Description

Helaas worden er geen afspraken meer gemaakt voor een bezichtiging. De termijn om een bod uit te brengen is verlopen en de woning staat 'onder bod'. U kunt eventueel nog reageren via de website waarna u op de reservelijst wordt geplaatst.

GUNSTIG GELEGEN STARTERS HOEKAPPARTEMENT
Starters opgelet, dit keurige tweekamer (voorheen drie)  hoekappartement gelegen in de wijk 'Dorp' is ideaal voor een starter die zijn eerste woning wilt kopen! De tweede slaapkamer is bij de woonkamer getrokken waardoor deze groter is geworden. Een ruime keuken met inbouwapparatuur, één slaapkamer en een heerlijk bad met stortdouche in de volledige betegelde badkamer. Het balkon ligt op het Zuidwesten waardoor u het grootste deel van de dag van de zon kunt genieten. Het complex ligt op loopafstand van de winkels aan de Dorpsstraat en Oranjelaan, Randstadrail station Delftsewallen en Dorp en NS station Zoetermeer Oost, het Burgemeester Vernedepark met diverse sportaccommodaties en in enkele autominuten bent u op de A12 richting Utrecht, Den Haag of de A4.  

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich de brievenbussen en het bellentableau waarna u toegang krijgt tot het trappenhuis. Vanuit het trappenhuis kunt u met de trap naar beneden waar de bergingen zich bevinden. Het appartement heeft een eigen afgesloten berging (4.30 x 1.75). Vervolgens gaat u met de trap naar de derde woonlaag waar zich de entree van de woning bevindt in het trappenhuis. U hoeft dus niet de galerij op. De binnenkomst in het appartement is in de keuken (2.47 x 2.94). De gesloten keuken aan de voorzijde heeft een hoekopstelling met kastjes en diverse inbouwapparatuur, zoals een gasplaat met 4 pitten, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en magnetron. Verder is in de keuken de opstelplaats voor de wasmachine en de CV ketel is in een bovenkast weggewerkt. De keuken heeft een verlaagd plafond met inbouwspots. Vanuit de keuken komt u in de hal waar de andere vertrekken aan grenzen. Aan de linkerzijde een vaste kast en de meterkast, aan de rechterzijde de badkamer en toilet. De volledig betegelde badkamer (1.64 x 1.76) met wastafelmeubel en een bad met stortdouche. De badkamer heeft een verlaagd plafond met inbouwspots en mechanische afzuiging. De toilet is ook volledige betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Als we verder lopen krijgen we aan de linkerzijde de slaapkamer (3.12 x 3.44). De woonkamer staat in open verbinding met de hal en is gelegen aan de achterzijde met aangrenzend het balkon. De woonkamer (7.25 x 4.15) is een stuk ruimer omdat de voorheen tweede slaapkamer doorgebroken is en nu in gebruik is als eetkamer. In de oorspronkelijke open haard is een elektrisch haard geplaatst. Vanuit de woonkamer en eetkamer is toegang tot het balkon (1.19 x 2.85) welke op het zuidwesten is gelegen. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer, uitgezonderd de keuken, badkamer en het toilet.

Bijzonderheden:
* Gebruikersoppervlakte Wonen circa 52 m2
* Eigen berging in de onderbouw (4.30 x 1.75)
* Meterkast met 3 groepen en 1 aardlekschakelaar vernieuwd in 2017
* Volledig voorzien van dubbelglas en kunststofkozijnen. Keukenraam is voorzien van houten kozijnen.
* Actieve VvE, bijdrage per maand € 97,05
* Volle eigendom
* Schilderwerk portiek, bergingen en gevels in 2017 en 2018
* Gasmeter vervangen in 2018
* Mechanische afzuiging in de badkamer
* Vrij parkeren aan de voorzijde
* Goede ligging, vlakbij openbaar vervoer, winkels, parken en uitvalswegen

Verkoopcondities:
* Bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper, voorkeur gelegen in de omgeving van Zoetermeer
* Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule en materialenclausule worden opgenomen.

Wij nodigen u van harte uit om deze woning te bekijken tijdens de live video en/of een afspraak te maken voor een bezichtiging.

* RIVM: De aanscherping (max. 1 gast per dag) geldt alleen voor de privésfeer en is daardoor níet van invloed op de eerder door VBO opgestelde coronarichtlijnen. U kunt dus met maximaal 2 personen plus de makelaar een woning bezichtigen, uiteraard alleen als iedereen klachtenvrij is, een mondkapje draagt, handen ontsmet bij de entree en afstand houdt.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Features