slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Verlengde Vennen 5, 9541 ZC Vlagtwedde

€50,000
Type of residence Building plot
Recreation property
Plot size 517 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Bouw uw eigen vakantiewoning op een Droomlocatie in Vlagtwedde!

Aan de Verlengde Vennen op nummer 5 te Vlagtwedde, op het Parc Emslandermeer is het mogelijk een woning te laten bouwen voor recreatief gebruik.

De kavel is gelegen op Parc Emslandermeer in één van de mooiste gebieden van Groningen, genaamd Westerwolde. Door de prachtige ligging aan de tweede binnenmeer is deze kavel uniek z... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Building plot
  • Location

Features

Offer
Reference number 00184
Asking price €50,000
Acceptance By consultation
Last updated 16 June 2022
Construction
Type of residence Building plot
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 517 m²
Cadastral informations
Vlagtwedde L 2235
Area 517 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Bouw uw eigen vakantiewoning op een Droomlocatie in Vlagtwedde!

Aan de Verlengde Vennen op nummer 5 te Vlagtwedde, op het Parc Emslandermeer is het mogelijk een woning te laten bouwen voor recreatief gebruik.

De kavel is gelegen op Parc Emslandermeer in één van de mooiste gebieden van Groningen, genaamd Westerwolde. Door de prachtige ligging aan de tweede binnenmeer is deze kavel uniek zeer geliefd bij verhuur van de te plaatsen woning, indien u wenst te verhuren. Het is een prachtig park en hier is verhuren geen verplichting, dus u kunt ook voor uzelf een droomhuis bouwen om zelf heerlijk vakantie te vieren!

In het midden van het “eerste gedeelte” van het park vindt u een binnenmeer, welke een provinciaal gekeurd zwemwater en goede (karper)vismogelijkheden biedt. Heerlijk genieten op het strand tijdens de zomerperiode behoort hier op dit park zeker tot de mogelijkheden.

Het water waar de kavel aan ligt wordt op het park het “tweede binnenmeer” genoemd en heeft een open verbinding met het aangrenzende kanaal. Hierdoor is het ideaal voor mensen die bijvoorbeeld houden van sloepvaren.

Parc Emslandermeer beschikt over een groot subtropisch zwembad. Het zwembad heeft een 25 meter wedstrijd-, peuter-, baby-, bubbelbad en stroomversnelling met glijbaan. In het zwembad vindt u ook het saunacomplex waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Bij restaurant Roegh kunt u terecht voor een hapje en drankje en vanaf het terras is er een prachtig uitzicht over de golfbaan van GC Westerwolde. Op het park zijn voor de kinderen verschillende speeltuinen en er is een jeu de boules baan.

Kortom; op het park is genoeg vertier, maar zeker ook in de omgeving.

De kavel heeft een oppervlakte van 517 m2 en gas, water en elektra zijn reeds tot aan de kavel gelegd. Aan het begin van de straat is een slagboom, waardoor u veel privacy heeft, daar niet iedereen zomaar het park op kan.

U kunt uw eigen woning laten ontwerpen en bouwen. Ook de makelaar heeft voor u een aantal voorbeelden van mogelijkheden.

Vlagtwedde heeft alles wat men nodig heeft voor handen, er is een grote supermarkt, er zijn verschillende kleinere winkels en gezellige eetgelegenheden. Het gebied Westerwolde is uitermate geschikt voor het toerisme, zo ligt Bourtange op steenworp afstand, zijn er mooie fiets- en wandelroutes te volgen en vele oudheden te bekijken. Op het park, bij de receptie, maar zeker ook de makelaar kan u hier alles over vertellen.

Helaas is permanente bewoning op deze kavel niet toegestaan; de woning welke u wenst te gaan bouwen is uitsluitend te verhuren via een bedrijfsmatige exploitatie op het park of u kunt de woning behouden voor eigen gebruik (tweede woning, recreatief wonen).

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met ons kantoor!

Kenmerken kavel:
• Eigen droomhuis te bouwen
• Aan het water
• Aansluitingen tot bij de kavel
• Mogelijk voor verhuur
• Mogelijk als tweede huis

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed