slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Westerveldseweg 13, 7921 NA Zuidwolde

€699,000
Type of residence House, residential farm, detached house
Plot size 3,500 m²
Liveable area 275 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Laat u verrassen door de rust, ruimte en mogelijkheden op deze locatie!

Nagenoeg volledig gerenoveerde met riet gedekte woonboerderij op ruim 3 ha. eigen grond met een grote schuur (ca. 20 bij 26 meter), schuur/garage (ca. 7 bij 18 meter), totaal 7 paardenboxen, een paddock en 28 zonnepanelen. Dit bijzonder fraaie geheel staat net buiten de bebouwde kom van Zuidwolde waar u volop van de rust en... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, detached house
    Construction period 1952
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 07617
Asking price €699,000
Acceptance By consultation
Last updated 10 April 2019
Construction
Type of residence House, residential farm, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1952
Roof materials Thatch
Rooftype Front gable
Isolations Floor
Full
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 3,500 m²
Effective area 275 m²
Content 1,250 m³
Surface area other inner rooms 612 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street
Open position
Unobstructed view
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Has a garage Yes
Has a storage room Yes

Definition

Laat u verrassen door de rust, ruimte en mogelijkheden op deze locatie!

Nagenoeg volledig gerenoveerde met riet gedekte woonboerderij op ruim 3 ha. eigen grond met een grote schuur (ca. 20 bij 26 meter), schuur/garage (ca. 7 bij 18 meter), totaal 7 paardenboxen, een paddock en 28 zonnepanelen. Dit bijzonder fraaie geheel staat net buiten de bebouwde kom van Zuidwolde waar u volop van de rust en ruimte kunt genieten, heeft een gunstige ligging ten opzichte van de kern van het dorp en ligt slecht op enkele minuten van de A28!

Ground floor

Grote entree met vide en fraaie trapopgang naar de verdieping, moderne woonkeuken met een erker met dubbele tuindeuren en alle wenselijke inbouwapparatuur en een royale lichte woonkamer. De bijkeuken/wasruimte is voorzien van witgoedaansluitingen en kastenwand. Verder is er een ruim toilet, eenvoudige badkamer, bijkeuken/achterom met CV-kast en fraaie betonnen uitstort-gootsteen. Het kantoor (ca. 30 m²) heeft uitzicht op paddock en een doorgang naar de bar van ca. 30 m², waarvan de dubbele tuindeuren leiden naar het terras en een doorgang naar de grote schuur. De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.

First floor

Royale overloop met dakkapel en ruimte voor een extra slaapkamer of badkamer, 2 slaapkamers en een riante master bedroom met uitzicht over de landerijen.

Details

De schuur is verdeel in 3 compartimenten, waarbij een deel is ingericht met 5 paardenboxen en een werkplaats. De andere 2 compartimenten zijn eenvoudig tot één ruimte te maken voor bijvoorbeeld een kleine binnenbak of longeerbak. De schuur/garage bestaat uit 2 garages en 2 paardenboxen met voorportaal met beloopbare zolder.

De boerderij is op de badkamer na volledig gerenoveerd, waarbij de vloer (grotendeels), het dak en de muren zijn geïsoleerd. De buitenmuur is nagenoeg geheel opnieuw opgetrokken. De rieten kap betreft een schroefdak met isolatie en tevens is het installatiewerk vernieuwd.

Het geheel staat op een kavel met een totaal oppervlak van 30.203 m², echter bij de gestelde vraagprijs wordt de boerderij met opstallen aangeboden met een perceel van ca. 3.500 m². In overleg is er extra weiland bij te kopen.

Recently viewed