slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-1.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-1A.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-2.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-3.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-4.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-5.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-6.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-7.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-8.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-9.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-10.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-11.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-11C.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-12.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-13.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-14.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-15.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-16.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-17.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-18.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-19.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-20.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-21.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-22.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-23.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-24.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-25.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-26.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-27.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-28.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-29.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-30.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-31.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-32.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-33.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-34.jpg Nicolaas_Anslijnstraat_143_Amsterdam-35.jpg 105360_5eV.jpg 105360_5eV_3d.jpg 105360_6eV.jpg 105360_6eV_3d.jpg 105360_BR.jpg 105360_BR_3d.jpg
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Nicolaas Anslijnstraat 143, 1068 WX Amsterdam

€ 350.000,- k.k.
Type object Appartement, maisonnette
Woonoppervlakte 81 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Notitie

Algemeen

ZEER RUIME GEMODERNISEERDE MAISONNETTE OP EEN CENTRALE LOCATIE IN OSDORP

************ ENGLISH TEXT BELOW ************

Deze gemoderniseerde maisonnette is sinds 2017 in etappes grondig gerenoveerd. De woning is voorzien van een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet en door de gehele woning is er een nieuwe vloer gelegd. En de keuken is zelfs voorzien van inductiekookplaat! E... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, maisonnette
    Bouwperiode 1962
    Status Verkocht onder voorbehoud
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00150
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Servicekosten € 503,31
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 26 april 2023
Bouw
Type object Appartement, maisonnette
Woonlaag 6e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1962
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 81 m²
Inhoud 257 m³
Oppervlakte externe bergruimte 4,6 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 5,7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan park, Aan water, Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel D
Uitrusting
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Blokverwarming
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafelmeubel
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een lift Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft zonwering Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Sloten Noord-Holland E 3751
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

ZEER RUIME GEMODERNISEERDE MAISONNETTE OP EEN CENTRALE LOCATIE IN OSDORP

************ ENGLISH TEXT BELOW ************

Deze gemoderniseerde maisonnette is sinds 2017 in etappes grondig gerenoveerd. De woning is voorzien van een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet en door de gehele woning is er een nieuwe vloer gelegd. En de keuken is zelfs voorzien van inductiekookplaat! Een in-stap-klare woning waar je niks meer hoeft te doen!

Het 3-kamerappartement heeft aan beide kanten een heel ander gezicht. Aan de achterzijde vind je het Sloterpark en de Sloterplas, waar je prachtig uitzicht hebt op veel groen en water. Daar kan je een lekkere rustige wandeling maken rondom de plas.

Aan de voorzijde bevindt zich het ‘Osdorpplein’ op loopafstand. Het Osdorpplein is van alle gemakken voorzien. Een ruim overdekt winkelcentrum, meerdere eetgelegenheden, winkels en supermarkten. Tevens een plek waar veel mensen samenkomen en bekend staat als ontmoetingspunt in Amsterdam-west. De gemeente is daarnaast van plan om haaks op het appartement de nieuwe Osdorpergracht aan te leggen, waarmee er een prachtig uitzicht wordt gerealiseerd. Deze plannen zijn met de eigenaren gedeeld en beschikbaar ter inzage.

Er bevinden zich op korte afstand meerdere tramhaltes, waaronder lijn 17 richting Centraal Station en tram 1 richting onder andere Leidseplein. Daarnaast zijn wegen als A4, A9 en A10 snel te bereiken en via die wegen ga je in de richtingen van Amsterdam Zuid, Haarlem en Schiphol.

Indeling;

Begane grond; Gezamenlijke entree, hal, bergingen, trappenhuis en lift.

Vijfde verdieping;
Vanuit de lift stap je een hal binnen, waarna je buiten de galerij oploopt naar de voordeur van het appartement, met uitzicht over Osdorp. Je stapt het appartement binnen in een lichte hal, daar bevindt zich de meterkast. Vervolgens stap je de open keuken binnen (voorzien van inductiekookplaat, wasemkap (2021), combi-magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Allemaal vernieuwd in 2017!). De ruime woonkamer beschikt over aluminium schuifdeuren naar het balkon, vanwaar je uitzicht hebt over het Sloterpark en de Sloterplas. Op het balkon is er zelfs elektrische zonwering voor de hele mooie dagen. Dan kan je toch nog vanuit de schaduw genieten van een drankje op je balkon. Tussen de woonkamer en open keuken bevinden zich het toilet (gerenoveerd in 2022), een kast met aansluiting voor de wasmachine en de trap naar boven.

Zesde verdieping;
Met de trap kom je op de overloop van de bovenste verdieping van deze maisonnette. Aan de achterzijde is de grote slaapkamer, welke is voorzien van een inloopkast. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede ruime slaapkamer. In het middenstuk is de badkamer gesitueerd, welke een inloopdouche en ruime wastafelmeubel heeft. De badkamer is in 2021 volledig gerenoveerd en verkeert nu in zeer moderne staat.

VvE
De Vereniging van Eigenaren is zeer goed verzorgd en wordt professioneel beheerd. Onlangs zijn aan de voorzijde van het complex de kozijnen vernieuwd. Op de planning staat om dit tevens aan de achterzijde te doen in 2023. Daarbij krijgt de nieuwe eigenaar van dit appartement zelf de kans om het type balkondeur te kiezen. Door deze renovatie zal het energielabel verbeterd worden en zal tevens de geluidisolatie sterk vooruitgaan. De servicekosten zijn mede door deze grote renovatie tijdelijk omhoog gegaan.
Daarnaast hebben zij een vooruitstrevende duurzaamheids ambitie. De voorgevel is gerenoveerd en heeft HR++ glas. Een bouwteam (bestaande uit een architect, aannemer, begeleider en een aantal eigenaren) is bezig met concrete plannen om de achterzijde (Sloterplas) compleet te vernieuwen met goed geïsoleerde gevels en kozijnen met triple glas. Ook kijkt het bouwteam naar extra energiebesparende maatregelen, zoals isolatie van de zijgevels, waterzijdig inregelen van de radiatoren, verbeterde ventilatie en het plaatsen van zonnepanelen. Hiervoor wordt een financiering aangegaan door de VVE. De rente en aflossing van de 20 jarige, binnenkort door de VVE te formaliseren lening, zijn in de huidige servicekosten inbegrepen.

Is je interesse gewekt? Wees er dan snel bij en plan nu een bezichtiging. Onze makelaar leidt je graag rond en vertelt je met plezier meer over deze prettig verlichte maisonnette.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte 81 m2 volgens NEN2580 meetinstructie
- Bouwjaar 1962
- Energielabel D
- Elektrische boiler (eigendom)
- Lift
- Separate berging op begane grond
- Blokverwarming
- Servicekosten €503,31 per maand (inclusief voorschot stookkosten)
- Actieve Vereniging van Eigenaren
- Erfpacht momenteel jaarcanon van €99,37 tot en met 31 juli 2037 (mogelijkheid tot afkopen)
- Keuze notaris aan koper, mits in Amsterdam
- Verkoper heeft recht van gunning
- Oplevering in overleg

************ ENGLISH ************

VERY SPACIOUS MODERNIZED MAISONETTE IN A CENTRAL LOCATION IN OSDORP

This modernized maisonette has been thoroughly renovated in stages since 2017. The house is equipped with a new kitchen, a new bathroom, a new toilet and a new floor has been laid throughout the house. And the kitchen is even equipped with an induction hob! A move-in ready home where you don't have to do anything!

The 3-room apartment has a completely different face on both sides. At the rear you will find the Sloterpark and the Sloterplas, where you have a beautiful view of lots of greenery and water. There you can take a nice quiet walk around the lake.

At the front, the 'Osdorpplein' is within walking distance. The Osdorpplein is fully equipped. A spacious indoor shopping center, several eateries, shops and supermarkets. Also a place where many people come together and is known as a meeting point in Amsterdam-west. The municipality also plans to construct the new Osdorpergracht perpendicular to the apartment, which will create a beautiful view. These plans have been shared with the owners and are available for inspection.

There are several tram stops within a short distance, including line 17 towards Central Station and tram 1 towards Leidseplein, among others. In addition, roads such as A4, A9 and A10 can be reached quickly and via those roads you go in the directions of Amsterdam South, Haarlem and Schiphol.

Layout;

Ground floor; Communal entrance, hall, storage rooms, staircase and elevator.

Fifth floor;
From the elevator you enter a hall, after which you walk outside the gallery to the front door of the apartment, with a view over Osdorp. You enter the apartment in a bright hall, where the meter cupboard is located. Then you enter the open kitchen (equipped with induction hob, extractor hood (2021), combi-microwave, oven, dishwasher, fridge and freezer. All renewed in 2017!). The spacious living room has aluminum sliding doors to the balcony, from where you have a view over the Sloterpark and the Sloterplas. On the balcony there is even electric blinds for the beautiful days. Then you can still enjoy a drink on your balcony from the shade. Between the living room and open kitchen are the toilet (renovated in 2022), a cupboard with connection for the washing machine and the stairs to the top.

Sixth floor;
The stairs take you to the landing of the top floor of this maisonette. At the rear is the large bedroom, which is equipped with a walk-in closet. At the front is the second spacious bedroom. The bathroom is located in the middle part, which has a walk-in shower and spacious washbasin. The bathroom was completely renovated in 2021 and is now in very modern condition.

HOA
The Homeowners Association is very well looked after and professionally managed. The window frames at the front of the complex have recently been renewed. The plan is to also do this at the rear in 2023. The new owner of this apartment will also have the opportunity to choose the type of balcony door. This renovation will improve the energy label and also greatly improve sound insulation. Partly due to this major renovation, the service costs have temporarily increased.
Next to that fact the HOA has a progressive sustainability ambition. The facade has been renovated and has HR++ glass. A construction team (consisting of an architect, contractor, supervisor and a number of owners) is working on concrete plans to completely renew the rear (Sloterplas) with well-insulated facades and frames with triple glazing. The construction team is also looking at extra energy-saving measures, such as insulation of the side walls, water-side adjustment of the radiators, improved ventilation and the installation of solar panels. Financing is contracted by the VVE for this purpose. The interest and repayment of the 20-year loan, soon to be formalized by the VVE, are included in the current service costs.

Has your interest been awakened? Then be quick and schedule a viewing now. Our real estate agent will be happy to show you around and will be happy to tell you more about this pleasantly lit maisonette.

Particularities;
• Living area 81 m2 according to NEN2580 measurement instruction
• Year of construction 1962
• Energy label D
• Electric boiler (owned)
• Lift
• Separate storage room on the ground floor
• Block heating
• Service costs €503.31 per month (including advance heating costs)
• Active Owners Association
• Long lease currently annual canon from €99.37 up to and including July 31, 2037 (possibility to buy off)
• Choice of civil-law notary to the buyer, if in Amsterdam
• Seller has the right of award
• Delivery in consultation

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken