slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Newly built apartment with A+ energy label in an oasis of tranquility.

€215,000
Address: Putterweg 4, 8191 AZ Wapenveld
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 47.1 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

*** For the English version, please scroll down ***

Droom je van een heerlijk appartement in een oase van rust, omringd door de geschiedenis van een voormalige kerk? En wil je genieten van het comfort en de luxe van een splinternieuw, duurzaam appartement? Dan ben je van harte welkom op Putterweg 4 in Wapenveld. Daar wordt de voormalige Sionskerk momenteel getransformeerd tot "Het Koetshuis"... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Construction period 2023
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 15
Asking price €215,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 03 September 2023
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 2023
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Floor Surface 47.1 m²
Living area 26.33 m²
Content 113 m³
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Needs to be laid out.
Energy consumption
Energy certificate A+
Energy index 0.6
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating, Floor heating, Heat pump
Bathroom facilities Sink, Walkin shower
Parking Parking lot
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Heerde C 7510
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

*** For the English version, please scroll down ***

Droom je van een heerlijk appartement in een oase van rust, omringd door de geschiedenis van een voormalige kerk? En wil je genieten van het comfort en de luxe van een splinternieuw, duurzaam appartement? Dan ben je van harte welkom op Putterweg 4 in Wapenveld. Daar wordt de voormalige Sionskerk momenteel getransformeerd tot "Het Koetshuis", een bijzonder nieuwbouwproject dat het beste van een moderne levensstijl combineert met een knipoog naar het verleden.

Een van de pareltjes van dit project is een appartement op de begane grond. Dit unieke aanbod is extra bijzonder omdat de bouw bijna is afgerond en het appartement naar verwachting na de bouwvak wordt opgeleverd. Hierdoor koop je een nieuwbouwappartement zonder bouwrente te betalen, waardoor je geld bespaart. Terwijl je wel geniet van de voordelen van nieuwbouw.

Het appartement is voorzien van een A+ energielabel en een centrale warmtepomp. Bovendien beschikt het over een eigen parkeerplaats en een ruime tuin van 55 m2. Dit appartement heeft alles: karakter, uniciteit en duurzaamheid!

Ligging
Het Koetshuis ligt centraal in Wapenveld, gemeente Heerde. Vanuit Het Koetshuis zit je in no-time met de fiets midden in de natuur! De prachtig paarse heidevelden, de uitgestrekte bossen: De Veluwe verveelt nooit. Het appartement met een oppervlakte van ongeveer 47 m2, biedt ook een heerlijke royale tuin op het zuiden van maar liefst 55 m2.

Indeling
Bij binnenkomst in dit comfortabele nieuwbouwappartement, in de karakteristieke oude Sionskerk, word je hartelijk verwelkomd. De gezellige indeling van de woning creëert een warme en uitnodigende sfeer waarin je heerlijk kunt ontspannen. De royale woonkamer biedt voldoende ruimte en is al voorzien van aansluitingen voor een prachtige woonkeuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de heerlijke slaapkamer, waar je in alle rust kunt wegdromen. Aangrenzend aan de slaapkamer bevindt zich een moderne badkamer met een inloopdouche. De wanden zijn voorzien van prachtige witte Mosa tegels (30x30), terwijl de vloer is bedekt met een donkergrijze antislip tegel van hetzelfde formaat. De thermostatische douchekraan en douchekop zijn van het merk Grohe. Net als de rest van de woning is de badkamer uitgerust met comfortabele vloerverwarming. De aparte toilet en wasruimte zijn bereikbaar via de hal.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de zeer ruime tuin van 55m2. De tuin is naar eigen wens in te richten. Heb je behoefte aan meer privacy, dan is het mogelijk om binnen de haag hogere beplanting aan te leggen. Verder beschikt het appartement over een eigen vaste parkeerplaats. De gemeenschappelijke berging, welke gedeeld wordt met enkele andere appartementen, is bedoeld voor het opbergen van de afvalcontainers.

Omgeving
Deze unieke woning biedt niet alleen heel veel comfort, maar is ook centraal gelegen in het charmante Wapenveld, waardoor alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik zijn. Binnen slechts enkele minuten ben je in het hart van Wapenveld, waar je gemakkelijk je dagelijkse boodschappen kunt doen.

De ligging van dit appartement is werkelijk ideaal. Op slechts 8 minuten afstand bevinden zich de pittoreske plaatsen Hattem en Heerde, waar je kunt genieten van een scala aan culturele en historische bezienswaardigheden. Deze nabijgelegen steden ademen een authentieke charme en bieden een scala aan gezellige cafés, restaurants en boetiekjes.

En als je op zoek bent naar nog meer levendigheid en vertier, dan is het bruisende Zwolle slechts 15 minuten verwijderd. Deze levendige stad heeft een levendige cultuur- en uitgaansscene, met een overvloed aan restaurants, winkels en entertainmentmogelijkheden.

Vereniging van Eigenaren
De VvE genaamd 'Vereniging van Eigenaars Putterweg 4, 4c, 4d, 4e, 4f, 4g, 4h, 4j, 4k, 4m, 4n en 4p te Wapenveld' is in handen van jou en jouw medebewoners van Het Koetshuis. HSE Ontwikkeling helpt jullie bij het opzetten van deze vereniging.

Bijzonderheden:
• Gelegen in een historisch gebouw met een rijke geschiedenis
• Volledige isolatie en de centrale warmtepomp zorgen voor een A+ energielabel
• De gehele woning is voorzien van vloerverwarming door middel van een centrale warmtepomp
• Vanwege de fase van de nieuwbouw wordt het appartement naar verwachting ná de bouwvak opgeleverd. Dat heeft als voordeel dat u geen bouwrente hoeft te betalen.
• Zeer royale tuin op het zuiden
• Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats. Twee extra parkeerplaatsen zullen worden voorzien van elektrische laadpalen
• Centraal gelegen in Wapenveld voor de dagelijkse boodschappen. 8 minuten van Hattem en Heerde. Slechts 15 minuten van het gezellige Zwolle
• Bouwjaar 2023
• Oppervlakte van 47m2
• De koopakte wordt opgesteld door de projectnotaris in Haarlem

Disclaimer:
De bovenstaande informatie hebben wij met grote zorgvuldigheid samengesteld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoewel wij ons uiterste best hebben gedaan om de inhoud correct en up-to-date te houden, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie juist is en zodoende kunnen er geen rechten aan ontleend worden. Bij vermelding van afmetingen of oppervlakten gaat het om indicaties en geschatte maten. Als koper bent u zelf verantwoordelijk voor het nader onderzoeken van zaken die voor u van belang zijn. Onze tip: betrek uw eigen makelaar erbij om u hierbij te helpen.

**English**
Do you dream of a lovely apartment in an oasis of tranquility, surrounded by the history of a former church? And would you like to enjoy the comfort and luxury of a brand new, sustainable apartment? Then you are most welcome to Putterweg 4 in Wapenveld. There, the former Sion Church is currently being transformed into "Het Koetshuis," a special new construction project that combines the best of a modern lifestyle with a nod to the past.

One of the gems of this project is an apartment on the first floor. This unique offer is extra special because construction is almost complete and the apartment will be delivered soon. This allows you to buy a new construction apartment without paying construction interest, saving you money. While enjoying the benefits of new construction.

The apartment has an A+ energy label and a central heat pump. In addition, it features a private parking space and a spacious 55 m2 garden. This apartment has everything: character, uniqueness and sustainability!

Location
Het Koetshuis is centrally located in Wapenveld, municipality of Heerde. From Het Koetshuis you are in no time by bike in the middle of nature! The beautiful purple moors, the vast forests: The Veluwe never bores. The apartment with an area of approximately 47 m2, also offers a lovely spacious south facing garden of no less than 55 m2.

Layout
Upon entering this comfortable new construction apartment, in the characteristic old Sion Church, you are warmly welcomed. The cozy layout of the house creates a warm and inviting atmosphere where you can relax. The spacious living room offers plenty of space and is already equipped with connections for a beautiful kitchen diner. From the living room you have access to the lovely bedroom, where you can dream away in peace. Adjacent to the bedroom is a modern bathroom with a walk-in shower. The walls have beautiful white Mosa tiles (30x30), while the floor is covered with a dark gray non-slip tile of the same size. The thermostatic shower faucet and shower head are Grohe brand. Like the rest of the house, the bathroom is equipped with comfortable underfloor heating. The separate toilet and laundry room are accessible from the hall.

From the living room you have access to the very spacious garden of 55m2. The garden can be arranged as you wish. If you need more privacy, it is possible to plant higher plants within the hedge. Furthermore, the apartment has a private parking space and a common storage room which is shared with several other apartments. Ideal for storing your (electric) bike or scooter.

Surroundings
This unique home not only offers a lot of comfort, but is also centrally located in charming Wapenveld, with all daily necessities within easy reach. Within just a few minutes you are in the heart of Wapenveld, where you can easily do your daily shopping.

The location of this apartment is truly ideal. Just 8 minutes away are the picturesque towns of Hattem and Heerde, where you can enjoy an array of cultural and historical attractions. These nearby towns exude an authentic charm and offer an array of cozy cafes, restaurants and boutiques.

And if you're looking for even more liveliness and entertainment, bustling Zwolle is only 15 minutes away. This lively city has a vibrant culture and entertainment scene, with an abundance of restaurants, stores and entertainment options.

Owners Association
The VvE called 'Vereniging van Eigenaars Putterweg 4, 4c, 4d, 4e, 4f, 4g, 4h, 4j, 4k, 4m, 4n and 4p in Wapenveld' is owned by you and your fellow residents of Het Koetshuis. HSE Development is helping you to set up this association.

Details:
- Located in a historic building with a rich history
- Full insulation and central heat pump provide an A+ energy label
- The entire house has underfloor heating through a central heat pump
- Due to the phase of new construction, the apartment will be delivered very soon. This has the advantage that you do not have to pay construction interest.
- Very spacious garden facing south
- The apartment has its own parking space. Two additional parking spaces will be equipped with electric charging stations
- Centrally located in Wapenveld for daily shopping. 8 minutes from Hattem and Heerde. Only 15 minutes from the cozy Zwolle
- Construction year 2023
- Surface area of 47m2
- Shared storage on site
- Expected to be available after the summer
- The deed of sale is drawn up by the project notary in Haarlem

ZonZone

Close

Recently viewed