slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
10 IMG_9614.JPG IMG_9660.JPG IMG_9661.JPG IMG_9667.JPG IMG_9664a.jpg IMG_9675.JPG IMG_9676.JPG 20 IMG_9616.JPG 30 IMG_9659.JPG 60 IMG_9658a.jpg 120 IMG_9645a.jpg 140 IMG_9642.JPG 190 IMG_9640.JPG 250 IMG_9618a.jpg IMG_9624a.jpg IMG_9678.JPG plattegrond.jpg plattegrond loods.jpg overzicht perceel.jpg maps luchtfoto.jpg maps luchtfoto ingezoomd.jpg

Te huur: Satellietbaan 27+LOODS, 2181 MG Hillegom

€ 2.700,- /mnd
Type object Appartement, bovenwoning, wonen overig
Woonoppervlakte 45 m²
Aanvaarding Direct

Notitie

Algemeen

BOVENWONING (BEDRIJFSWONING) PLUS 110M2 WERKRUIMTE

Unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren! Bent u op zoek naar een woonruimte maar heeft u ook behoefte aan een flinke werkruimte, loods, opslagruimte of werkplaats voor uw eigen bedrijf?

Graag nodigen wij u dan uit om deze loods van 110m2 te bekijken, in combinatie met een bovengelegen bedrijfswoning. De moderne geïsoleerde l... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning, wonen overig
    Bouwperiode 1996
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05362
Huurprijs € 2.700,- per maand (incl. gas, incl. water, incl. elektriciteit, gemeubileerd, gestoffeerd)
Borg € 5.400,-
Servicekosten € 50,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Aanvaarding Direct
Laatste wijziging Donderdag 24 november 2022
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning, wonen overig
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1996
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 45 m²
Inhoud 520 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 110 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Verwarmingssysteem Zonnecollectoren
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad, Toilet, Wastafelmeubel
Heeft airco Ja

Beschrijving

BOVENWONING (BEDRIJFSWONING) PLUS 110M2 WERKRUIMTE

Unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren! Bent u op zoek naar een woonruimte maar heeft u ook behoefte aan een flinke werkruimte, loods, opslagruimte of werkplaats voor uw eigen bedrijf?

Graag nodigen wij u dan uit om deze loods van 110m2 te bekijken, in combinatie met een bovengelegen bedrijfswoning. De moderne geïsoleerde loods is voorzien van een elektrische overhead-deur, een apart kantoortje en een aparte natte ruimte met wastafel en toilet. Er is een vloeistofdichte vloer aanwezig en de mogelijkheid om de aanwezige hefbrug over te nemen.

Schuin boven de loods is een bedrijfswoning gelegen. Het betreft een bovenwoning met twee (slaap-)kamers en een woon- /eetkeuken. Één van de slaapkamers is te gebruiken als woonkamer. Verder is er een badkamer met ligbad, aparte douche, wandcloset toilet en wastafelmeubel.

De woning wordt gemeubileerd verhuurd en is direct te betrekken. Verwarming, gebruik van elektra en water is inclusief. Verwarming gebeurt via een airconditioning.

In verband met de bestemming als bedrijfswoning dienen de volgende zaken in acht te worden genomen:
1. De bewoner die de bovenwoning gaat bewonen dient ook zijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel in te schrijven op het adres aan Satellietbaan 27.
2. Er dient een verband te zijn tussen het voeren van het bedrijf in de bedrijfsruimte en het erboven wonen. Uitgangspunt van de gemeente Hillegom is, dat het aannemelijk moet zijn dat er een zekere vorm van noodzakelijkheid is dat de eigenaar boven het bedrijf woonachtig is. Bijvoorbeeld om een oogje in het zeil te houden. Uitsluitend een webwinkel zonder voorraad o.i.d. kan hier dus niet toe behoren.
3. De woning en de loods kunnen niet los van elkaar worden gehuurd!

Bijzonderheden

Op de laatste foto (Google Maps) is de ligging van de loods en de woning op het terrein weergegeven. De loods is gelegen achter het hoofdpand. De loods betreft het grote gele vierkant. In het hoofdpand is de woning gelegen op de eerste verdieping. Dit is aangegeven met het blauwe kleinere vierkant. Vóór de loods is een strook buitenruimte dat ook door de huurder mag worden gebruikt voor eventuele opslag. (kleine gele rechthoek) Verder is de gehele ruimte voor de overheaddeur en het zijpad vanzelfsprekend altijd vrij en toegankelijk om in en uit te kunnen.

De buitenruimte, rechts naast de overheaddeur is in gebruik bij de eigenaar van het totale pand. Deze heeft hier een aantal bouwstellingen opgeslagen liggen. Bij de luchtfoto's is ook een schets weergegeven van de indeling van het perceel. Hierop is de betreffende loods in het rood weergegeven. Er loopt een pad met een breedte van ongeveer 3,5 meter langs het hoofdpand. Dit is prima te doen met normale auto's, bestelbussen of voertuigen van een vergelijkbare omvang, maar niet met groot transport.
Sluiten

Recent bekeken