slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: Spieringweg 969, 2136 LK Zwaanshoek

€1,300,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 2,650 m²
Liveable area 143.1 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

In juni 2020 nieuwgebouwde vrijstaande villa op een schitterend kavel van 2650m2 (globale afmeting 26.5m breed x 100m diep). Zeer aantrekkelijke bebouwingsmogelijkheden.

Opties vergroten woonhuis
In de verleende omgevingsvergunning is afgegeven, bebouwingsvlak van 12 x 15 meter (in verband met de kavel afmeting). Dat zou betekenen dat de woning, in principe, met 3 meter verlengd kan mogen w... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 2020
    Status New for sale
  • Location

Features

Offer
Reference number 05356
Asking price €1,300,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 16 May 2022
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2020
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Anchor free cavity wall, Cavity wall, Floor, Full, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 2,650 m²
Effective area 143.1 m²
Content 566 m³
Surface area other inner rooms 8.5 m²
Surface area external storage rooms 74.2 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Number of parking spaces 5
Water heating Electric boiler
Heating Floor heating, Heat pump
Bathroom facilities Shower, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Parking lot
Garden available Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Haarlemmermeer AD 2288
Area 2,650 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

In juni 2020 nieuwgebouwde vrijstaande villa op een schitterend kavel van 2650m2 (globale afmeting 26.5m breed x 100m diep). Zeer aantrekkelijke bebouwingsmogelijkheden.

Opties vergroten woonhuis
In de verleende omgevingsvergunning is afgegeven, bebouwingsvlak van 12 x 15 meter (in verband met de kavel afmeting). Dat zou betekenen dat de woning, in principe, met 3 meter verlengd kan mogen worden en de woning met 4 meter verbreed mag worden.
Daarnaast zou mogelijk een aanbouw aan de achterzijde kunnen worden gerealiseerd (bijvoorbeeld naast de huidige zithoek) van 10 x 4 meter, met een puntdak en aan de achterzijde moet deze uitsteken ten opzichte van het huidige woonhuis.
Separaat gastenverblijf / schuur / werkruimte
In de achtertuin staat thans een eenvoudig gastenverblijf. Dit bijgebouw heeft een woonkamer, douche, keuken en slaapkamer. Eigen aansluiting op het riool. Bij de foto`s staat aan het einde een plattegrondje van dit gastenverblijf. Naast het gastenverblijf staat nog een stenen schuur ten behoeve van fietsen / motoren etc.

Het schitterend gelegen object is optimaal geïsoleerd (geen gas aansluiting / 11 zonnepanelen). Aan de voorzijde van het object ligt een 25m diepe voortuin met oprit en erf (veel parkeergelegenheid op eigen terrein), de achtertuin is gelegen op het westen. Op het terrein staan diverse schuren / bijgebouwen en u kunt genieten van rondom weids vrij uitzicht over bollenland en weilanden. Het perceel is omgeven door een slootje. Situering pal tegenover recreatiegebied “de Boseilanden”.

Deze villa is zeer gunstig gelegen t.o.v. verschillende uitvalswegen naar Schiphol en de grote steden Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Maar ook gelegen nabij de dorpen Heemstede / Bennebroek, Hoofddorp en Zandvoort, met diverse winkelcentra en sportfaciliteiten. In de nabije omgeving zijn de recreatiegebieden van het Haarlemmermeerse Bos en de Boseilanden, maar dus ook de stranden van Noordwijk/Katwijk en Zandvoort. Bus verbinding (op paar min fietsen) rechtstreeks naar Amsterdam en Haarlem via het snelle zuid tangent.

Bruto vloeroppervlakte 231,5 m2, bruto inhoud 566m3, schuren 74m2.

Ground floor

Entree, ruime hal, toilet, zeer lichte en zonnige woonkamer met luxe open keuken, (Bruynzeel; voorzien van diverse inbouw apparatuur), zonnig en licht eetgedeelte met raampartij, plavuizenvloer met vloerverwarming, houtkachel (Jacobus), schuifpui naar achtertuin.

First floor

Overloop, 3 slaapkamers; een grote slaapkamer aan de voorzijde, en 2 slaapkamers aan de achterzijde, badkamer met inloopdouche, 2e toilet, wastafelmeubel, aparte werkruimte met aansluiting wasmachine en droger, grote elektrische boiler, diverse apparatuur ten behoeve van verwarmen woning (Brink-Nefit).

Second floor

Grote bevloerde vliering, bereikbaar middels een vlizotrap.
Heel veel bergruimte ter beschikking. De 2e etage is niet meegenomen in de berekening van de vloeroppervlakte.

Details

+ Bijzonder aantrekkelijke woning door onder andere uitbreidingsmogelijkheden direct bij de eigen woning. Uitermate geschikt voor bv paardenliefhebbers / hoveniers etc. (op aanvraag verstrekken wij u de gegevens m.b.t. de bebouwingsmogelijkheden / vergunning). Bebouwing in overleg met gemeente realiseren.
+ Woning kan zo betrokken worden, woning is nieuwgebouwd in juni 2020.
+ Keuken met diverse inbouw apparatuur; vaatwasser / combi magnetron / vaatwasser etc.
+ Diverse externe bergruimten / schuren voor opslag en bijgebouwen 74m2
+ Energielabel A, optimaal geïsoleerde woning, geen gasaansluiting, 11 zonnepanelen.
+ De tuin is rondom de woning en voorzien van diverse zonneterrassen, vijver.
+ Gelegen op een paar fiets, auto minuten van Woonboulevard Cruquius, winkelcentrum Floriande met o.a. twee grote supermarkten, nabij de winkels van Heemstede en Bennebroek.
+ Nabij openbare basisschool met kinderopvang en het Haarlemmer Lyceum (Hoofddorp), Hageveld (Heemstede) , 20 min. van strand (Zandvoort) en 5 minuten van de golfbaan (Haarlemmermeersche)
Veel sportfaciliteiten in de nabije omgeving, waaronder tennis, voetbal, hockey en een honkbalstadion. Het Huis van de Sport,een 16.000m2 groot sportcentrum ligt op slechts 1000 meter. Dit sportcentrum biedt onder andere een turncentrum en faciliteiten voor (wedstrijd)zwemmen.

Ligging:
Goede ligging nabij uitvalwegen A4, A5, A9 en de A10 en prima verbindingen met Schiphol (ca. 10 minuten!), Haarlem, Amsterdam en Leiden/Den Haag

ZonZone

Close

Recently viewed