slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Spetsebrugweg 1NABY, 9541 XV Vlagtwedde

Price on request
Type of residence Building plot
Plot size 60,312 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

6 hectare grond met sport en recreatieve mogelijkheden! Een investering met toekomstperspectief!

In Vlagtwedde bevindt zich nabij het Parc Emslandermeer ruim 6 hectare grond, welke gebruikt kan worden voor het realiseren van sport cq recreatieve doeleinden. De aangeboden grond is verdeeld over 3 kadastrale secties en is op dit moment ingericht als 5-holes golfbaan welke verhuurd wordt via de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Building plot
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00096
Price Price on request
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 July 2021
Construction
Type of residence Building plot
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 60,312 m²
Cadastral informations
Westerwolde L 2330
Area 35,830 m²
Range Entire lot
Ownership See document
Westerwolde L 2273
Area 9,015 m²
Range Entire lot
Ownership See document
Vlagtwedde L 2332
Area 15,290 m²
Range Entire lot
Ownership See document
Vlagtwedde L 2570
Area 177 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

6 hectare grond met sport en recreatieve mogelijkheden! Een investering met toekomstperspectief!

In Vlagtwedde bevindt zich nabij het Parc Emslandermeer ruim 6 hectare grond, welke gebruikt kan worden voor het realiseren van sport cq recreatieve doeleinden. De aangeboden grond is verdeeld over 3 kadastrale secties en is op dit moment ingericht als 5-holes golfbaan welke verhuurd wordt via de receptie van het vakantiepark..

De aangeboden gronden zijn gelegen aan de rand van het gezellige dorp Vlagtwedde in gemeente en gebied Westerwolde, een zeer toeristische omgeving met o.a. de Vestingstad Bourtange en het Museum Klooster Ter Apel binnen handbereik, maar ook voor de kinderen genoeg te doen in de omgeving, zoals Dinopark Tennax in Wedde en Wonderwereld Ter Apel.

Het dorp Vlagtwedde heeft alle belangrijke faciliteiten, zoals een supermarkt en verscheidene eetgelegenheden, maar ook is het een dorp met veel saamhorigheid en evenementen. Zo is er in de zomer ieder jaar de Week Der Besten en heeft het een rijk verenigingsleven.

Parc Emslandermeer is een vakantiepark met ruim 350 recreatiewoningen en verscheidene faciliteiten, zoals een zwembad, snackbar, restaurant, fietsen- en bootverhuur, 9 holes GVB Golfbaan van GC Westerwolde.

Het Parc Emslandermeer heeft binnen de gemeente, maar daarnaast ook in de regio Westerwolde, een belangrijke functie voor zowel de verblijfsrecreatie als de dagrecreatie. Er is een ruim pakket aan voorzieningen aanwezig, zoals horecavoorzieningen, een overdekt zwembad, ruimtes voor verhuur van fietsen en kano's etc. Ook zijn er diverse recreatieve voorzieningen in de openlucht, zoals de golfbaan, tennisbanen en speelvoorzieningen. Het Ruiten Aa-kanaal is geschikt voor recreatievaart. Het binnenwater, met daaraan meerdere aanlegsteigers, is vooral geschikt voor kleinschalige water- en vaarrecreatie.

Gemeente Westerwolde heeft een apart bestemmingsplan voor Parc Emslandermeer, welke wij u uiteraard verschaffen indien u interesse heeft. In het vigerende plan is ook een deel van het gebied waar op dit moment de golfbaan van het park ligt, aangegeven als een gebied waar sportieve en recreatieve voorzieningen zijn toegestaan. Binnen het verordening gebied komen enkele sportvoorzieningen voor, die overeenkomstig de feitelijke en planologische situatie zijn opgenomen. Het gaat om het sportterrein van de v.v. Westerwolde en een tweetal golfbanen aan de noordzijde van het plangebied. Met een dergelijke dag recreatieve functie moet overeenkomstig het aanwezige gebruik rekening gehouden worden.

De gronden zijn verdeeld in 3 kadastrale secties met respectievelijk 1,6 hectare, 3,6 hectare en 0,9 hectare. De 3,6 en 0,9 hectare zijn direct naast elkaar gelegen en gescheiden van de 1,6 hectare door middel van een weg, welke toegang biedt tot het vakantiepark. Ideaal voor verscheidene mogelijkheden op het gebied van recreatie, maar ook op het gebied van overige sport activiteiten.

Verzoek aan de geïnteresseerden om contact op te nemen met betreffende makelaar en niet met het park, daar het een stuk grond betreft welke niet tot het park zelf behoort.

ZonZone

Close

Recently viewed