slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Wedderstraat 1, 9541 ED Vlagtwedde

€600,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 11,510 m²
Liveable area 186.1 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Landelijk wonen op ruim 1,15 hectare in Westerwolde!

Vrijstaande woning met veel leefruimte en zeer ruim perceel, gelegen aan Wedderstraat 1, 9541 ED te Vlagtwedde, een zeer centrale locatie met prachtig uitzicht over eigen perceel!

Bent u op zoek naar een zeer ruime (gerenoveerde en uitgebouwde) arbeiderswoning uit 1946 met veel karakter en een groot perceel? Dan is dit uw kans om uw d... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1930
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00137
Asking price €600,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 March 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1930
Rooftype Composite
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 11,510 m²
Effective area 186.1 m²
Living area 41.75 m²
Kitchen area 7.08 m²
Content 846 m³
Surface area other inner rooms 20.2 m²
Surface area external storage rooms 26.4 m²
Surface area external, linked storage rooms 53.2 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 10
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Bath
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Vlagtwedde L 583
Area 11,510 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Landelijk wonen op ruim 1,15 hectare in Westerwolde!

Vrijstaande woning met veel leefruimte en zeer ruim perceel, gelegen aan Wedderstraat 1, 9541 ED te Vlagtwedde, een zeer centrale locatie met prachtig uitzicht over eigen perceel!

Bent u op zoek naar een zeer ruime (gerenoveerde en uitgebouwde) arbeiderswoning uit 1946 met veel karakter en een groot perceel? Dan is dit uw kans om uw droomhuis en droomlocatie te bemachtigen! Deze ruime woning is op zichzelf is bijzonder en daardoor uniek, doet heel licht aan door de vele raampartijen en is voorzien van 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond en een mogelijkheid tot uitbreiding van slaapkamers op verdieping.

LET OP! DE VRAAGPRIJS IS EEN VANAFPRIJS, VERKOPER WIL U HIERMEE UITNODIGEN TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BIEDING VANAF DE AANGEGEVEN VRAAGPRIJS!

Vlagtwedde is een sprankelend dorp in de gemeente Westerwolde, gelegen in de gelijknamige streek in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Groningen. Vlagtwedde biedt alles met betrekking tot de dagelijkse voorzieningen, zo is er een supermarkt, zijn er verscheidene winkels en horecagelegenheden, is er een weekmarkt en voldoende sportvoorzieningen, zoals een voetbalvereniging, zwembad, manege op loopafstand en een golfclub. Naast deze dagelijkse voorzieningen zijn er binnen het dorp tevens meerdere huisartsenpraktijken, een dierenarts, tandartsenpraktijk en is er basisonderwijs.
Vanuit Vlagtwedde bent u zo in Winschoten, Stadskanaal en Veendam en komt u binnen een paar minuten op de A7 richting Groningen/Delfzijl of Emmen en Assen. Ook de grens met Duitsland is op steenworp afstand van deze prachtlocatie.

Het gevoel van verliefd worden op deze locatie begint al bij het rijden op de laan naast de woning.
U slaat af naar rechts en komt op de parkeergelegenheid van dit prachtige perceel en ziet gelijk de ruimte, het landelijke, de rust. U geniet, dat weten we zeker!
Aan de rechterzijde ziet u de achterkant van de woning, waar u via de achterdeur naar binnen kan.
Uiteraard heeft deze locatie ook een voordeur, maar zoals eigenlijk bij iedereen in Westerwolde komen de gasten gewoon via de achterdeur binnen.

U kunt, zodra u binnenkomt, zien dat de woning uitstekend onderhouden is en u proeft gelijk de liefde voor deze mooie woning.
We gaan naar rechts en komen in de woonkamer. De ruimte is lang, heeft aan de voorzijde een heerlijke ruimte bij de haard, aan de achterzijde een prachtruimte met uitzicht over eigen land en schuifpui naar terras en in het midden een ruime keuken. De haard is een speksteenhaard en is door de huidige bewoners ook regelmatig gebruikt om op te koken. Hoe heerlijk lijkt u dat? Wat dacht u van een heerlijk pruttelend stoofpotje……

De keuken is het centrale punt van deze ruimte en heeft o.a. een groot inductie fornuis met 3 ovens, een vaatwasser, koelkast en rondom een bar.
De keuken is in landelijke stijl, precies passend bij de woning en de locatie. U ziet een deur in de keuken….. deze leidt naar 1 van de 2 bijkeukens. Voor in de woonkamer ziet u nog een nis, wat de ruimte speels maakt en bijzonder.

De deur in de woonkamer tegenover de keuken gaat naar de hal met de voordeur. In deze hal treffen we ook weer meerdere deuren aan. Zo komen we aan de rechterzijde in de 2e bijkeuken met keukenblok. De meterkast zit naast de voordeur. Aan de andere kant van de voordeur zit het toilet en daarnaast 1 van de 2 badkamers. Deze badkamer is voorzien van bad en wastafelmeubel.

Wanneer we vanaf de achterdeur naar links gaan komen we in de ruimte die de voorheen 2 verschillende gebouwen koppelt. In deze ruimte hebben de huidige bewoners een kantoor, maar zou uiteraard ook een andere invulling kunnen krijgen. Deze ruimte is lekker licht door de vele ramen en geeft daardoor ook een ruimtelijk gevoel.
We lopen vervolgens door naar de gang met aan de rechterzijde de 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder hebben we hier nog 2 slaapkamers en de trap naar de bovenverdieping.
De grootste slaapkamer beneden heeft uitzicht over de tuin en openslaande deuren.

Op de verdieping is een zeer grote slaapkamer (3e), welke ook eventueel gesplitst zou kunnen worden in 2 slaapkamers.
U ziet op de plattegrond dat naast de ruime slaapkamer met openslaande deuren zich een schuur bevindt met zolder. Mocht u willen zou u ook deze ruimte boven en beneden bij de woning kunnen betrekken om bijvoorbeeld meer slaapkamers te creëren.

En dan lopen we weer even naar buiten en genieten van alles om ons heen……………wat een locatie en wat een mogelijkheden!
Er is vorig jaar een grote schuur bijgebouwd met overkapping, bergruimte en paardenstallen en nog veel meer……………Dit moet u gewoon zien, beleven, ervaren, voelen!
Bent u een paardenliefhebber? Dan is dit helemaal uw locatie! Alles is aanwezig en gelijk te gebruiken, want alle jaren is het uitstekend onderhouden.

Het perceel is op dit moment voorzien van een bedrijfsbestemming en bestemming agrarisch-2. Voor het omzetten van de bedrijfsbestemming naar een woonbestemming heeft de gemeente aangegeven om mee te willen werken middels een procedure, waardoor het geen vereiste is dat u een bedrijf vestigt op deze locatie.

Wie denkt aan Groningen, denkt vaak aan uitgestrekte akkers en een verre horizon, maar Westerwolde heeft slingerweggetjes, kronkelende beekjes en glooiingen in het landschap. Zo kunt u denken aan intieme stukjes hei, bos en akkerland. Weinig gebieden in Nederland zijn zó rijk bedeeld met verrassende landschappen, oude bossen, natuurgebieden en prachtige beekdalen.

Kortom: een goed onderhouden landelijke woning met mogelijkheid tot het houden van paarden bij huis!

Bijzonderheden:
• Goed onderhouden
• Karakteristiek
• 2 badkamers
• 3 slaapkamers
• Mogelijkheid tot extra slaapkamers
• Levensloopbestendige woning
• Ruime perceel van 11.510 m2
• Mogelijkheid voor bedrijf aan huis
• Alle faciliteiten aanwezig voor het houden van meerdere paarden aan huis
• Schuifpui
• Openslaande deuren
• Glasvezel internet kabel in eigendom
• 3-fasen aansluiting
• Schuur en installatie voorbereid op het plaatsen en installeren van zonnepanelen
• Nabij scholen, winkels en overige voorzieningen
• Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer richting Groningen/Delfzijl, Winschoten, Veendam, Stadskanaal, Emmen ,Assen en Duitsland
• Huidige bestemming Bedrijvigheid en Agrarisch 2’, om te zetten naar Wonen – Agrarisch 2

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed