slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Reguliersgracht 66 H_LR_001.jpg Reguliersgracht-66-H_LR_002b.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_003.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_004.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_005.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_006.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_007.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_008.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_016.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_017.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_018.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_009.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_010.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_011.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_012.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_019.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_020.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_021.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_022.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_013.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_014.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_015.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_024.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_025.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_026.jpg Reguliersgracht-66-H_LR_023b.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_027.jpg Reguliersgracht 66 H_LR_028.jpg

Te koop: Reguliersgracht 66H, 1017 LT Amsterdam

€ 725.000,- k.k.
Type object Appartement, benedenwoning
Perceeloppervlakte 65 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 78,2 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

OP TOPLOCATIE AAN DE SCHILDERACHTIGE REGULIERSGRACHT, EEN LICHT 4-KAMER APPARTEMENT MET PATIO.

*** Please find an English translation below ***

Dit unieke appartement is modern afgewerkt maar met behoud van alle authentieke details, en is gelegen op een toplocatie in hartje Amsterdam. De Reguliersgracht met haar zeven bruggen in lijn en haar idyllische karakter! Wie wil daar niet wonen? A... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, benedenwoning
    Bouwperiode 1881
    Status Beschikbaar
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01088
Vraagprijs € 725.000,- k.k.
Servicekosten € 73,33
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1881
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 65 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 78,2 m²
Woonkameroppervlakte 40 m²
Keukenoppervlakte 5,04 m²
Inhoud 319 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan vaarwater
Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
Nabij school
Vrij uitzicht
Tuin
Type Patio
Hoofdtuin Ja
Oriëntering West
Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel G
CV ketel
CV ketel Intergas kompact HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2014
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche
Inloopdouche
Stoomcabine
Toilet
Wastafel
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja

Beschrijving

OP TOPLOCATIE AAN DE SCHILDERACHTIGE REGULIERSGRACHT, EEN LICHT 4-KAMER APPARTEMENT MET PATIO.

*** Please find an English translation below ***

Dit unieke appartement is modern afgewerkt maar met behoud van alle authentieke details, en is gelegen op een toplocatie in hartje Amsterdam. De Reguliersgracht met haar zeven bruggen in lijn en haar idyllische karakter! Wie wil daar niet wonen? Alle voorzieningen op loopafstand, met betoverend uitzicht, midden in het centrum maar verzekerd van een oase van rust en last but not least: gelegen op eigen grond.

Het appartement van 78 m2 is verdeeld over twee woonlagen, heeft twee slaapkamers, een grote en kleine living en een patio. Door de vele raampartijen binnen biedt de woning een mooie doorkijk van voor tot achter.

LIGGING
Op loopafstand is de Utrechtsestraat met de vele trendy winkels, boetiekjes, restaurants en uitgaansgelegenheden. De andere kant op loopt u in een paar minuten naar de Vijzelstraat (halte Noord-Zuidlijn) en het Spiegelkwartier met zijn vele galeries. En… voor u het weet bent u te midden van de grote musea en theaters of bij een van de vele pareltjes van Amsterdam, zoals de Magere Brug.

INDELING

EERSTE WOONLAAG:
De entree bevindt zich in het souterrain. Vanuit de hal komt u in de (woon)kamer met de originele balken aan het plafond. Aan de voorzijde grenst deze aan de lichte, open keuken die is voorzien van een magnetron/oven en een kooktoestel op gas. Daar hangt ook de CV-ketel van Intergas uit 2014. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer, met daarnaast de moderne badkamer met stoomcabine, toilet en wastafel. In het souterrain ligt een mooie en praktische lichtgrijze gietvloer. Er is ook een kleine patio, waar u kunt genieten van de buitenlucht.

TWEEDE WOONLAAG:
Via een wenteltrap bereikt u de bel-etage met een prachtige massief eiken vloer. U zult worden verrast door de ruime woonkamer, die bijzonder licht is door de twee grote raampartijen aan de voorkant en de hoge plafonds van circa 3 meter. Het uitzicht op de Reguliersgracht is vanzelfsprekend adembenemend. Door de verhoogde verdieping hebt u geen directe inkijk van passanten, maar wel veel contact met de straat en de gracht. In het achterhuis bevindt zich de master bedroom, met een eveneens massief eiken achterwand die een kast verbergt. Daar is ook een mooi uitzicht op de groene tuin van het naastgelegen pand. Tussen de woon- en slaapkamer is een ruime hal met een extra toilet en veel bergruimte, voor onder andere een wasmachine.

LOCATIE EN OMGEVING
De woning is gelegen op een werkelijk unieke locatie in het hartje van het centrum van Amsterdam, aan de mooie Reguliersgracht met haar zeven bruggen, schuin tegenover het Amstelveld, en op loopafstand van de Utrechtsestraat en de Vijzelgracht.
Het open karakter van de buurt, iedere maandag de planten- en bloemenmarkt op het Amstelveld, de grachten, de goed aangeschreven scholen, culturele instellingen zoals Carré, de Stopera, de Hermitage en het Rijksmuseum, naast het aanbod van de diverse eetgelegenheden en populaire cafés maken deze woonlocatie zeer gewild.

BEREIKBAARHEID
De woning is per auto goed bereikbaar. De uitvalswegen naar de A1, A2 en A10 zijn snel bereikbaar (afrit S100). Er zijn diverse mogelijkheden tot het gebruik van openbaar vervoer. Station Amsterdam CS en Amsterdam Zuid-WTC zijn met de metro 52 of met de tram 4 binnen 15 minuten bereikbaar. De diverse metro-, tram- en buslijnen brengen u naar alle delen van de stad.

BIJZONDERHEDEN
• Gelegen op eigen grond
• Toplocatie in Amsterdam
• Totale woonoppervlakte 78,2 m2
• NEN 2580 meetrapport aanwezig
• Ruime woonkamer, extra living in souterrain, twee slaapkamers
• Patio van 5,8 m2
• CV-ketel uit 2014
• Servicekosten € 73,33 per maand
• Oplevering in overleg

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige VBO-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


ON TOP LOCATION AT THE PICTURESQUE REGULIERSGRACHT, A LIGHT 4-ROOM APARTMENT WITH PATIO.

This unique apartment has a modern finishing still retaining all the authentic details, and is located in a prime location in the heart of Amsterdam. The Reguliersgracht with its seven bridges in line and its idyllic character! Who doesn't want to live there? All amenities within walking distance, with enchanting views, right in the center but assured of an oasis of peace and last but not least: located on private land.

The apartment of 78 m2 is spread over two floors, has two bedrooms, a large and small living room and a patio. Due to the many windows inside, the house offers a beautiful view from the front to the back.

LOCATION
Within walking distance is the “Utrechtsestraat” with its many trendy shops, boutiques, restaurants and nightlife. The other way you can walk in a few minutes towards the “Vijzelstraat” (metro stop Noord-Zuidlijn) and the “Spiegelkwartier” with its many galleries. And… before you know it, you are in the middle of the great museums and theaters or at one of the many gems of Amsterdam, such as the “Magere Brug”.

LAYOUT

FIRST FLOOR:
The entrance is in the basement. From the hall you enter the (living) room with the original beams at the ceiling. At the front the living room is adjacent to the light, open kitchen which is equipped with a microwave / oven and a gas stove. There is also the Intergas central heating boiler from 2014. At the rear is a bedroom, with a modern bathroom with steam cabin, toilet and sink. There is a beautiful and practical light gray casting floor throughout the basement. There is also a small patio where you can enjoy the outdoors.

SECOND FLOOR:
Via a spiral staircase you reach the first floor with a beautiful solid oak floor. You will be surprised by the spacious living room, which is particularly light due to the two large windows at the front and the high ceilings of approximately 3 meters. The view over the Reguliersgracht is of course breathtaking. Due to the raised floor, you have privacy, but still contact with the street and the canal. In the back of the house is the master bedroom, with a solid oak back wall that also hides a cupboard. There is also a beautiful view on the green garden of the adjacent building. Between the living room and bedroom is a spacious hall with an extra toilet and plenty of storage space, including a washing machine.

LOCATION AND SURROUNDINGS
The house is situated in a truly unique location in the heart of the center of Amsterdam, on the beautiful Reguliersgracht with its seven bridges, diagonally opposite the “Amstelveld”, and within walking distance of the “Utrechtsestraat” and the “Vijzelgracht”.
The open character of the neighborhood, every Monday the plant and flower market on the Amstelveld, the canals, the well-regarded schools, cultural institutions such as “Carré”, the “Stopera”, the “Hermitage” and the “Rijksmuseum", in addition to the variety of eateries and popular cafes make this residential location very popular.

ACCESSIBILITY
The house is easily accessible by car. The roads to the A1, A2 and A10 are quickly accessible (exit S100). There are various options for using public transport. Amsterdam CS Station and Amsterdam South WTC can be reached within 15 minutes by metro 52 or tram 4. The various metro, tram and bus lines take you to all parts of the city.

PARTICULARITIES
• Located on private land
• Top location in Amsterdam
• Total living area 78,2 m2
• NEN 2580 measurement report available
• Spacious living room, extra living room in basement, two bedrooms
• Patio of 5,8 m2
• Central heating boiler from 2014
• Service costs € 73.33 per month
• Delivery in consultation  

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with great care. No liability is however accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative. Buyer has its own duty to investigate all matters that are important to him or her. With respect to this property the broker will serve as adviser to the seller. We recommend that you enable an expert “VBO Makelaar” agent who guides you through the purchase process. If you have specific wishes about the home, we recommend that you (or your representative) make these known to your purchasing agent in a timely manner and accordingly perform an independent research. If you do not enable an expert representative, you thereby consider yourself skilled enough, according to law, to oversee all matters of importance. This text is subject to the conditions of “VBO Makelaar”.

Plattegronden

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken