slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Esweg 5, 7864 TG Zwinderen

€249,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 722 m²
Liveable area 105 m²

Note

General

Esweg 5
Zwinderen gewoon zinderend

Bent u op zoek naar een centraal gelegen dorp waar u in rust op een prachtige locatie kunt wonen en daarnaast op korte afstand kunt genieten van de natuur, laat u dan verrassen!

Deze sfeervolle, comfortabele en keurig onderhouden vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage en berging heeft een badkamer en de mogelijkheid tot slapen op de begane grond.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Year of construction 1966
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/3507504
Asking price €249,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 25 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1966
Rooftype Front gable
Isolations Floor
Party insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 722 m²
Effective area 105 m²
Content 409 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Esweg 5
Zwinderen gewoon zinderend

Bent u op zoek naar een centraal gelegen dorp waar u in rust op een prachtige locatie kunt wonen en daarnaast op korte afstand kunt genieten van de natuur, laat u dan verrassen!

Deze sfeervolle, comfortabele en keurig onderhouden vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage en berging heeft een badkamer en de mogelijkheid tot slapen op de begane grond.

De woning is, met een oorspronkelijk bouwjaar van 1966 vanaf 2009 gemoderniseerd en uitgebouwd. Recent hebben de eigenaren rondom kunststof dakgoten, een nieuw raamkozijn in de woonkamer en een nieuwe Intergas CV/HR-ketel geplaatst en is de woning geschilderd.

De vrijstaande stenen garage met bergvliering zorgt ervoor dat u voldoende ruimte in en om de woning heeft met daarnaast een heerlijke, vrij gelegen tuin.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Via een afsluitbaar houten hekwerk loopt u via de verzorgde voortuin met een oprit naar de voordeur, gelegen aan de zijkant van de woning. Entree/hal met de trapopgang, toegang tot een kelder en de meterkast, een L-vormige woonkamer van circa 34 m2 waar u via de openslaande tuindeuren zo de tuin met een vlonderterras inloopt.
De huidige werkkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de woonkamer bereikbaar en is vrij eenvoudig als slaapkamer in gebruik te nemen door de doorgang naar de woonkamer dicht te maken.

De badkamer is voorzien van vloerverwarming een ruime inloopdouche met glazen wand, een whirlpool (bubbel)bad, een toilet en een wastafelmeubel met een dubbele spoelbak. De badkamer is voorzien van een bijzondere kiezelvloer en speciale kalkpleister muren en plafond.

In de aanbouw aan de achterzijde zijn gerealiseerd de huidige keuken met een eenvoudige keukeninrichting en een bijkeuken met een aansluiting voor een koelkast/vriezer en een extra bergvliering. Hier kunt u naar wens een grotere woonkeuken realiseren.

In de vrijstaande garage is naast een kanteldeur een extra loopdeur naar de berging aanwezig. Voor de liefhebber is het goed te weten dat er een smeerput aanwezig is in de betonvloer. Hier zijn ook de witgoedaansluitingen te vinden. De vliering geeft u extra bergruimte voor alle spullen die u niet vaak gebruikt of uit het zicht wilt wegwerken.

De tuin is verzorgd en heeft verschillende terrassen waar u kunt genieten van de zon. Aan de achterzijde zit u vrij en krijgt u bij warme dagen natuurlijke schaduw door een walnotenboom. Deze staat (helaas) wel in de tuin van de achterburen.

Eerste verdieping
Vaste trap vanuit de hal naar de overloop met een bergkast en de toegang tot de twee slaapkamers van circa 14 en 12 m2. Een kamer heeft een vaste kast en de andere extra bergruimte achter de knieschotten. De balken zijn deels in het zicht en geeft u een ruimtelijk gevoel in de kamers.

De woning heeft een prettige uitstraling maar is geen nieuwbouwwoning. Ziet u zichzelf hier wonen en bent u handig om een mooie woonkeuken te realiseren? Maak dan een afspraak.

Bijzonderheden:
• De gehele woning is afgewerkt met prachtige massief eiken planken vloerdelen
• De woning is recentelijk van binnen en buiten geschilderd
• Er is centrale verwarming aanwezig en in de badkamer vloerverwarming
• In de tuin is een waterput aanwezig voor de tuinbesproeiing
• De begane grond is zo goed als voorzien van dubbele beglazing, de verdieping van enkele beglazing
• Aanvaarding in overleg

Algemene informatie
- Zwinderen (Swinre 1217) is een dorp dat aan de A37 ligt in de gemeente Coevorden, provincie Drenthe, in de driehoek Coevorden, Hoogeveen en Emmen
- In de Verlengde Hoogeveensche Vaart passeren de plezierjachtjes hun route door Drenthe
- Er is een Toeristisch Informatie Punt (TIP) waar u terecht kunt voor onder andere mooie fietsroutes in de omgeving en de knapzak wandelroute
- Plaatselijk belang verzorgt diverse activiteiten
- Het dorp heeft onder andere een openlucht zwembad, een camping en een fietsenmaker
- Voor alle voorzieningen kunt u in de direct omliggende dorpen terecht
- Er is een busverbinding tussen Hoogeveen en Emmen
- In Emmen kunt u onder andere terecht bij Wildlands en het Atlas Theater
- In Geesbrug en Oosterhesselen staan basisscholen, in de grotere plaatsen middelbare scholen
- In Oosterhesselen zijn diverse sportvoorzieningen, twee supermarkten en een gezamenlijk praktijk van de fysio, de tandarts, de apotheek en de huisarts
- Het dorp is gelegen nabij de natuurgebieden Geeserveld en Staatsbosbeheer wat het dorp ook erg geschikt maakt voor huisdieren

Recently viewed