slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Middenweg 14, 8381 XM Vledder

€499,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 2,583 m²
Liveable area 164 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

UNIEKE COMBINATIE:

RUST, RUIMTE, omringd door de VRIJE NATUUR en tal van MOGELIJKHEDEN in de woning zijn dé kenmerken van deze vrijstaande bungalow, gelegen op een ZEER RUIME KAVEL (ruim 2.583 m²) met alle voorzieningen op loopafstand bereikbaar.

Door de geweldige ligging aan de rand van een bos heeft u in en om de woning veel privacy en uitzicht op al het prachtige groen in de omgeving.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1979
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05433
Asking price €499,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 31 December 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1979
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 2,583 m²
Floor Surface 164 m²
Living area 20.81 m²
Kitchen area 18.07 m²
Content 847 m³
Surface area other inner rooms 3.64 m²
External surface area 30.8 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Country side, Forested area, On a quiet street, Open position
Garden
Type Back yard
Orientation South west
Condition Normal
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Normal
Garden 3 - Type Front yard
Garden 3 - Orientation North east
Garden 3 - Condition Normal
Garden 4 - Type Back yard
Garden 4 - Orientation North west
Garden 4 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta Ace 40C CCS
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink
Parking Attached stone, Detached wood
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Westerveld H 2639
Area 2,583 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

UNIEKE COMBINATIE:

RUST, RUIMTE, omringd door de VRIJE NATUUR en tal van MOGELIJKHEDEN in de woning zijn dé kenmerken van deze vrijstaande bungalow, gelegen op een ZEER RUIME KAVEL (ruim 2.583 m²) met alle voorzieningen op loopafstand bereikbaar.

Door de geweldige ligging aan de rand van een bos heeft u in en om de woning veel privacy en uitzicht op al het prachtige groen in de omgeving.

Deze levensloopbestendige woning heeft alle voorzieningen gelijkvloers en biedt tevens volop ruimte voor de combinatie van wonen en werken. Een hobbykamer, atelier, kantoor in huis, Bed & Breakfast, er is zoveel mogelijk!

Gaat u mee de woning in?
Indeling: vanuit de entree/ hal aan de voorzijde heeft u toegang tot de woonkamer met ruime, open keuken en met een eetgedeelte in de lichte erker met uitzicht op de bosrand.
Via de keuken komt u in 1 van de slaapkamers (ca. 14,5 m²) met wastafelmeubel en vaste kastenwand. Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van grote ramen, van vloer tot plafond, waardoor u ’s ochtends wakker wordt met een heerlijk uitzicht op de bosrand.

Via de entree/ hal heeft u tevens toegang tot een praktijk- of kantoorruimte met aansluitend een 2e ruime slaapkamer (17 m²) met eveneens een kastenwand.

Via de woonkamer komt u in een tussenhal met achterdeur, bijkeuken, apart toilet en badkamer met wastafel, douchecabine en ligbad.

In de gehele woning zijn veel raampartijen waardoor het lichtinval groot is en het uitzicht geweldig!

Aan de linkerzijde van de woning zijn een drietal ruimten (voormalig campinggebouw, samen groot ca. 80 m²), welke zowel binnendoor als buitenom te bereiken zijn. Deze ruimte is volledig opnieuw en naar eigen wens in te delen en in te richten. Dat biedt natuurlijk zoveel mogelijkheden! Denkt u aan extra woonoppervlakte, een atelier, kantoor aan huis of mantelzorg. Ook het houden van een Bed & Breakfast is mogelijk. Hiervoor is een vergunning afgegeven en er is ook al begonnen met het realiseren van ruimten hiervoor. De woning is aan de rechterzijde ook nog voorzien van een 2-tal, keurige garages, waarvan 1 zeer ruim is te noemen.

Tuin:
Rondom de woning bevinden zich diverse zitjes; zo kunt u altijd kiezen tussen schaduw of zon en zit u midden in de natuur om het hele jaar door te genieten van allerlei verschillende flora en fauna.

Vledder is een prachtig en karakteristiek Brinkdorp in Zuidwest Drenthe en vanaf de A28 en A32 is het dorp uitstekend bereikbaar. Verder heeft u alle voorzieningen in Vledder op zeer korte loop- en fietsafstand. Denkt u aan diverse winkels, een grote supermarkt, horecagelegenheden, sportclubs, basisschool, zwembad, een hertenkamp en noem het maar op.

Het Nationaal park “Drents Friese Wold” grenst aan het dorp, met de vele wandel- en fietsroutes is dit voor de natuurliefhebbers een uniek gebied. Op korte afstand ligt het Unesco werelderfgoed “Koloniën van Weldadigheid” en tevens op korte afstand ligt in de kop van Overijssel het Nationaal park “De Weerribben”. Dit waterrijke natuurgebied heeft ook zeer veel te bieden.

Heeft u nog meer ideeën gekregen over deze woning dan wij? En wilt u even binnen kijken voor nog meer inspiratie en om de rust en ruimte te voelen? Wij laten u met veel plezier dit unieke object zien.

ZonZone

Close

Recently viewed