slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Nederheide 5, 4634 TH Woensdrecht

€379,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,164 m²
Liveable area 160 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op korte afstand van het centrum van Hoogerheide met volop voorzieningen vindt u deze vrijstaande woning met zijuitbouw, een riante achteruitbouw en een perceel van maar liefst 1164 m2 !! De woning biedt een enorme leefruimte op de begane grond met een woonkamer van meer dan 65 m2 (inclusief open keuken), 3 slaapkamers en de badkamer. De verdieping biedt nog 2 slaapkamer en een ruim toilet met... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1950
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06095
Asking price €379,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 July 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1950
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 1,164 m²
Effective area 160 m²
Living area 42.68 m²
Kitchen area 13.52 m²
Content 600 m³
Surface area external, linked storage rooms 30 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Garden
Type Front yard
Orientation East
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Remeha
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 6
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership
Ownership Full ownership

Description

Op korte afstand van het centrum van Hoogerheide met volop voorzieningen vindt u deze vrijstaande woning met zijuitbouw, een riante achteruitbouw en een perceel van maar liefst 1164 m2 !! De woning biedt een enorme leefruimte op de begane grond met een woonkamer van meer dan 65 m2 (inclusief open keuken), 3 slaapkamers en de badkamer. De verdieping biedt nog 2 slaapkamer en een ruim toilet met een dakkapel. In de royale, westelijk gelegen achtertuin met blijvend weids uitzicht is een luxe veranda en toegang tot de garage. Wij laten u graag de de zee van ruimte en privacy zien tijdens een vrijblijvende bezichtiging!

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met de trapopgang, de meterkast en de woonkamertoegang. De hal is voorzien van een plavuizenvloer, glasvezelbehang en een stucwerk plafond.
Meterkast : Moderne schakelkast met 9 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Woonkamer : Bij binnenkomst van de woonkamer wordt u verrast door de enorme woonkamer van meer dan 65 m2 (inclusief open keuken). Door de royale lichtstraat en de dubbele openslaande tuindeuren is er genoeg daglicht. De kamer is voorzien van een plavuizenvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond, twee vaste bergkasten en een verdiepte trapkast, een schouw met houtkachel (ter overname) en toegang tot 2 portalen en de bijkeuken.
Keuken : Lichte en ruime keuken met een erker aan de voorzijde en oppervlak van circa 15 m2. Het massief houten keukenblok in U-opstelling is voorzien van kunststof werkbladen, keramische dubbele spoelbak, boiler, heteluchtoven en een magnetron, een vaatwasser, een koelkast en een 7-pits gasfornuis met riante rvs-afzuigkap. De vloer is voorzien van plavuizen, de wanden van stucwerk, alsook het plafond.
Portaal zijuitbouw : Riant portaal van circa 10 m2 met een lichtstraat voor genoeg daglicht, toegang tot slaapkamer 1 en de badkamer. Het portaal heeft een laminaatvloer, glasvezelbehang, een stucwerk plafond en de mogelijkheid om als werkkamer of extra bergkamer te fungeren.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 16 m2 met een laminaatvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond.
Badkamer : Vloer- en wandbetegeling, een systeemplafond, douchecabine en een duoblok toilet, ligbad met een handdouche, een wasmachineaansluiting en een wasbak.
Bijkeuken : Plavuizenvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond, toilet en schuifdeurenkast met de Remeha combiketel (bouwjaar 2006) en een wasmachineaansluiting. Tevens is er een deur naar de oprit voor de garage.
Toilet : Betegeld toilet met een fonteintje.
Portaal achterzijde : Plavuizenvloer, stucwerk wanden en plafond, toegang tot 2 slaapkamers.
Slaapkamer 2 : Gelegen aan de zijkant en circa 9 m2 met een laminaatvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond.
Slaapkamer 3 : Aan de achterzijde gelegen en circa 9 m2 met een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond.

First floor

VERDIEPING
Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met vloerbedekking, behangen wanden en geverfde schroten, beplating aan de dakschuinte, toegang tot 2 slaapkamers en het toilet. Tevens is er een luik naar de bergvliering.
Slaapkamer 4 : Aan de achterzijde gelegen met een dakkapel en een oppervlak van circa 11 m2, laminaatvloer, stucwerk wanden, houten schrotenwanden en een geverfd platenplafond.
Slaapkamer 5 : Circa 10 m2 met vloerbedekking, stucwerk wanden, beplating aan de dakschuintes en een kantelraam. In het verlaagd plafond is een luik naar de bergvliering.
Toilet : Zeer ruim toilet met dakkapel, laminaatvloer, deels wandbetegeling, behangen wanden en een stucwerk plafond, een duoblok toilet en een wasbak.

Garden

De voortuin is voorzien van twee opritten met bestrating en gazon.
De pal westelijk gelegen achtertuin heeft grenzend aan de woning een veranda van circa 30 m2 welke u volledige privacy en schaduw biedt. Deze is voorzien van royale, antracietkleurige tuintegels. Daarachter is een riant gazon met daarnaast plantenborders welke volledige privacy bieden. Achter in de tuin is gaashekwerk met bescheiden hoogte, waardoor er een open karakter is met de tuin van de buren en een blijvend weids uitzicht!

Details

* Deze vrijstaande en levensloopbestendige woning op riant perceel en een enorme leefruimte op de begane grond biedt de toekomstige eigenaar(s) volop mogelijkheden!!
* Een zee van privacy en rust in de woning, de veranda en de tuin!!
* Garage met dubbele deur aan de voorzijde en kanteldeur aan de achterzijde, dit biedt de mogelijkheid om grotere zaken in de achtertuin te krijgen.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel gebouwd, met in spouw opgetrokken muren uit metselsteen, een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer. Het zadeldak is met pannen gedekt en de platte daken zijn met bitumineuze dakbedekking afgewerkt.
Staat van onderhoud : De woning is in het verleden uitgebreid aan de zijkant met een portaal, slaapkamer en badkamer. In 2006 is aan de achterzijde een riante uitbouw geplaatst, in 2010 is de veranda gemonteerd. In 2016 is het buitenschilderwerk uitgevoerd.
Ligging : Gelegen op een rustige locatie met op korte afstand het centrum van Hoogerheide met volop voorzieningen, openbaar vervoer en winkelcentra. Een school is op korte afstand, alsook de voetbalvereniging.
Erfdienstbaarheden : Volgens de laatste eigendomsbewijzen is er geen sprake van bijzonder servituten.
Bergruimtes : Volop in de woning alsook in de garage.
Garage : Tegelvloer en een bitumineus platdak, elektra en water, een loopdeur en een stalen kanteldeur aan de achterzijde, dubbele openslaande deuren aan de voorzijde.
Elektra : Moderne schakelkast met 9 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha combiketel (bouwjaar 2006).
Isolatie : Dubbele beglazing, dakisolatie achteruitbouw.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 241,- per maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 381,98 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 116,26 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed