Omschrijving

In de dynamische woonwijk Bloemhof in Rotterdam Zuid mogen wij u deze fantastische studio type NAPELS aanbieden, gelegen tegenover een groene singel met water en op ideale afstand van veel voorzieningen als winkels, scholen, openbaar vervoer etc.

De studio bevind zich op de tweede etage van het pand aan de voorzijde en beschikt over drie ramen voor ruim voldoende lichtinval. De studio is van alle gemakken voorzien waarbij niets gedeeld hoeft te worden. Als u de was wil doen is hiervoor speciaal de mogelijkheid gemaakt met een wasruimte met wasmachine.

De woning wordt volledig gerenoveerd opgeleverd en is voorzien van een eigen moderne luxe keuken aan de achterzijde van de studio met oa een combi- oven, keramische kookplaat met afzuigkap en grote wasbak. 
De studio is verder voorzien van een eigen badkamer met inloop douche en toilet met wasbak. Er zijn kunststof kozijnen met dubbelglas 

De studio NAPELS heeft een oppervlakte van ca. 22M2 en wordt gemeubileerd opgeleverd waarbij deze instapklaar en direct te betrekken is 

In de directe omgeving tref je diverse winkels op loopafstand. Er is een winkelcentrum om de hoek op de Lange Hilleweg met een supermarkt, bakker, slager en apotheek. Ook zijn overdekt winkelcentrum Zuidplein en de Zuider Boulevard met alle gewenste soorten winkels op loop afstand. Het is een levendige buurt met scholen, sportcentra, perfect openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. 

De bereikbaarheid naar de rest van Rotterdam is zeer goed, met auto en openbaar vervoer. De Dahliastraat grenst aan de Hillevliet, een ruime groene straat waar bus en tram praktisch voor de deur stoppen. Mocht u dus de drukte van het Rotterdamse stadsleven willen ervaren, bent u in een kwartiertje midden in het centrum. 

Huurvoorwaarden en uitvoering:

- Uitsluitend geschikt voor 1 persoon (samenwonen niet toegestaan) 
- Uitvoering gemeubileerd met laminaatvloer 
- Studio type NAPELS 
- Eigen badkamer met toilet, eigen nieuwe keuken 
- Inkomen uit werk ( geen uitkering)
- Huursubsidie niet mogelijk
- Studenten met garantsteller welkom
- Huisvesting gebied vanuit gemeente Rotterdam: https://www.rotterdam.nl/loket/huisvestingsvergunning


FINANCIEEL:

- Borg 1 maand huur
- Huurprijs is exclusief gas, water, verwarming elektra en Internet. Voorschot € 70 per maand 
- Servicekosten : € 39,50 per maand

Kenmerken