slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Troostlaan 1, 9945 PV Wagenborgen

€340,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 838 m²
Liveable area 158.1 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Centraal wonen op een ruime kavel in Wagenborgen!

ER ZIJN ZOVEEL MOGELIJKHEDEN BIJ DEZE WONING. DE MAKELAAR INFORMEERT U GRAAG OVER DE OPTIES OM DE WONING AANTREKKELIJKER EN MODERNER TE MAKEN!!

Op een centrale en rustige locatie in Wagenborgen ligt deze prachtige vrijstaande woning o.a. met 4 slaapkamers, gesloten keuken en een diepe, royale tuin.
Wagenborgen ligt op de grens van drie ou... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1982
  • Location

Features

Offer
Reference number 00452
Asking price €340,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 15 November 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1982
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 838 m²
Floor Surface 158.1 m²
Content 740 m³
Surface area other inner rooms 38.3 m²
External surface area 0.8 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Parking Indoor
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Eemsdelta G 3050
Area 228 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Termunten G 2230
Area 610 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Centraal wonen op een ruime kavel in Wagenborgen!

ER ZIJN ZOVEEL MOGELIJKHEDEN BIJ DEZE WONING. DE MAKELAAR INFORMEERT U GRAAG OVER DE OPTIES OM DE WONING AANTREKKELIJKER EN MODERNER TE MAKEN!!

Op een centrale en rustige locatie in Wagenborgen ligt deze prachtige vrijstaande woning o.a. met 4 slaapkamers, gesloten keuken en een diepe, royale tuin.
Wagenborgen ligt op de grens van drie oude landschappen; Duurswold in het westen, Fivelingo in het noorden en het Oldambt in het zuidoosten. Het dorp heeft een centrale ligging t.o.v. Delfzijl en Winschoten en ligt op slechts 30 minuten rijden van de stad Groningen. Daarbij is er een zeer goede openbaar vervoersverbinding richting deze grotere plaatsen.

Voor een boodschap hoeft u het dorp niet uit, want er is een goede supermarkt aanwezig. Daarnaast zijn er nog tal van overige voorzieningen, zoals een bloemenzaak, een snackbar, hotels, een Chinees restaurant, een café, een huisartsenpraktijk en een brandweerkazerne. Ook voor het sporten kun je in Wagenborgen van alles vinden, zoals een fitnesscentrum met zwembad waar men van ver buiten Wagenborgen naar toe komt, een tennisbaan en een voetbalvereniging. Door al deze goede voorzieningen is het dorp een perfecte woonlocatie voor jong tot ouder…

Aan de voorzijde van de woning is een voortuin met lange oprit waar met gemak 2 auto’s kunnen staan. Naast de woning zijn een paar algemene parkeerplaatsen en is een tweede ingang tot de tuin. Hier staat op dit moment een lossen houten garage, welke u zou kunnen vervangen voor een nieuwe. Zo heeft u 2 opritten, 2 garages, 2 toegangen.

Het woonhuis kunt u betreden via de voordeur, maar ook aan de achterzijde en via de garage-loopdeur. Wanneer u via de voordeur de woning betreedt komt u in een royale hal met de trap naar de verdieping, de meterkast, de deur naar de woonkamer en een deur naar de gesloten keukenruimte. Deze royale hal loopt over in een lange gang met 2 slaapkamers, het toilet, de badkamer en de deur naar de bijkeuken. Vanuit deze bijkeuken kunnen we doorlopen naar de achterhal met extra bergingsruimte, de deur naar buiten en een deur naar de inpandige lange garage.

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft veel ramen waardoor het heerlijk licht is. In de woonkamer zijn 2 deuren, 1 naar de gesloten keuken en 1 naar de hal. De keuken met o.a. een gaskookplaat, oven en koelkast is nog goed functionerend en de badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen wand en een wastafel. In de bijkeuken is een wasmachine aansluiting en staat de waterontharder. Via deze bijkeuken komen we in de achterhal met wasbak en toegang tot een extra bergruimte naast de inpandige garage. De garage is ruim, heeft een raam aan de achterzijde en een grote zolderverdieping er op die middels een vaste houten trap te bereiken is.

Op de verdieping, welke u bereikt via de trap in de grote hal bij de voordeur, vindt u, aan de brede en lange overloop, 2 slaapkamers en 3 bergingen, waarvan er 1 voorzien is van de CV-opstelling.

Extra pluspunten van deze woning zijn o.a. het onderhoud, de ruime woonkamer aan de voorzijde, 4 slaapkamers waarvan 2 op begane grond, de oprit aan de voorzijde van de woning en de (mogelijkheid tot) extra oprit aan de linkerzijde achter de woning, de waterontharder, de zonnepanelen, de centrale locatie, de diepe achtertuin en de vele mogelijkheden voor het moderniseren tot een droomhuis.

Aan de oostzijde van het dorp ligt het terrein van het voormalige geestelijk gehandicaptencentrum Groot Bronswijk, dat ingericht is in de stijl van een Engelse landschapstuin en lange tijd een apart zelfvoorzienend dorp binnen Wagenborgen vormde. Hier staat nu het kind centrum met de nieuwe basisschool en kinderopvang. Het dorp is omheind ‘in het groen’ gelegen, met als grenzen het Proostmeer, het Hondshalstermeer en het Wagenborger bos.

Kortom: een ruime woning met veel mogelijkheden op een zeer centrale locatie in Wagenborgen!

Overige bijzonderheden:
• Voorzien van dubbele beglazing
• 4 slaapkamers, waarvan 2 op begane grond
• Veel lichtinval
• Ruime eigen oprit(ten)
• Grote zolder op garage
• Veel privacy
• Centraal gelegen t.o.v. alle voorzieningen en uitvalswegen
• Ruime achtertuin doordat het op 2 percelen staat
• Zonnepanelen
• Waterontharder

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed