slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Leerdamhof464Amsterdam-07.jpg Leerdamhof464Amsterdam-01.jpg Leerdamhof464Amsterdam-09.jpg Leerdamhof464Amsterdam-08.jpg Leerdamhof464Amsterdam-02.jpg Leerdamhof464Amsterdam-03.jpg Leerdamhof464Amsterdam-05.jpg Leerdamhof464Amsterdam-10.jpg Leerdamhof464Amsterdam-11.jpg Leerdamhof464Amsterdam-12.jpg Leerdamhof464Amsterdam-13.jpg Leerdamhof464Amsterdam-14.jpg Leerdamhof464Amsterdam-15.jpg Leerdamhof464Amsterdam-16.jpg Leerdamhof464Amsterdam-17.jpg Leerdamhof464Amsterdam-18.jpg Leerdamhof464Amsterdam-19.jpg Leerdamhof464Amsterdam-20.jpg Leerdamhof464Amsterdam-21.jpg Leerdamhof464Amsterdam-22.jpg Leerdamhof464Amsterdam-23.jpg Leerdamhof464Amsterdam-24.jpg Leerdamhof464Amsterdam-25.jpg Leerdamhof464Amsterdam-26.jpg Leerdamhof464Amsterdam-28.jpg Leerdamhof464Amsterdam-27.jpg Leerdamhof464Amsterdam-37.jpg Leerdamhof464Amsterdam-34.jpg Leerdamhof464Amsterdam-35.jpg Leerdamhof464Amsterdam-36.jpg 326950_2D_Begane_grond_Leerdamhof_464_Amsterdam.jpg 326950_3D_Begane_grond_Leerdamhof_464_Amsterdam.png 326950_2D_Berging_Leerdamhof_464_Amsterdam.jpg 326950_3D_Berging_Leerdamhof_464_Amsterdam.png
Verkocht

Verkocht: Leerdamhof 464, 1108 CN Amsterdam

€ 325.000,- k.k.
Type object Appartement, benedenwoning
Woonoppervlakte 70 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

**ENGLISH SUMMARY BELOW**

LICHT 3 KAMER APPARTEMENT 70M² MET EEN TUIN EN TERRAS OP ZUIDEN, UITZICHT OP HET WATER, EIGEN PARKEERPLAATS, BERGING EN EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT!

Aan de grens van het natuurgebied Gaasperplas ligt dit ruime, moderne appartement van maar liefst 70 m². De woning beschikt over een grote woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u ui... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, benedenwoning
    Bouwperiode 1980
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00022
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Servicekosten € 166,23
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zaterdag 9 april 2022
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1980
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 70 m²
Inhoud 262 m³
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan park, Aan water, In bosrijke omgeving, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuiden
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2012
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Ligbad, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Parkeerplaats
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Weesperkarspel L 6817
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigendom belast met erfpacht
Lasten Eeuwigdurend afgekocht

Beschrijving

**ENGLISH SUMMARY BELOW**

LICHT 3 KAMER APPARTEMENT 70M² MET EEN TUIN EN TERRAS OP ZUIDEN, UITZICHT OP HET WATER, EIGEN PARKEERPLAATS, BERGING EN EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT!

Aan de grens van het natuurgebied Gaasperplas ligt dit ruime, moderne appartement van maar liefst 70 m². De woning beschikt over een grote woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de schitterende tuin, een groenstrook en het water! De fraai aangelegde tuin met terras heeft de zon op het zuiden en is in perfecte harmonie met het brede scala aan natuur waar het in overloopt. U heeft een eigen parkeerplaats en veel voorzieningen zijn op loopafstand. De woning verkeert in een goede staat en heeft energielabel B. Dit alles maakt de woning perfect voor starters met eventueel een kind! Spreekt deze woning u aan, en wilt u graag een bezichtiging inplannen? Maak dan gerust een afspraak, wij leiden u graag rond!

Ligging:
Het appartementencomplex bevindt zich naast het natuurgebied Gaasperplas en Gaasperpark waar u in de zomer heerlijk kunt picknicken en zwemmen. Op fietsafstand ligt het winkelcentrum ‘De Amsterdamse Poort’ met verschillende winkels, eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden zoals bioscoop Pathé Arena, Ziggo Dome en de AFAS Music Hall. Binnen enkele minuten bent u met de auto bij de A9, de A1, de A2, en de ring A10 waardoor u gemakkelijk van de rest van de randstad kunt genieten! Kortom, een appartement op een prachtige ligging met alle benodigdheden binnen handbereik!

Indeling van de woning:
Vanuit de overkapte ingang voor de voordeur bereikt u direct de keuken die uitzicht biedt over, en toegang biedt tot de woonkamer. De keuken is ruim, strak en stijlvol vormgegeven. Het is voorzien van een combi-oven/magnetron, afzuigkap, koelkast, vriezer, wasmachine en een 5-pits gaskookplaat. Hierdoor kunt u lekker kokkerellen en vervolgens direct het eten serveren aan de bar of de eettafel. De vloer in de woonkamer is van smaakvol houtkleurig laminaat en de muren zijn strak afgewerkt en witkleurig. De grote raampartijen bieden uitzicht over de achtertuin en een mooie plas water! De deur, die zich vermengt met de ramen, zorgt ervoor dat al dit moois gemakkelijk te bereiken is. In de woonkamer is meer dan genoeg ruimte voor een zithoek, een eettafel en eventueel nog een kast of bureau. Er is zelfs een apart gedeelte aan de achterkant waar nóg een (eet)tafel kan worden geplaatst. Vanuit de woonkamer kunt u ook de badkamer en de 2 slaapkamers bereiken.

De gedeeltelijk vernieuwde badkamer (2020) is zeer comfortabel doordat er zowel een ligbad als een douche is. Het bad is ruim en losstaand, de douche is voorzien van een zitgedeelte en schitterende tegels. Ook vindt u in de badkamer een wastafelmeubel, toilet, kastjes en een spiegel. De eerste slaapkamer beschikt over hetzelfde laminaat als uit de woonkamer en is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een bureau plus kast. De tweede slaapkamer beschikt ook over hetzelfde laminaat en is nog ruimer dan de andere slaapkamer. Het fraaie, grote raam geeft uitzicht over de natuur. Beide slaapkamers bevinden zich aan weerszijden van de badkamer en hebben een deur om hier direct naar binnen te stappen. Ook is er een apart gelegen berging van 6m².

Exterieur:
Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de overkapping en het fietsenrek. Ook is er een parkeerplaats voor de auto die te allen tijde door u kan worden gebruikt. De echte natuurliefhebber zal een gat in de lucht springen bij het zien van de achtertuin als deze in bloei staat; in de tuin staat een Vlierbes, verschillende Japanse Esdoorns en een Vijgenboom. De tuin loopt op een natuurlijke manier over in de aangrenzende natuur waardoor een wandeling in het Gaasperpark altijd verleidelijk blijft.

Bijzonderheden:
- Ruim en licht appartement 70m² op begane grond
- Prachtige tuin op het zuiden met uitzicht op water
- Erfpacht is al eeuwigdurend afgekocht!
- Energielabel B
- Gedeeltelijk vernieuwde badkamer met ligbad (2020)
- Eigen parkeerplaats bovendeks in een parkeergarage
- Berging op de begane grond, voorzien van elektra
- Er is een gezonde ‘VVE Leerdamhof 431 t/m 479 te Amsterdam’ voor appartementencomplex. Er is een aparte VVE voor de parkeergarage ‘VVE Leerdamhof 202 te Amsterdam’.
- VVE Beheer in professionele handen van VVE Diensten Nederland
- De servicekosten aan de VvE voor de woning bedragen ca. € 155,17
- De servicekosten aan de VVE voor de parkeergarage bedragen ca. € 11,06
- Gelegen in een groene en voorzieningsrijke omgeving
- Alle voorzieningen (o.a. winkels, scholen, recreatiemogelijkheden) op loop- en fietsafstand
- Ideale ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam en de uitvalswegen
- Aanvaarding in overleg, kan snel

**ENGLISH SUMMARY**

BRIGHT 2 BEDROOM APARTMENT 70M² WITH A GARDEN AND TERRACE TO THE SOUTH, VIEW ON THE WATER, PRIVATE PARKING SPACE, STORAGE AND PERMANENT LEASE PURCHASE!

This spacious, modern apartment of no less than 70 m² is located on the border of the Gaasperplas nature reserve. The house has a large living room, 2 bedrooms and a bathroom. From the living room you have a view of the beautiful garden, a green belt and the water! The beautifully landscaped garden with terrace has the sun on the south and is in perfect harmony with the wide range of nature into which it flows. You have your own parking space and many amenities are within walking distance. The house is in good condition and has energy label B. All this makes the house perfect for starters with possibly a child! Does this property appeal to you, and would you like to schedule a viewing? Feel free to make an appointment, we will be happy to show you around!

Location:
The apartment complex is located next to the Gaasperplas and Gaasperpark nature reserves, where you can enjoy a picnic and swim in the summer. Within cycling distance is the shopping center 'De Amsterdamse Poort' with various shops, eateries and entertainment options such as the Pathé Arena cinema, Ziggo Dome and the AFAS Music Hall. Within a few minutes you are by car at the A9, the A1, the A2, and the ring A10, so you can easily enjoy the rest of the Randstad! In short, an apartment in a beautiful location with all the necessities within reach!

Layout of the house:
From the covered entrance in front of the front door you directly reach the kitchen, which offers a view over and access to the living room. The kitchen is spacious, sleek and stylishly designed. It is equipped with a combi-oven/microwave, extractor hood, fridge, freezer, washing machine and a 5-burner gas hob. This allows you to enjoy cooking and then immediately serve the food at the bar or the dining table. The floor in the living room is made of tasteful wood-coloured laminate and the walls are neatly finished and white. The large windows offer a view over the backyard and a beautiful pool of water! The door, which blends with the windows, makes all this beauty within easy reach. In the living room there is more than enough space for a sitting area, a dining table and possibly a cupboard or desk. There is even a separate area at the back where another (dining) table can be placed.
From the living room you can also reach the bathroom and the 2 bedrooms.

The partially renovated bathroom (2020) is very comfortable because there is both a bath and a shower. The bath is spacious and freestanding, the shower has a seating area and beautiful tiles. In the bathroom you will also find a washbasin, toilet, cupboards and a mirror. The first bedroom has the same laminate as the living room and is spacious enough for a double bed and a desk plus closet. The second bedroom also has the same laminate and is even more spacious than the other bedroom. The beautiful, large window offers a view of nature. Both bedrooms are located on either side of the bathroom and have a door to step directly in here. There is also a separate storage room of 6m².

Exterior:
At the front of the house are the roof and the bicycle rack. There is also a parking space for the car that can be used by you at all times. The true nature lover will be thrilled to see the backyard when it's in bloom; in the garden is an Elderberry, several Japanese Maples and a Fig Tree. The garden flows naturally into the adjacent nature, so that a walk in the Gaasperpark always remains tempting.

Particularities:
- Spacious and bright apartment 70m² on the ground floor
- Beautiful south-facing garden with a view of the water
- Leasehold has already been bought off forever!
- Energy label B
- Partly renovated bathroom with bath (2020)
- Private parking space above deck in a parking garage
- Storage room on the ground floor, with electricity
- There is a healthy 'VVE Leerdamhof 431 to 479 in Amsterdam' for apartment complex. There is a separate VVE for the parking garage 'VVE Leerdamhof 202 in Amsterdam'.
- VVE Management in professional hands of VVE Services Netherlands
- The service costs to the VvE for the house are approximately € 155.17
- The service costs to the VVE for the parking garage are approximately € 11.06
- Located in a green and amenity-rich environment
- All facilities (including shops, schools, recreational opportunities) within walking and cycling distance
- Ideal location in relation to the center of Amsterdam and the roads
- Acceptance in consultation, can be done quickly
Sluiten

Recent bekeken