slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Landelijk wonen in grote woonboerderij omringd door groen!

€735,000
Address: Zijderveldselaan 38, 4122 GP Zijderveld
Type of residence House, residential farm, detached house
Plot size 1,355 m²
Liveable area 267 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op dit ruime perceel - voorzien van meerdere fruitbomen en -struiken - ligt een vrijstaande woonboerderij die zeer speels en ruim is ingedeeld.
De houten balken, de dakconstructie en verschillende niveaus op zowel de begane grond als de verdieping benadrukken dat speelse karakter.
Vanuit de keuken is er fijn vrij uitzicht over weilanden en groen.
Achter de woning strekt de tuin zich verde... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, detached house
    Construction period 1875
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06798
Asking price €735,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 September 2023
Construction
Type of residence House, residential farm, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1875
Isolations Floor, Party insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Plot size 1,355 m²
Floor Surface 267 m²
Living area 86 m²
Kitchen area 9 m²
Content 853 m³
Surface area other inner rooms 8 m²
External surface area storage rooms 45 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Country side, On a quiet street, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Orientation North east
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Bosch
Year of manufacture 2014
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Vianen H 396
Area 1,355 m²
Range Entire lot

Description

Op dit ruime perceel - voorzien van meerdere fruitbomen en -struiken - ligt een vrijstaande woonboerderij die zeer speels en ruim is ingedeeld.
De houten balken, de dakconstructie en verschillende niveaus op zowel de begane grond als de verdieping benadrukken dat speelse karakter.
Vanuit de keuken is er fijn vrij uitzicht over weilanden en groen.
Achter de woning strekt de tuin zich verder uit richting het noorden. De hooischuur biedt veel bergruimte en een beschutte plek om te parkeren.

De woning met een groot woonoppervlak (267m2) ligt in Zijderveld, op een paar minuten afstand van Leerdam, Culemborg en Vianen. Via de A2 zijn Utrecht, Den Bosch etc. snel te bereiken.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Je kunt deze woning via drie verschillende entrees betreden. We nemen je mee door de woning vanaf de voorkant. Bij binnenkomst vind je de entree met toegang tot de meterkast, de keuken, opkamer, kelder en werk/-slaapkamer. De gehele begane grond is voorzien van een siergrindvloer.

De keuken is voorzien van een ronde rvs spoelbak met mengkraan, een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Naast de keuken leidt een kleine trap naar de opkamer, die ideaal is als werkplek. Hieronder ligt de ruime kelder met stahoogte. Aan de linkerkant van de entree bevindt zich een multifunctionele ruimte met een gezellige houtkachel. Je kunt hier een kantoor realiseren, of een extra slaapkamer! De aangrenzende badkamer is ruim en voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel en apart toilet.

Vanuit de badkamer en de hal, die grenst aan de keuken, kom je in de zeer ruime woonkamer. Hier kun je genieten van de sfeer van een houtkachel en de ruimte voor diverse zithoekjes. Aan de rechterkant van de woonkamer bevindt zich de bijkeuken met een extra douchecabine. Ook aan de achterzijde van de woning is een entree, deze komt uit in een ruime hal met een toilet en een CV-ruimte en leidt ook weer naar de woonkamer.

First floor

Op de verdieping vind je drie ruime slaapkamers van respectievelijk 12, 23 en 31m2 groot. De verdieping heeft een speelse indeling met hier en daar verschillende niveaus en houten balken die de kamers sieren. Bovendien heb je vanaf 2 slaapkamers verbinding met de begane grond via raampartijen.
Speels, uniek én heerlijk licht; dat vat deze verdieping wel samen. De slaapkamer aan de achterzijde biedt middels een vlizotrap toegang tot een ruime vliering.

Second floor

Middels een vlizotrap bereik je een ruime vliering.

Garden

De woning wordt van de weg gescheiden middels een sloot en is bereikbaar via een betonnen brug.
De voortuin ligt aan de sloot en is gevarieerd aangelegd.
Aan de rechterzijde van de woning rijd je verder naar achter en vind je een voormalige hooischuur met overkapping.
Tussen de hooischuur en de woning bevindt zich een beschut gelegen terras en de tuin achter de hooischuur biedt meerdere zitplekken te midden van het groen, met meerdere (fruit)bomen (appel-, peer- en pruimbomen, braam-, framboos- en bessenstruiken) en diverse beplanting. Je kunt hier heerlijk privé zitten met zicht op de weilanden!

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Zijderveld is een klein dorp en de oudste nederzetting in de gemeente Vijfheerenlanden. Voor het begin van onze jaartelling was er al een nederzetting, bewoond door boeren, vissers en jagers. Zijderveld behoorde lange tijd tot het gebied van de heren van Culemborg. In 1820 werd het dorp toegevoegd aan de provincie Zuid-Holland. Zijderveld heeft enkele historische boerderijen en in het begin van de negentiende eeuw is de oorspronkelijk vijftiende-eeuwse kerk herbouwd. Het dorp is erg centraal gelegen in Nederland en is makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en de A27. Het is een kindvriendelijk dorp in een rustige omgeving. Voor boodschappen en andere winkels ben je aangewezen op buurstad Leerdam of Vianen.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed