slide

DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

jmkemperstraat45a2-1 jmkemperstraat45a2-5 jmkemperstraat45a2-11 jmkemperstraat45a2-7 jmkemperstraat45a2-8 jmkemperstraat45a2-10 jmkemperstraat45a2-5 jmkemperstraat45a2-9 jmkemperstraat45a2-6 jmkemperstraat45a2-11 jmkemperstraat45a2-12 jmkemperstraat45a2-16 jmkemperstraat45a2-13 jmkemperstraat45a2-14 jmkemperstraat45a2-15 jmkemperstraat45a2-20 jmkemperstraat45a2-17 jmkemperstraat45a2-18 jmkemperstraat45a2-19 jmkemperstraat45a2-21 jmkemperstraat45a2-22 jmkemperstraat45a2-23 jmkemperstraat45a2-3 jm kemperstraat 45a2-1 jmkemperstraat45a2-2 jmkemperstraat45a2-4 jmkemperstraat45a2-24 jmkemperstraat45a2-25 jmkemperstraat45a2-26 jmkemperstraat45a2-27 jmkemperstraat45a2-29 jmkemperstraat45a2-30 jmkemperstraat45a2-31
Verkocht

Verkocht: Joan Melchior Kemperstraat 45A 2, 1051 TJ Amsterdam

€ 285.000,- k.k.
Type object Appartement, bovenwoning
Perceeloppervlakte 73,1 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 49,5 m²

Notitie

Algemeen

>>>>>>
ONDER BOD

Bijzonder & Stijlvol met een klassieke twist.

Dit heerlijke en goed onderhouden appartement (ca.50m²) is gelegen op Eigen Grond in de hippe Staatsliedenbuurt. Dit appartement kenmerkt zich vooral door de unieke layout en gezellige sfeer. De originele details in het plafond, de oude schouwen en het glas in lood, benadrukken het authentieke karakter van deze woning. Dit all... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning
    Bouwperiode 1909
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00735
Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Servicekosten € 50,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 12 september 2018
Eigendomsrechten Appartementsrecht
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1909
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Vloerisolatie
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 73,1 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 49,5 m²
Inhoud 159 m³
Oppervlakte externe bergruimte 8,2 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7,5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Locatie
Ligging Aan park
Aan rustige weg
In woonwijk
Energieverbruik
Heeft een energiecertificaat Ja
Energielabel D
CV ketel
CV ketel Remeha
Bouwjaar 2012
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft kabel-tv Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

>>>>>>
ONDER BOD

Bijzonder & Stijlvol met een klassieke twist.

Dit heerlijke en goed onderhouden appartement (ca.50m²) is gelegen op Eigen Grond in de hippe Staatsliedenbuurt. Dit appartement kenmerkt zich vooral door de unieke layout en gezellige sfeer. De originele details in het plafond, de oude schouwen en het glas in lood, benadrukken het authentieke karakter van deze woning. Dit alles gecombineerd met een royale woonkamer en een ruim balkon op het zuiden, maken deze woning tot een waar pareltje op steenworp afstand van het Westerpark. Het appartement is perfect voor degene die opzoek is naar een eigentijdse woning met een klassieke twist.

Indeling:
Via het gemeenschappelijk entree bereikt u met de trap het appartement op de tweede verdieping. U komt binnen via de hal. Aan de linkerzijde van de hal vindt u direct een separaat toilet en badkamer met ligbad en douche. De glas in lood deur aan de rechterzijde van het entree brengt u naar de gezellige ensuite woonkamer. De originele schouwen aan de rechterzijde van deze ruimte, geven het interieur extra allure. De achterzijde van de ensuite woonkamer, wat door de huidige eigenaar wordt gebruikt als eetgedeelte, grenst aan een strakke keuken. De keuken is functioneel ingedeeld en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals afwasmachine, vierpits inductie fornuis en elektrische oven. De openslaande deuren vanuit het eetgedeelte brengen u naar het geweldige ruime balkon op het zuiden. U kunt hier heerlijk met vrienden dineren tijdens de zwoele zomer avonden en genieten van de gezellige sfeer. Aan de linkerzijde van het eetgedeelte komt u via een verfijnde glas in lood deur in de slaapkamer. De slaapkamer met aan de achterzijde een groot raam met zicht op het balkon is een lichte ruimte en efficient ingedeeld. Vanuit het eetgedeelte heeft u een prachtige doorkijk naar de ensuite woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Via een smalle doorgang met aan weerszijden dubbele inbouwkasten komt u in de sfeervolle woonkamer. Mede dankzij de originele details in het plafond en wederom een authentieke schouw wordt het unieke karakter van deze woning extra benadrukt. De openslaande deuren met Frans balkon en uitzicht op de rustige straatkant brengen naast het vele licht, de intieme sfeer die een woonkamer nodig heeft. Voor extra bergruimte heeft u bovendien toegang tot een ruime berging op de vierde verdieping van het pand.

Dus bent u op zoek naar een gezellig appartement in één van de hotspot buurten van Amsterdam, dan hebben wij die voor u gevonden!

Omgeving:
De Staatliedenbuurt met het Westerpark als achtertuin is een begrip in Amsterdam. Binnen no time bevindt u zich op de gezellige terrassen van ’t Viscafé en de Gruyter op het van Limburg Stirumplein. Voor de Italiaanse sferen kunt u terecht bij de populaire trattoria La Bella Storia en de recent geopende restaurants Bacco en Primi Cucina. Ijssalon Doardi op de hoek van het plein biedt uitkomst tijdens de warme zomeravonden. Naast dit gezellige plein heeft het Westerpark tal van restaurants. Of u nou zin heeft in een ontbijtje bij de Bakkerswinkel, een wijnproeverij in het mooie monumentale meterhuisje van de Wijnfabriek, of juist het zelfgebrouwen bier bij Troost, u vindt het allemaal op nog geen twee minuten lopen van het appartement. Naast al deze gezelligheid kunt u hier ook een filmpje pakken bij de bioscoop 't Ketelhuis en geeft het recent geopende Eco Conscious Hotel in het voormalige monumentale stadsdeelkantoor de buurt een extra impuls. Bovendien is de Jordaan met alle trendy bars en restaurants op tien minuten lopen en vindt u eveneens op loopafstand de Haarlemmerdijk met een verscheidenheid aan boutiques en Deli’s.

De openbaar vevoersfaciliteiten zijn uitstekend. Tram vijf met een halte op het van Limburg Stirumplein brengt u naar het centrum en Amstelveen. Centraal Station is goed bereikbaar met busnummer 21 vanaf de halte van der Hoopstraat en nummer 18 en 22 vanaf halte Haarlemmerplein. De Ringweg A10 is ideaal bereikbaar via de Haarlemmerweg.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Gezonde VvE
- Heerlijk ruim balkon op het zuiden
- Prachtige ensuite woonkamer
- Fundering vernieuwd in jaar 2000 door stadsherstel
- NEN 2580 Meetrapport beschikbaar

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

>>>>>>

Exceptional & Stylish with a classic twist.

This wonderful and well maintained Freehold apartment (ca. 50m²), in the trendy Staatslieden neighborhoud is especially characterized by the unique layout and cozy atmosphere. In particular the original ceiling details, the two old fireplaces and the stained-glass interior doors emphasize the authenticity of this apartment. This all in combination with a marvelous ensuite livingroom and a nice south facing balcony results into a true little treasure on a short distance of Westerpark. The apartment is the perfect spot for those who looking for style with a classic twist.

Layout
Via the common entrance and stairs you reach the apartment at the third floor. On the left side of the hall you will find a separate toilet and bathroom with shower and bathtub. The stained-glass door at the right side of the hall gives access to the wonderful ensuite living area. The two authentic fireplaces on the right side of the livingroom give the interior extra allure. The backside of this ensuite living room has currently been used as a dinner area. Adjacent to the dinner area you will find a modern and functional kitchen with built-in equipment, e.g. a dishwasher, four burner stove and big electrical oven. From the dinner area the two French doors guide you to the spacious, south facing balcony. This balcony is perfect for throwing dinner parties during the sultry summer nights. On the left side of the dinner area, a beautiful stained-glass door brings you the cozy bedroom. The big window at the back side has a view over the balcony. From the dinner area, you will have a lovely glimpse into the livingroom on the front side of this apartment. By passing the double built-in closets on both sides of the living area you will arrive in the tastefully living room. Thanks to the original ceiling details and again an authentic fireplace, the uniqueness of this apartment will be emphasized. Due to the French doors with little balcony at the quiet streetside, lots of light comes in and creates a bright and atmospheric living area. On the top floor of this building you will find an extra storage facility.

In other words, if you are looking for a lovely apartment in one of the hotspots of Amsterdam don’t look further, we have found it.

Location:
De Staatslieden neighborhood with Westerpark as backyard is the place to be in Amsterdam. You are a few steps away from the cozy terraces of ‘t Viscafé and the Gruyter at the van Limburg Stirum square. If you prefer the Italian atmosphere, just go to the well known trattoria la Bella Storia or the recently opened restaurants Bacco and Primi Cucina. Gelateria Doardi at the corner of the square is the solution for the hot summer evenings. Besides this fancy square, there is Westerpark with a wide range of bars & restaurants, like de Bakkerswinkel, de Wijnfabriek and Troost, a cinema ‘t Ketelhuis, various galleries and pop-up stores. And the recently opened Eco Conscious Hotel in the fantastic monumental building at the main entrance of the parc, gives this neighborhood an extra boost. The popular Jordaan neighborhood and trendy shoppingstreet Haarlemmerdijk are on a few minutes walking distance.
The public transport facilities are excellent. Tramline five with a stop at the square brings you to the Center area and Amstelveen. Bus number 21 at the van der Hoopstraat and numbers 18 en 22 at Haarlemmerdijk are the direct lines to Central Station. Ringway A10 is easy reachable via the Haarlemmerweg.

Features
- Freehold
- Lovely balcony facing south
- Beautiful ensuite living area
- Trendy neighborhood
- Foundation renewed in year 2000
- NEN 2580 Measurements report available

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with great care. No liability is however accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative. Buyer has its own duty to investigate all matters that are important to him or her. With respect to this property the broker will serve as adviser to the seller. We recommend that you enable an expert “VBO Makelaar” agent who guides you through the purchase process. If you have specific wishes about the home, we recommend that you (or your representative) make these known to your purchasing agent in a timely manner and accordingly perform an independent research. If you do not enable an expert representative, you thereby consider yourself skilled enough, according to law, to oversee all matters of importance. This text is subject to the conditions of “VBO Makelaar”.

Plattegronden

ZonZone

Recent bekeken