Omschrijving

Keurig 4-kamer appartement (maissonette) op de 3e en 4e woonlaag, met een lift- en intercominstallatie, berging op de begane grond en een ruim balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen nabij het winkelcentrum “de Wielewaal” en heeft alle wenselijke voorzieningen op loopafstand.

Indeling

Ruime entree met trapopgang en een geheel betegeld toilet, nette eenvoudige keuken met dubbele spoelbak, afzuigkap en boiler en een ruime woonkamer met vaste kast en een deur naar het balkon met een zonnescherm

Eerste verdieping

Overloop met bergkast, 3 slaapkamers, alleen met een vaste kast waarvan één gebruikt wordt voor wasmachine en droger, badkamer half betegeld met wastafel en douchecabine.

Bijzonderheden

De voor en achterzijde is boven en onder nagenoeg geheel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, het geheel is voorzien van dubbel glas.
De vloer in de woonkamer is voorzien van laminaat ( 1 jaar oud) en de wanden in de gang zijn afgewerkt met sierpleister, de overige wanden van de woning zijn voorzien van glasvezelbehang.  Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming. 

Servicekosten: €40,- per maand
Voorschot blokverwarming: €85,- per maand
Voorschot water: €30,- per maand

Beschikbaar vanaf 1 maart 2019. 

Voor dit appartement gelden inkomenseisen. 
Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel 0528-229050.

Kenmerken