slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Bovendijk 89, 2291 SB Wateringen

€1,250,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 1,085 m²
Liveable area 750 m²
Acceptance By consultation

Note

General

In de Westlandse kern, Wateringen staat deze unieke villa te koop. Naast de boerderij aan de Dorpskade, ligt de villa die in 2003 volledig nieuw gebouwd is. Het object is rustig gelegen aan de autovrije Bovendijk en heeft een fraai aangelegde tuin, een grote aangebouwde schuur en 6 parkeerplaatsen op eigen grond. De villa heeft 2 woonverdiepingen en een souterrain. De totale gebruiksoppervlakte... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 2003
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA07888
Asking price €1,250,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2003
Roof materials Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 1,085 m²
Effective area 750 m²
Living area 136.84 m²
Kitchen area 30.7 m²
Content 1,550 m³
Surface area external storage rooms 20 m²
Mapping
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location On a quiet street
Sheltered location
Garden
Type Closed yard
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Constructed under architecture
Features
Number of parking spaces 6
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath
Has an alarm Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

In de Westlandse kern, Wateringen staat deze unieke villa te koop. Naast de boerderij aan de Dorpskade, ligt de villa die in 2003 volledig nieuw gebouwd is. Het object is rustig gelegen aan de autovrije Bovendijk en heeft een fraai aangelegde tuin, een grote aangebouwde schuur en 6 parkeerplaatsen op eigen grond. De villa heeft 2 woonverdiepingen en een souterrain. De totale gebruiksoppervlakte van de villa is circa 750 m2 en gelegen op een perceel van 1085 m2 eigen grond.
Het geheel bevindt zich in optimale staat van onderhoud. Het object is uitermate geschikt voor een groot gezin of een praktijk/kantoor aan huis. Met een kleine aanpassing is het mogelijk om werken en privé in het pand te scheiden. Een object, wat een bezichtiging meer dan waard is.

Beschrijving omgeving:
De gemeente Westland, in Nederland bekend als de Glazen stad, bestaat uit diverse dorpskernen en is gelegen tussen Den Haag en Hoek van Holland, een omgeving waar het toerisme sterk in opkomst is. De mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk, fietsen, varen, wandelen, strand en een bezoek aan de kassen met bloemen, groente en fruit zijn maar een greep uit de mogelijkheden. Een regio die sterk in opkomst is, waar nog veel van het authentieke Westlandse leven te ontdekken valt. Een van de dorpskernen is Wateringen. Deze kern is een van de grotere kernen in het Westland en heeft Den Haag als grote buurman, het strand van Kijkduin ligt op fietsafstand. Bekende toeristische plaatsen in Wateringen zijn de druivenkas, fietsroute vertrekpunt de Bonte Haas en de oude windmolen. Bij de druivenkas wordt de originele Westlandse wijn geproduceerd. Kortom een unieke locatie om te wonen, werken en te recreëren.

Ground floor

De villa, 750 m2 bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de entree, garderobe ruimte, kantoorruimte, het woongedeelte met lounge hoek en monumentale open haard, eetkeuken, eetkamer, slaapkamer en badkamer. Het geheel is sfeervol en in de stijl van het object ingericht en afgewerkt.

1e verdieping
Via de trap in de hal met garderobe ruimte komt u op de eerste verdieping. Op deze verdieping zijn nu 2 grote slaapkamers en een grote badkamer. De overige ruimte met grote dakkapellen is nog niet ingevuld en wordt nu gebruikt als opslag. Maar, hier is voldoende ruimte om meerdere slaapkamers met badkamer te realiseren.

Souterrain
Het souterrain is volledig geïsoleerd en voorzien van ramen. De ruimte is nu opgedeeld in verschillende ruimte die vrij ingevuld kunnen worden. Hier bevindt zich ook de technische ruimte, een werkruimte met werkbank en de wasmachine ruimte.

Details

-Perceeloppervlakte 1085m2
-Woon verdieping 270m2
-Boven verdieping 240m2
-Souterrain 240m2
-Schuur 20m2
-Parkeerplaatsen 6 stuks op eigen terrein.
-Het geheel is in 2003 nieuw gebouwd.
-Geheel verkeerd in perfecte staat van onderhoud.
-Buiten schilderwerk 2019.
-Object bevindt zich op een eiland ( veel privacy )
-Op korte termijn beschikbaar.
-Ruime mogelijkheden tot kantoor/praktijk aan huis.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed