het om in het bezit te zijn van een eigen betaalbare vakantiewoning?

Op Vakantiepark Westerwolde zijn twee modellen beschikbaar, beide met een vloeroppervlakte van 70m2.

Deze woning met alle voorzieningen om energieneutraal te leven wordt met de hand gemaakt.
Echt vakwerk! Doordat ze handgemaakt zijn is het qua indeling gemakkelijk het naar uw wensen om te laten zetten.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Construction period 2023
    Status Under option
  • Location

Features

Offer
Reference number 00302
Asking price €194,500
Status Under option
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction New estate
Construction period 2023
Rooftype Flat
Isolations Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 300 m²
Effective area 70 m²
Content 200 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Condition Normal
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Solar collectors
Heating Air conditioning, Heat pump, Solar collectors
Has AC Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes
Has sun collectors Yes

Description

Hoe heerlijk is het om in het bezit te zijn van een eigen betaalbare vakantiewoning?

Op Vakantiepark Westerwolde zijn twee modellen beschikbaar, beide met een vloeroppervlakte van 70m2.

Deze woning met alle voorzieningen om energieneutraal te leven wordt met de hand gemaakt.
Echt vakwerk! Doordat ze handgemaakt zijn is het qua indeling gemakkelijk het naar uw wensen om te laten zetten. Aan de buitenzijde is de woning voorzien van geïmpregneerd hout, waardoor het onderhoudsvriendelijk is. Wij weten het zeker…. U wordt verliefd op de woning en zijn karakter!

Nederland is ontzettend veelzijdig en heerlijk om te genieten van pracht en praal van de natuur.
Zo hebben we groene bossen, de rust en ruimte, prachtige wateren en kleurrijke landerijen.
Westerwolde wordt wel eens 'het best bewaarde geheim van Nederland' genoemd. Zo mooi, rustig, authentiek en ook (h)eerlijk. Hier is geen massatoerisme, maar wel alles aanwezig wat men nodig heeft voor een heerlijk weekend, midweek of weekje er lekker tussenuit.

Het Project: NATUURLIJK DUURZAAM GENIETEN!

Op een prachtig landelijk stuk grond met uitzocht over de golfbaan enerzijds en het bos anderzijds bouwen wij ongeveer 100 energie neutrale vakantiewoningen. De combinatie van grote ramen, openslaande deuren en het gebruik van natuurlijk materiaal zorgt voor een prachtige woning met veel lichtinval en gaat op in de natuur.

Het open karakter van de woning creëert het gevoel midden in de natuur van Westerwolde te zijn. En dat is ook zeker zo, want bos en water liggen op steenworp afstand.

Het project natuurlijk duurzaam genieten op Vakantiepark Westerwolde is bestemd voor toeristische/recreatieve verhuur volgens een bedrijfsmatig verhuurconcept en zal beheerd worden door een aangestelde beheerorganisatie.

Omdat het doel van het park rust, ruimte en natuur is, willen we zoveel mogelijk dit uitstralen en is ervoor gekozen geen ontvangstgebouw bij de entree te bouwen. De beheerder werkt vanuit een locatie elders in de omgeving en is ten alle tijden bereikbaar voor gasten en eigenaren van de woningen.

Gasten van het park mogen gebruik maken van het naastgelegen (gemeentelijk) zwembad. Fietsen zijn bijvoorbeeld te huur in het dorp Vlagtwedde. En overige voorzieningen zijn ook voor de gasten van dit park toegankelijk, desgewenst tegen een vergoeding.

De recreatiewoningen: ENERGIENEUTRAAL & STIJLVOL

Bij de situering van de woningen is rekening gehouden met de omgevingskenmerken zoals bomen, bossen, weilanden en de golfbaan. De recreatiewoningen worden luxueus en stijlvol gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Standaard beschikken de woningen over twee slaapkamers met een volledig uitgeruste badkamer, een apart toilet en een luxe keuken met een ruime living waar het heerlijk thuiskomen is na een dagje fietsen, wandelen, varen of golfen.
Tevens is er bij elke kavel een eigen parkeergelegenheid direct bij de woning aanwezig. De woningen kunnen eventueel gekocht worden met een compleet inventarispakket. Dit pakket is van alle gemakken voorzien en meer dan compleet, inclusief klein inventaris en beddengoed. Kortom; Een goede start voor verhuur.

Veel aandacht is er besteed aan de indeling en afwerking van de woning, het terras en de aanleg van de tuin. Twee slaapkamers, een badkamer, luxe keuken, terras en energie neutrale voorzieningen staan garant voor een comfortabel en energiezuinig verblijf.

Basiswoning 1: TYPE LANESLOOT

Deze basiswoning is geschikt voor 4 personen.

U betreedt de woning via de veranda en voordeur, waarna u in de hal naar rechts kunt, naar de woonkamer. Deze woonkamer is zeer ruim en heeft aan de voorzijde openslaande deuren naar het terras en aan de achterzijde ramen op hoogte.

De woonkamer is HET centrale punt van de woning en wordt geleverd met een prachtige eikenhouten vloer van goede kwaliteit. Vanuit hier kunt u bijna alle overige ruimtes betreden. Zo hebben we aan de rechterzijde 2 grote slaapkamers waar met gemak per slaapkamer 2 eenpersoonsbedden kunnen staan en een kast. De slaapkamers hebben ramen op hoogte, zodat met niet vanuit buiten naar binnen kan kijken.

Aan de linkerzijde van de woonkamer is de moderne open keuken en de hal met de technische ruimte, waar nog een stukje bergruimte bij in zit, de ruime en comfortabel badkamer en het toilet.

Basiswoning 2: TYPE VLAGTWEDDE

Deze basiswoning is geschikt voor 4 tot 6 personen.

De woning is gelijk aan type Lanesloot met als extra een vide boven de keuken en sanitaire ruimtes.

In de keukenruimte zal de trap geplaatst worden naar deze extra ruimte, waar met gemak 2 eenpersoonsbedden geplaatst kunnen worden.

Belangrijke woninginformatie: OVERIGE BIJZONDERHEDEN

 Natuurlijke look
 Voldoende isolatie
 Ruime woning
 Veel mogelijkheden om naar eigen smaak te maken
 Volledig energieneutraal
 Warmtepomp
 Zonnepanelen
 Zonnecollectoren

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed