slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Price reduced

For sale: Brabantialaan 26, 5583 BP Waalre

€499,750
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 324 m²
Liveable area 134 m²
Acceptance By consultation
Status Price reduced

Note

General

DIRECT BESCHIKBAAR ENERGIEZUINIGE INSTAPKLARE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE, GROTE SCHUUR, VERANDA EN FLINKE TUIN OP ZUID, OP A LOCATIE IN CENTRUM AALST WAALRE. BIEDEN VANAF € 499,750,= VOOR BEZICHTIGING BELT U 0615-32 11 32 EN VOOR ALLE INFO OP 1 RIJ LEEST U DEGEWENST HIERONDER VERDER.

IN PRIJS VERLAAGDE DIRECT BESCHIKBARE INSTAPKLARE TWEEKAPPER MET GARAGE en veel vernieuwing... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1957
    Status Price reduced
  • Location

Features

Offer
Reference number 05889
Asking price €499,750
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Price reduced
Acceptance By consultation
Last updated 23 January 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1957
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 324 m²
Floor Surface 134 m²
Content 539 m³
Surface area other inner rooms 18 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of toilettes 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 3 - Type Front yard
Garden 3 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Heating source Gas
Features
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Wood stove
Parking Indoor
Has AC Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Aalst C 485
Area 324 m²
Ownership Full ownership

Description

DIRECT BESCHIKBAAR ENERGIEZUINIGE INSTAPKLARE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE, GROTE SCHUUR, VERANDA EN FLINKE TUIN OP ZUID, OP A LOCATIE IN CENTRUM AALST WAALRE. BIEDEN VANAF € 499,750,= VOOR BEZICHTIGING BELT U 0615-32 11 32 EN VOOR ALLE INFO OP 1 RIJ LEEST U DEGEWENST HIERONDER VERDER.

IN PRIJS VERLAAGDE DIRECT BESCHIKBARE INSTAPKLARE TWEEKAPPER MET GARAGE en veel vernieuwingen en veel extra wooncomfort zoals: nieuwe keuken, bijkeuken, badkamer, 2 zweefclosets, wijnkelder, separate grote werk-hobby-ruimte met 2 lichtstraten, grote veranda, diepe en brede tuin op zuid met grondwaterberegening, 2 grote zonneschermen en een brandgang voor zaken als fietsen en kliko’s. Wat kan een mens nog meer wensen aan wooncomfort? De fors uitgebouwde woning heeft een stijlvolle keukenwand met kookeiland, prachtige massief houten Frans Eiken vloer, grote badkamer en 2 toiletten, alles compleet vernieuwd vanaf 2016. Boven vindt u 4 slaapkamers waarvan er nu 1 als professioneel ingerichte walk-incloset en 1 als thuiswerkkantoor in gebruik is. De bergzolder is grotendeels beschoten en geïsoleerd onder een in 2016 vernieuwd pannendak en zou met een nok-verhogende dakkapel ook naar een extra slaapkamer kunnen worden uitgebouwd. Extra woonruimte creëren is ook mogelijk door op de garage 1 of 2 verdiepingen te plaatsen. Kortom een woning waar je snel instap-klaar DIRECT in kunt, of waar je nu of later ook nog extra woondromen zou kunnen realiseren.
Ideaal ook voor degene die een levensloopwoning zoekt! Hieronder nog wat meer in detail beschreven per ruimte in de logische looproute.

Ground floor

BEGANE GROND / HAL
In de hal vindt u o.a. de indrukwekkend grote in 2016 vernieuwde automatische (16 + 4 keuken) stoppenkast met nieuwe bedrading, 2 garderoberuimtes, de opgang naar de verdieping en zolder en de deur naar de woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, 2 toiletten, inpandige garage (of tzt uw levensloop slaapkamer?), brandgang en de tuin. De zware voordeur met handig en beveiligd doorgeef-doorkijk-glasluik is trouwens net als de andere buitendeuren voorzien van inbraakwerende driepuntssluiting.

EEN KOFFIEHOEKJE OF SPEELHOEK VOOR DE KLEINTJES OF STUDIE-THUISWERKHOEK ?
Vanuit de hal loopt u naar keuze de zitkamer in of het koffiehoekje, die beiden in open verbinding staan met de forse 2016 uitbouw. Voor mensen met eigen woondromen zou deze ruimte desgewenst ook nog meer bij de zitkamer / woonkeuken betrokken kunnen worden, of wellicht in te richten als speelhoek voor de kleintjes of als studie-thuiswerkhoek. In dit koffiehoekje een leuk custom made hoekbankje met bijpassende tafel en toegang naar de kelder. De kelder meet circa 250L x 100B x 180H .

RUIME ZITKAMER 24M2 – ENERGIEKOSTENBESPARENDE HOUTKACHEL
De circa 24m² ruime zitkamer loopt vanaf de wegzijde naadloos door tot in de 2016 uitbouw, riante lichtinval dus, type ‘doorzon’. Aan de wegzijde netjes afgetimmerde radiatoren en fraaie shutters, die u trouwens boven ook aantreft. In dit -aan wegzijde gesitueerde- woongedeelte vindt u zaken zoals het sfeervolle balkenplafond en een oergezellige 2016 houthaard / allesbrander op een brandveilige glasplaat inclusief keuringsrapport van een erkend schoorsteenbedrijf. Die haard zal de energierekening samen met het in 2016 ook aangebrachte isolatiepakket flink lager houden, energierekening is uiteraard ter inzage. Energieverbuik rondom het 2023 energieplafond, lage kosten dus! Achter in de tuin een overkapte stalling voor heerlijk droog houthaard met nog jaren stookplezier op voorraad ter overname. Een prachtige brede plankenvloer Frans Zomer Eiken van maar liefst 2,2cm dik (!) verbindt de zitkamer naadloos met de riante woonkeuken.

RIANTE WOONKEUKEN 30M2
De woonkeuken is dankzij de stevige 2016 uitbouw met ruim 30m² zeker riant te noemen en voorzien van een grote lichtstraat boven de eettafel en een efficiënte solartube bij het kookeiland. Het contact met de romantische tuin is dankzij de brede glaspartij met schuifdeur intens. Alle glas is een dikke HR++ van 2016. Een meterslange eettafel voor 8 of 10 personen misstaat niet in deze enorme ruimte en het kookeiland biedt ook nog eens plek aan 4 tot 6 barkrukken. De achterwand heeft net als het eiland een werkblad van dik natuursteen, veel praktische werkruimte dus voor de chef de cuisine, maar ook veel bergruimte in alle kasten en softclosed lades. U treft aan een extra brede inductiekookplaat, ingebouwde stoomoven, combimagnetron, grote koelkast en diepvries met lades, vaatwasser, Quooker is voorbereid. Vloerverwarming onder het praktische stukje tegelvloer tussen kookeiland en achterwand. De 2016 Mitsubishi airco kan hier ’s zomers aangename verkoeling of ’s winters juist wat extra energievriendelijke warmte afgeven. U zult hier dus zeker en vast veel en heel aangename uren verblijven, alhoewel ’s zomers de zonovergoten tuin op het zuiden u voortdurend zal uitnodigen. Uitnodigen om als het maar even kan buiten vanuit de grote wit aluminium / polycarbonaat veranda te genieten van de natuur, vogels en vlinders. Of vanaf uw terrasmeubilair onder de dubbele zonweringen of onder de in betonvoet geplaatste grote zweefparasol…. Brabantialaan 26 biedt het u allemaal !

GROTE BIJKEUKEN
In de grote bijkeuken hangt de CV REMEHA TZERRA 2016 en staan wasmachine en droger onder een fijne brede en diepe werkplank. Er is daarnaast nog plaats genoeg over voor strijken, een droogrek of andere huishoudelijke zaken. Die fijne werkplank met daarboven bergkasten en de unit uittrekbare roldroogwaslijnen maken deze ruimte extra efficiënt. Vanuit de bijkeuken toegang naar uw ruime 2016 badkamer met 2e toilet (naast een 2016 separaat gastentoilet) maar ook de verbinding naar uw inpandige garage met een elektrisch op afstandsbediening werkende 2016 segmentenroldeur

RUIME BADKAMER EN TWEEDE GASTENTOILET
Ook de badkamer is riant van formaat en voorzien van een zeer ruime inloopdouche met glazen wanden. U vindt hier hetzelfde natuursteen wat in de keuken is gebruikt, nu t.b.v. de dubbele wastafel en ook prominent achter de shower. Er is vloerverwarming aangebracht en natuurlijke beluchting met een kantelraampje wat uitkomt op de brandgang. Boven de dubbele wastafel een breed en hoog wandkastmeubel met veel bergruimte, 4 spiegeldeuren en brede LED verlichtingen. De wastafels zijn geplaatst in een wandmeubel waarin u nog meer bergruimte vindt in de softclosed lades. Aan de designradiator hangt u de handdoek te drogen en er is net als in het separate 2e gastentoilet, ook hier een zwevend closet.

INPANDIGE GARAGE
De inpandige garage van circa 5,10LX2,8B is voorzien van elektrische op remote control werkende rolsegmentendeur. Over de gehele diepte is een grote bergruimte onder het geïsoleerde schuine 2016 pannendak en er is in voorzien om hier eventueel (vloer)verwarming bij aan te leggen. Als u extra woonruimte nodig heeft, zou u kunnen overwegen om deze garage 1 of 2 verdiepingen omhoog op te trekken. In deze garage ook een zeer praktische kastenwand over de gehele breedte om goed overzicht te hebben over alle andere zaken die u wel of niet dagelijks nodig heeft.

First floor

Vanuit de entreehal loopt u de verdieping op waar 4 slaapkamers grenzen aan de overloop. Daarvan is er een als prachtige walkincloset professioneel ingericht, een 2e is nu als kantoor-thuiswerkruimte in gebruik. Op de slaapkamers vindt u laminaat en op de 2 kamers aan de wegzijde prachtige shutters. De masterbedroom is voorzien van 2016 Mitsubishi airco. Aan de wegzijde nieuwe hardhouten kozijnen, aan de tuinzijde kunststof kozijnen, alles voorzien van dik HR++ 2016 isolatieglas.

Second floor

BERGZOLDER
De bergzolder (1,7m stahoogte) is via een vaste trap bereikbaar, is geïsoleerd en beschoten onder het in 2016 geheel vernieuwde pannendak. Extra woonruimte zou op deze bergzolder gecreëerd kunnen worden door een nokverhogende dakkapel. Met een bescheiden investering heeft u er dan een slaapkamer met voorzolder bij.

Garden

TUIN
ROMANTISCHE DIEPE EN BREDE TUIN, VERANDA, DUBBELE ZONWERING EN BRANDGANG
De romantische tuin is diep en breed en bijna een klein parkje, met deels bestraatte en deels met houtsnippers gevormde paden, veel groen en zomerbloei, een goed uitgebalanceerde vijver rijk aan vis (circa 23.000 liter voorzien van waterfilter en 60 flinke goudvissen). Maar er is nog veel meer woonplezier. Want onder de dubbele zonneschermen is er op het getrommeld bestraatte gedeelte voldoende ruimte om met veel vrienden gezellige uren te genieten. Daarnaast is er een in betonvoet gegoten zweefparasol en een groot aluminium / polycarbonaat veranda-dak wat met circa 13m² (4,40m x 3,10m) alle ruimte biedt aan een grote loungezithoek en ruimte voor aanvullende zitjes. Deze aangename serre is qua HWA rechtstreeks aangesloten op het riool en ligt in het verlengde van de daarachter gelegen en driepunts afsluitbare hobby-werkplaats. Aan de achterzijde van de tuin is op de perceelgrens een tuin-brede overkapte stookhoutopslag, maar ook een buitendouche die warmwater voor 2 douchebeurten gratis aanlevert dankzij de zonneboiler op het dak van de werkplaats. Aan de schuttingwanden op afstand bedienbare buitenverlichting, maar ook treft u aan de grondwaterpomp (21 meter diep) met aansluitingen naar beregening en schoonhouden vijver. De handige brandgang voor zaken als vuilcontainers, fietsen, ladders etc. is gezamenlijk met 1 buur. Deze brede en bestraatte brandgang is deels overdekt en net als de direct daarnaast gelegen garagedeur voorzien van een fraaie en goed afsluitbare segmenten-roldeur.

HOBBY/WERKRUIMTE CIRCA 17M2
De grote hobby/werkruimte is voorzien van stroom en voldoende stopcontacten en is goed afsluitbaar met ook hier een inbraakwerende driepuntssluiting. Dankzij ook hier zelfs 2 lichtstraten, is er uitstekende daglichtinval. In overleg kunt u wat roerende zaken overnemen, zoals werkbanken en stellingen. HWA is rechtstreeks aangesloten op het riool.

Details

- Ruime fors uitgebouwde (totaal ruim 170m² (!) wonen) tweekapper op 324m² met heel veel extra’s
- Want twee A4tjes aan recente verbeteringen / uitbouwen / renovaties, zoals:
- In 2016 vernieuwd: keuken en badkamer, 2e gastentoilet, pannendak, isolatiepakket, CV, kunststof en hardhouten kozijnen met rondom HR++, massief eiken vloer, elektrische segmentengarageroldeur + remote control, riolering tot aan de straat vernieuwd, rolsegmentendeur op gezamenlijke praktische brandgang en idem op de garage, nieuwe houtkachel, grote separate hobbywerkruimte en veranda-overkapping, diverse lichtkoepels, glasvezel aanwezig en alle ruimtes voorzien van UTP kabel t.b.v. televisie en computers, dakgootverlichting voorzijde, recentelijk wit geschilderd (2020), het platte dak boven de 2016 uitbouw is uitermate geschikt voor bijv. sedummat of -cassettes of zonnepanelen, uitbouwmogelijkheden aanwezig.
- Met 1 sleutel alle deuren op slot, inbraakveilige zware buitendeuren met driepuntssluitingen
- Instapklaar maar ook nog ruimte voor uw extra woondromen zoals op de garage en nokverhoging.
- Garage + aparte hobbyruimte + overkapte brandgang (ofwel voor alle zaken een goede plek aanwezig)
- Zonovergoten grote tuin met vijver en veel groei en bloei en dus ook vlinders en vogels
- Terras met verandadak + 2 extra zonneluifels + zweefparasol
- Brede afsluitbare brandgang voor fietsen en vuilcontainer etc.
- Parkeren voor de deur of in uw garage, motor kan in overleg in de brandgang
- Laag energieverbruik dankzij nieuwe HR++ beglazing en isolatiepakket en houtkachel rondom het 2023 energieplafond, lage kosten dus !
- Riante woonkeuken en masterbedroom zijn voorzien van airco’s
- Thuiswerkruimte, ruimte voor een kinderspeelhoek en een walkincloset zijn aanwezig
- Ofwel te veel om op te noemen en ongetwijfeld dus nog zaken nog niet eens benoemd in deze opsomming.

AALST WAALRE
Of op zijn Brabants: Woldere is een gemeente in Noord-Brabant en ligt pal ten zuiden van Eindhoven. Ze telt 17.677 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 22,43 km². De gemeente Waalre maakt ook deel uit van de ‘Metropoolregio’ Eindhoven, en is in 1923 ontstaan uit de samengevoegde gemeenten Waalre en Aalst. Waalre voorziet in alles wat u nodig heeft aan zorg, winkels en scholen en wat u mist vindt u bij alle grote ketens in het nabije Ekkersrijt of in Eindhoven. Waalre ligt vlakbij snelwegen zoals A2, A67 en de onlangs vernieuwde N69, en is dus ook prima bereikbaar voor wie werkt bij ASML, High Tech Campus en MMC etc.

TENSLOTTE
Kortom, deze fors uitgebouwde en direct beschikbare tweekapper biedt u heel veel modern wooncomfort, is instapklaar dankzij 2 A4tjes aan investeringen (2016) maar biedt daarnaast ook nog ruimte voor uw eigen aanvullende droomwensen. Verkoper is bereid snel te verhuizen, heeft u serieuze interesse belt of appt u dan (24/7) naar Marcel op 0615-32 11 32 om snel een afspraak in te plannen.
DISCLAIMER Uiteraard is alle informatie met uiterste zorg samengesteld, edoch is daar geen recht aan te ontlenen, bijv. vanwege afrondingen etc.

ZonZone

Close

Recently viewed