slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Zwartsluisje 6, 3284 LM Zuid-Beijerland

€450,000
Type of residence House, single-family house, detached house, dike house
Plot size 990 m²
Liveable area 101 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HET OPEN HUIS VAN ZATERDAG 25 JUNI 2022 IS GEANNULEERD!

Droom jij van wonen op een idyllische plek met rust en ruimte om je heen? Of zoek je juist een werkplaats aan huis? Dan is deze karakteristieke dijkwoning zeker iets voor jou! De woning beschikt over een riant perceel van 990m² en een woonoppervlak van 101m². De grote werkplaats/garage die je aansluitend aan de woning treft biedt jou de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house, dike house
    Construction period 1915
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00277
Asking price €450,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 09 August 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house, dike house
Type of construction Existing estate
Construction period 1915
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 990 m²
Floor Surface 101 m²
Content 465 m³
Surface area other inner rooms 45 m²
External surface area storage rooms 44 m²
Layout
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Unobstructed view
Garden
Type Side yard
Orientation South east
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation North east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Garden 3 - Type Side yard
Garden 3 - Orientation North west
Garden 3 - Condition Normal
Garden 4 - Type Front yard
Garden 4 - Orientation South east
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached wood
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Hoeksche Waard H 139
Area 480 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Hoeksche Waard H 140
Area 510 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

HET OPEN HUIS VAN ZATERDAG 25 JUNI 2022 IS GEANNULEERD!

Droom jij van wonen op een idyllische plek met rust en ruimte om je heen? Of zoek je juist een werkplaats aan huis? Dan is deze karakteristieke dijkwoning zeker iets voor jou! De woning beschikt over een riant perceel van 990m² en een woonoppervlak van 101m². De grote werkplaats/garage die je aansluitend aan de woning treft biedt jou de mogelijkheid om elke dag aan je auto te kunnen sleutelen. Ben jij een dierenliefhebber? Dan is dit de juist plek om bijvoorbeeld kippen te houden. Het huis heeft een ruime woonkamer, grote landelijke keuken, drie slaapkamers, badkamer, veel bergruimte, een grote werkplaats/garage en een riante tuin met eigen parkeergelegenheid. Neemt contact met ons op en plan een bezichtiging!

Indeling

Entree via dijk, hal met toegang tot twee slaapkamers, badkamer, bergruimte, trapopgang naar het onderhuis en trapopgang naar de eerste verdieping.. De eerste slaapkamer tref je aan de voorzijde van de woning, deze is momenteel in gebruik als inloopkast maar is ook zeker ruim genoeg als slaapkamer. De tweede slaapkamer tref je naast de eerste slaapkamer, ook deze is ruim genoeg voor het plaatsen van een volledige slaapkamerinrichting. De badkamer is ook gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze is zeker ruim te noemen en beschikt over een ligbad(hoek), douche en wastafelmeubel.
Twee deuren op de overloop bieden u toegang tot een grote bergruimte.

Onderhuis:
Hou jij van een woning waarbij je standaard via de achterdeur binnenkomt? Dan is deze woning zeker iets voor jou. Via een deur aan de achterzijde van de woning bereik je de landelijke keuken, deze is geplaatst in hoekopstelling en uitgevoerd in de kleur wit. De keuken biedt je de mogelijkheid om een grote eettafel te plaatsen, wat helemaal past bij de landelijke sfeer! De keuken biedt je toegang tot een trapkast, vaste trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de hal, toegang tot de wasruimte/berging en toegang tot de woonkamer. De zeer ruime woonkamer is net als de keuken voorzien van een tegelvloer. Deze kamer biedt een fraai uitzicht op een weide met paarden. De hal naast de keuken biedt je toegang tot het toilet en zorgt ervoor dat je gemakkelijk de grote werkplaats/garage kan bereiken. Ook biedt de hal je een tweede voordeur, je kan bij deze woning dus kiezen waar je binnenstapt! De ruime wasruimte/werkplaats verdient nog wat cosmetische aandacht, zo is hier alleen gedeeltelijk een tegelvloer aanwezig. Nog meer bergruimte treft u in de kelder, deze ruimte heeft een hoogte van 1.60m.

De grote werkplaats/garage beschikt over elektra en verwarming. Zie jij jezelf hier al klussen aan je auto of motor? De twee openslaande deuren bieden je de mogelijkheid om een voortuig naar binnen te rijden, ook is hier voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere werktafels. De twee inbouwkasten bieden je extra bergruimte. Een aan de achterzijde biedt je toegang tot de tuin. Via een vaste trap bereik je de ruime zolder, deze is momenteel in gebruik als duivenhok.

Tuin:
De ruime en zeer brede achtertuin biedt je zicht op een weide met paarden. In de tuin is een kippenhok en duivenhok aanwezig. Ook is er voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere zitjes. Het grote perceel biedt je de mogelijkheid om op elk moment van de dag de zon of schaduw op te zoeken!

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed