slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 26.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 03.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 05.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 15.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 08.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 19.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 02.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 04.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 06.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 07.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 09.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 10.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 11.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 12.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 13.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 14.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 16.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 17.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 18.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 20.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 21.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 22.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 23.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 24.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 25.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 01.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 28.JPG Wolbrantskerkweg 181 Amsterdam 27.JPG
Verkocht

Verkocht: Wolbrantskerkweg 181A, 1069 CL Amsterdam

€ 400.000,- k.k.
Type object Appartement, portiekflat
Woonoppervlakte 80 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

*** For the English version, please scroll down ***

Wat een heerlijke en vooral rustige plek om te wonen, in het mooie Osdorp. Dit zeer ruim opgezette driekamerappartement op de derde verdieping is gesitueerd aan de achterzijde, waar rust overheerst en het uitzicht fantastisch is. De lichte woonkamer, moderne keuken met inbouwapparatuur en eetkamer vormen samen een leefruimte met sfeer, comf... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, portiekflat
    Bouwperiode 2008
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 57
Vraagprijs € 400.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 7 november 2023
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 4e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen HR-glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 80 m²
Woonkameroppervlakte 23,25 m²
Keukenoppervlakte 15,01 m²
Inhoud 253 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 11 m²
Balkonoppervlakte 10,73 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel A
Energie-index 1,2
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water Stadsverwarming
Verwarmingssysteem Stadsverwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Parkeergelegenheid Parkeerplaats
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een lift Ja
Heeft ventilatie Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Amsterdam I 5043
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigendom belast met erfpacht
Lasten € 270,98 per jaar (variabel) met afkoopoptie, afgekocht tot 14-03-2058

Beschrijving

*** For the English version, please scroll down ***

Wat een heerlijke en vooral rustige plek om te wonen, in het mooie Osdorp. Dit zeer ruim opgezette driekamerappartement op de derde verdieping is gesitueerd aan de achterzijde, waar rust overheerst en het uitzicht fantastisch is. De lichte woonkamer, moderne keuken met inbouwapparatuur en eetkamer vormen samen een leefruimte met sfeer, comfort en stijl. Er zijn twee slaapkamers, een inpandige berging, ruime badkamer, aparte toiletruimte en een meer dan 7 meter breed balkon die het woongeluk compleet maken.

Goed om te weten: Per 2024 wordt het ook in Osdorp betaald parkeren. Woningen mét een garage zullen dus nóg aantrekkelijker worden in de toekomst. Daarom is het fijn dat bij dit appartement een vaste parkeerplaats in de veilige parkeergarage hoort. Je fiets kan in de gemeenschappelijke fietsenstalling staan

Het modern vormgegeven complex heeft een mooie ligging op een paar minuten lopen van het Stadspark en het Botteskerkpark, waar je een bezoek kunt brengen aan de Stadsboerderij Osdorp. Winkelcentrum Akerpoort is iets meer dan 1 kilometer lopen en aan de overzijde van het water is het Osdorpplein met meerdere supermarkten, winkels en restaurants uit alle windstreken. De bus- en tramhalte zijn in de nabijheid, net als scholen en de Ring A10. De aanwezigheid van kinderopvang, scholen en een grote speeltuin bij de Sloterplas maakt het appartement ook heel geschikt voor een gezin. Er is volop keuze qua sportverenigingen en wist je dat de perfecte uitvalsbasis is voor een bezoek aan het Rembrandtpark, het Vondelpark, het centrum en Oud-Zuid?

Indeling:

Appartementengebouw:
Op de begane grond, naast de ingang van de parkeergarage, is de centrale entree van het gebouw. Met de trap en twee liften zijn de parkeerkelder en de bovengelegen verdiepingen te bereiken. Het gebouw heeft een gezamenlijke fietsenstalling.

De actieve en financieel gezonde VvE zorgt ervoor dat het gebouw goed wordt onderhouden. De administratie wordt professioneel beheerd, er wordt jaarlijks vergaderd en er is een Meerjaren Onderhoudsplan waardoor er ook in de toekomst voldoende financiële middelen zijn voor onderhoud. De maandelijkse servicekosten bedragen € 140,27.

Het appartement:
Met de lift (of trap) ga je naar de vierde verdieping van dit prachtige appartementengebouw. Open de voordeur naar de brede hal, waaraan alle ruimtes van dit lichte appartement grenzen. De onderhoudsvriendelijke vinylvloer met houtpatroon geeft het geheel een zeer goede indruk.

Aan het einde van de hal loop je de woonkamer in, die in open verbinding met de eetkeuken staat. Je oog valt op de prachtige, zachte wandafwerking bij het zitgedeelte, in de keuken en eetkamer. Door de grote ramen valt veel licht naar binnen en het uitzicht over de laagbouw zorgt dat je ver kunt kijken. In de eetkeuken, met ramen aan de zuidkant, is groot genoeg om vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner.

De keuken met verlaagd plafond is een geweldige plek voor de kookliefhebber en thuisbakker, die op zoek is naar ruimte en comfort. De dubbele wandopstelling met zwart aanrechtblad biedt veel bergruimte en alle apparatuur is ingebouwd: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron en een koffiemachine. Zo kun je, terwijl de croissantjes in de oven goudbruin bakken, genieten van een kop goede koffie.

Aan de balkonzijde is de hoofdslaapkamer; een mooie ruimte met een rustige sfeer. Er is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote garderobekast. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde en is perfect om te gebruiken als kinderkamer, logeerplek of werk-/studeerkamer.

De toiletruimte, badkamer en inpandige berging grenzen eveneens aan de hal. In de berging/wasruimte is ruimte voor de wasapparatuur en op de planken kun je koffers en andere spullen kwijt. De lichte badkamer is ingedeeld met een douche, wastafel en een hoge kast. De toiletruimte met fonteintje is in dezelfde stijl uitgevoerd.

Balkon:
De woonkamer en hoofdslaapkamer grenzen aan het 7.25 meter brede balkon aan de rustige zijde van het gebouw. Nodig vrienden en familie uit voor een hapje en een drankje in jouw droomappartement, waar je vele jaren met veel plezier gaat wonen. Zo kunnen jullie samen genieten van het uitzicht, want met een schuin oog kijk je naar de Hoekensgracht.

Bijzonderheden:
- Eeuwigdurend erfpacht, afgekocht t/m 15-03-2058;
- Goed geïsoleerd appartement met veel wooncomfort;
- Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, voorzien van HR++ glas;
- Verwarming via stadsverwarming;
- Actieve, goed functionerende VvE met een Meerjaren Onderhoudsplan van 2022 tot 2028 (MJOP);
- VVE-bijdrage € 140,27 per maand;
- Energielabel A;
- De koopakte wordt professioneel opgesteld door een notaris in Amstelveen of Amsterdam.

*** English Version ***

What a wonderful and especially quiet place to live, in beautiful Osdorp. This very spacious three-room apartment on the third floor is situated at the rear, where peace prevails and the view is fantastic. The bright living room, modern kitchen with appliances and dining room together form a living space with atmosphere, comfort and style. There are two bedrooms, an indoor storage room, spacious bathroom, separate toilet room and a balcony more than 7 meters wide that complete the living happiness.

Good to know: As of 2024 paid parking will also be available in Osdorp. Homes with a garage will be even more attractive in the future. Therefore, it is nice that this apartment has a fixed parking space in the secure parking garage. Your bike can be parked in the communal bike shed.

The modern designed complex has a beautiful location a few minutes walk from the Stadspark and Botteskerkpark, where you can visit the Stadsboerderij Osdorp. Shopping center Akerpoort is just over 1 kilometer walk and across the water is the Osdorpplein with several supermarkets, stores and restaurants from all walks of life. Bus and streetcar stops are nearby, as are schools and the A10 ring road. The presence of childcare, schools and a large playground at the Sloterplas makes the apartment also very suitable for a family. There is plenty of choice in terms of sports clubs and did you know that the perfect base for visiting the Rembrandtpark, the Vondelpark, the center and Oud-Zuid?

Layout:

Apartment building:
On the first floor, next to the entrance to the parking garage, is the central entrance to the building. With the stairs and two elevators are the parking basement and the upper floors to reach. The building has a communal bicycle storage.

The active and financially healthy VvE ensures that the building is well maintained. The administration is professionally managed, there are annual meetings and there is a multi-year maintenance plan so there are sufficient financial resources for future maintenance. The monthly service costs amount to € 140,27.

The apartment:
Take the elevator (or stairs) to the fourth floor of this beautiful apartment building. Open the front door to the wide hall, to which all the rooms of this bright apartment are adjacent. The easy-care vinyl flooring with wood pattern gives the whole a very good impression.

At the end of the hall you walk into the living room, which is in open connection with the dining kitchen. Your eye catches the beautiful, soft wall finish at the seating area, in the kitchen and dining room. The large windows let in lots of light, and the view of the low-rise building allows you to see far. The eat-in kitchen, with windows on the south side, is large enough to invite friends or family over for a delicious dinner.

The drop ceiling kitchen is a great place for the cooking enthusiast and home baker looking for space and comfort. The double wall unit with black countertop offers plenty of storage space and all appliances are built-in: an induction hob, extractor hood, dishwasher, refrigerator, freezer, combination oven/microwave and a coffee machine. So while the croissants bake golden brown in the oven, you can enjoy a cup of good coffee.

On the balcony side is the master bedroom; a nice space with a peaceful atmosphere. There is enough space for a double bed and a large closet. The second bedroom is on the other side and is perfect to use as a nursery, guest room or work/study room.

The toilet room, bathroom and indoor storage room are also adjacent to the hallway. The storage/laundry room has space for the washing equipment and on the shelves you can store suitcases and other items. The bright bathroom is laid out with a shower, sink and a high cabinet. The toilet room with sink is in the same style.

Balcony:
The living room and master bedroom are adjacent to the 7.25-meter-wide balcony on the quiet side of the building. Invite friends and family to your dream apartment, where you will enjoy living for many years. This way you can enjoy the view together, because with a slanting eye you look at the Hoekensgracht.

Details:
- Perpetual ground lease, bought off until 15-03-2058;
- Well insulated apartment with great comfort;
- Low maintenance plastic frames, with HR++ glass;
- Heating via district heating;
- Active, well functioning VvE with a multi-year maintenance plan from 2022 to 2028 (MJOP);
- VVE-contribution € 140,27 per month;
- Energy label A;
- The deed of sale will be professionally drawn up by a notary in Amstelveen or Amsterdam.

What a lovely, and above all, quiet place to live in beautiful Osdorp. This very spacious three-room apartment on the third floor is situated at the rear, where peace prevails and the view is fantastic. The bright living room, modern kitchen with built-in appliances and dining room combine to form a living space with atmosphere, comfort and style. There are two bedrooms, an indoor storage room, spacious bathroom, a separate toilet and a more than 7-metre-wide balcony. The apartment comes with a fixed parking space in the car park and your bike can be stored in the communal bike shed.
The modern-designed complex is nicely located a few minutes' walk from the Stadspark and Botteskerkpark. Shopping centre Akerpoort is nearby and across the water is Osdorpplein with several supermarkets, shops and restaurants from all over the world. Bus and tram stops are nearby, as are schools and the Ring A10. The presence of childcare, schools and a large playground by the Sloterplas makes the apartment very suitable for a family. There is plenty of choice in terms of sports clubs and did you know that this is the perfect spot for visiting the Rembrandtpark, Vondelpark, city centre and Oud-Zuid?

Layout:

Apartment building:
On the ground floor, next to the entrance to the car park, is the central entrance to the building. Stairs and two lifts lead to the basement car park and the upper floors. The building has a communal, indoor bicycle shed and a communal roof terrace.
The active owners' association ensures that the building is well maintained. The administration is professionally managed, annual meetings are held and there is a multi-year maintenance plan to ensure sufficient funds for future maintenance. The monthly service charge is only €140.27.

The apartment:
Take the lift (or stairs) to the fourth floor of this beautiful apartment building. Open the front door to the wide hallway, to which all rooms of this bright apartment are adjacent. Under the easy-care vinyl flooring with wood pattern is the comfort of underfloor heating.
At the end of the hall, you walk into the living room, which is in open connection with the dining kitchen. You see a beautiful, soft wall finishing at the seating area, kitchen and dining room. The dining room, with large windows on the south side, is large enough to invite friends or family for a delicious dinner.
The kitchen with a lowered ceiling is a wonderful place for the cooking enthusiast and home baker, who is looking for space and comfort. The double wall unit with black granite top offers plenty of storage space and all appliances are built-in: an induction hob, extractor hood, dishwasher, fridge, freezer, oven/microwave and a coffee machine. While the croissants are baked golden brown in the oven, you can enjoy a cup of delicious coffee.
On the balcony side is the master bedroom; a nice space with a peaceful atmosphere. There is enough space for a double bed and a large wardrobe. The second bedroom is on the other side and is perfect to use as a children’s room, guest room or work/study.
The toilet room, bathroom and indoor storage room are also adjacent to the hallway. The storage room has space for washing appliances and shelves to store suitcases and other items. The bright bathroom is laid out with a shower, washbasin and a high cabinet. The toilet room with hand basin is in the same style as the bathroom.

Balcony:
The living room and master bedroom are adjacent to the 7.25-metre-wide balcony on the quiet side of the building. Invite friends and family for a drink in your dream apartment, where you will enjoy living for many years to come. Enjoy the lovely view, because with a slanting eye you see the Hoekensgracht.

Details:
- Perpetual leasehold, redeemed until 15-03-2058;
- Well-insulated apartment with lots of comfort;
- Low-maintenance PVC window frames, equipped with HR++ glass;
- Heating via district heating;
- Active owners' association with a multi-year maintenance plan from 2022 to 2028;
- Monthly contribution to the VvE € 140,27;
- Energy label A;
- The deed of purchase will be professionally drawn up by a notary in Amstelveen or Amsterdam.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken