slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Veeringstraat 61, 1502 NK Zaandam

€350,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 136 m²
Liveable area 117 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HOUSEQUBE: Hét nieuwe 3D-model van Huis en Zekerheid. Een hyperrealistisch 3D-model dankzij nauwkeurige pointcloud data. Ga naar de volgende link om een extreem realistische beeld te krijgen van deze woning: https://api.zien24.nl/houseqube_viewer/index.html?tour=1778599_1672828887472_1447375_model3d.r8hlUrO4drnO

Wow! Deze prachtige hoekwoning ligt aan de Veeringstraat 61 en is in perfecte st... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1929
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00183
Asking price €350,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 30 May 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1929
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 136 m²
Floor Surface 117 m²
Content 434 m³
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near school, On a quiet street
Boiler
Type of boiler Intergas HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating

Description

HOUSEQUBE: Hét nieuwe 3D-model van Huis en Zekerheid. Een hyperrealistisch 3D-model dankzij nauwkeurige pointcloud data. Ga naar de volgende link om een extreem realistische beeld te krijgen van deze woning: https://api.zien24.nl/houseqube_viewer/index.html?tour=1778599_1672828887472_1447375_model3d.r8hlUrO4drnO

Wow! Deze prachtige hoekwoning ligt aan de Veeringstraat 61 en is in perfecte staat! Recent is de fundering (2022) vernieuwd dus de komende 100 jaar geen omkijken. In de woning kom je niets te kort met een royale living, moderne open keuken, schitterende badkamer, twee slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke achtertuin. Deze charmante hoekwoning is ideaal voor gezinnen en je kunt hier direct intrekken!

Deze stijlvolle woning is gelegen in Zaandam waar relatief veel jonge gezinnen wonen. Je kunt hier prettig wonen met het Burgemeester In 't Veldpark om de hoek en op fietsafstand van het centrum. Tevens zijn alle wenselijke voorzieningen zoals supermarkten, een ziekenhuis, gezellige restaurants, diverse scholen en winkels nabij gelegen. De bereikbaarheid is zeer goed met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A7 en A8) in de buurt.

Begane grond
De voordeur is vanaf de straatzijde te betreden van waaruit je binnenkomt in een fraaie hal. In deze hal ligt een stijlvolle lichte vloer en vind je lichte wanden. Daarnaast leidt de hal naar een toilet en een royale living. Gehele begane grond vloer beschikt ook over vloerverwarming.

Middels een witte deur met glazen ramen is deze living te betreden. De living bestaat uit een open keuken en een woonkamer. Opvallend aan deze woonkamer zijn de sfeervolle lichtspots aan het plafond, de hoge raampartijen en de donkergrijze wand. Tevens is de woonkamer uitstekend om gezellig samen te komen en te dineren. Verder biedt de woonkamer toegang tot een eerste verdieping en een achtertuin.

In de open leefkeuken tref je greeploze witte hoogglans keukenkasten met een houten keukenblad aan. Daarnaast is de moderne keuken goed uitgerust met twee inbouwovens, een inbouw koelkast, een gaskookplaat, afzuigkap en een horeca kraan.

Eerste verdieping
Middels een vaste spiltrap is de eerste verdieping te betreden van waaruit je boven komt op een overloop. Deze lichte overloop leidt naar een tweede verdieping, twee slaapkamers en een badkamer.

De schitterende badkamer is van goed formaat. Hier tref je een combinatie van witte wandtegels,een grijze vloer- en wandtegels aan wat een mooi contrast creëert. Daarnaast is de badkamer voorzien van een wasmachine aansluiting, droger aansluiting, een riante inloopdouche met regendouche en een wastafel in meubel.

Beide kamers zijn volwaardige slaapkamers met een ruim aanbod aan natuurlijk daglicht inval. Momenteel is de hoofdslaapkamer ingericht als een slaapkamer en de kleinere kamer als een nette kinderkamer. In beide kamers tref je naturelle tinten aan wat veel rust creëert.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is middels een vaste trap te betreden van waaruit je boven komt op een zolder. Deze zolder is aan wat modernisering toe en daardoor geheel naar eigen smaak te maken! Verder is de ruime zolder uitstekend als extra opbergruimte.

Buitenruimte
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is middels een glazen schuifdeur te betreden. In de achtertuin vind je een sfeervolle serre waar je heerlijk kunt loungen. Tevens is de achtertuin grotendeels betegeld met charmante grijze tuintegels. Ook biedt deze achtertuin de mogelijkheid om hier gezellig te dineren.

Bijzonderheden
- Kindvriendelijke buurt
- Goed onderhouden hoekwoning
- Twee slaapkamers
- Riante living
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin
- Moderne open keuken (2018)
- Nieuwe Fundering (2022)

ZonZone

Close

Recently viewed