Omschrijving

NU BESCHIKBAAR VOOR HUUR, MAXIMAAL 2 JAAR.
Vrijstaande woning met vrijstaande, stenen garage;
Huurprijs: € 950,= excl. Gas-, water en licht;
4 slaapkamers, waarvan 1 begane grond;

Een vrijstaande woning (1950) in het prachtige brinkdorp Dwingeloo. De woning is gelegen aan een doorgaande straat en is voorzien van een eigen oprit, vrijstaande stenen garage met houten aanbouw aan de rechterzijde. Er zijn een aantal gedateerde zaken in de woning aanwezig, waaronder keuken, badkamer op 1e verdieping en achterentree/bijkeuken. De tuin betreft een voor- zij- en achtertuin, waarbij in de achtertuin een besloten zitterras aanwezig is.

In Dwingeloo zijn alle voorzieningen aanwezig op loop- en fietsafstand. De vrijheid van een zelfstandige woning met een heerlijke tuin geeft een verhoogd wooncomfort.

Indeling begane grond:

Hal/entree, trapopgang 1e verdieping, meterkast, slaapkamer/kantoor/hobbyruimte, woonkamer met toegang tot de kelder, besloten woonkeuken, waarvan het keukenblok is voorzien van een gaskookplaat, oven en ingebouwde koelkast, ruim bijkeuken/achterentree met doucheruimte (douche en wastafel en door muurtje gescheiden) het toilet.

1e verdieping:
Overloop met walk-in kast, 3 slaapkamers: een kleine slaapkamer, een grote slaapkamer met 2 ruime, vaste kasten en aan de achterzijde de 3e slaapkamer. Ook is hier een (gedateerde) doucheruimte met 2e toilet aanwezig.

2e verdieping:
De vliering is toegankelijk via de overloop.

Algemeen:
Bouwjaar: 1950;
Perceeloppervlakte: 520 m2;
Woonoppervlakte: 113 m2;
Houtkachel aanwezig;
Energielabel: voorlopig G, geen spouwmuurisolatie aanwezig

Kenmerken