Omschrijving

Zoekt u een sfeervol appartement om te huren in de wijk Carnisse/Zuidplein? Dan is deze 3-kamer woning, met twee slaapkamers, gelegen op de 2e verdieping zeker de moeite van het bezichtigen waard! Deze woning heeft een prachtige keuken en verzorgde badkamer, is volledig v.v. dubbele beglazing in kunststof kozijnen. In de onderbouw bevindt zich een eigen berging van maar liefst 15 m2.  

De woning ligt letterlijk op steenworp afstand van winkelcentrum en metrostation Zuidplein in een mooie, brede straat van de Carnisse wijk. In de omgeving vindt je alle gangbare openbare voorzieningen. Zo loop je gemakkelijk naar het winkelcentrum Zuidplein, het metro- en busstation, nieuwe zwembad en het nabij gelegen Zuiderpark. 

Indeling: 

* Entree op de begane grond met het trappenhuis naar de tweede verdieping.  
* Woningentree met de hal met meterkast.  
* Sfeervolle en lichte woonkamer 5.87 x 3.51/2.90 v.v. schouw met moederhaard, laminaatvloer, nette wand- en plafondafwerking. Toegang tot: 
* Balkon aan de voorzijde 2.50 x 1.15. 
* Fraaie keuken 2.00 x 1.47 v.v. inbouwkeuken met granieten werkblad en diverse apparatuur zoals: combi-magnetron, inductie kookplaat, koelkast, vriesvak en afzuigkap.  
* Slaapkamer (achterzijde) 2.89 x 2.55 v.v. laminaatvloer en nette wand- en plafondafwerking.  
* Slaapkamer (achterzijde) 3.65 x 2.11 v.v. laminaatvloer en eveneens nette wand- en plafondafwerking.  
* Badkamer 1.62 x 1.50/1.30 v.v. douche, toilet, wasmachine-aansluiting en nette betegeling.   


Financieel:
- Borg 1 maandhuur
- Voorschot warm water € 30,- per maand
- Servicekosten: € 44,50 per maand
- Huurprijs Exclusief gas, water en elektra

Kenmerken