Omschrijving

Aan de rand van bedrijventerrein Lage Meren gelegen staan deze 2 vrijstaande woon-werkvilla's.

De rechtervilla heeft een royale carport en parkeerplaatsen. De verdiepingen zijn van elkaar gescheiden en volledig onafhankelijk van elkaar. Op de begane grond is een vrij indeelbare, royale praktijkruimte van plm. 76 m2 waar momenteel in een royale ruimte enkele systeemwanden een 3-tal kamers creëren. In de praktijkruimte is een entree, badkamer, pantry, toilet en stookruimte. Op de verdieping is een woonruimte bestaande uit: woonkamer met halfopen keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, wasruimte, toilet en stookruimte.

De linkervilla heeft een carport, serre, kantoorruimte en westelijke achtertuin. De verdiepingen zijn van elkaar gescheiden en volledig onafhankelijk van elkaar. Op de begane grond is een luxe appartement met woonkamer, open keuken en serre van plm. 55 m2. Het appartement op de eerste verdieping heeft een ruime L-living, 2 slaapkamers, een badkamer en dakterras.

De twee naast elkaar gelegen woon-werkvilla's zijn formeel 4 appartementsrechten, waardoor het object in de beleggingssfeer heel interessant kan zijn.

Ampèrestraat 6 + 6A
Inhoud	:	Plm. 295 m3 (begane grond) + Plm. 225 m3 (verdieping) = Plm. 520 m3 (totale inhoud)
Perceelsoppervlakte	:	209 m2
Gebruiksoppervlakte	:	Plm. 76 m2 (begane grond) + Plm. 76 m2 (verdieping) = Plm. 152 m2 (totale gebruiksoppervlakte)
Tuin	:	De tuin is volledig voorzien van klinkerbestrating. Aan de linkerzijde bevindt zich de ingang, aan de voorzijde zijn een 3-tal parkeervakken en een oprit. Aan de rechterzijde is een diepe en hoge carport achter een poort te vinden. Via de achterzijde is de naast de woning gelegen trap ten behoeve van de bovenwoning te bereiken.

INDELING		
BEGANE GROND
vloeraard	:	Beton, volledig voorzien van vloerverwarming.
Entree/Hal	:	U komt binnen in de hal met aan uw linkerzijde de meterkast, daarachter de garderobe-nis en toegang tot de hoofdruimte. Meterkast	:	3 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Praktijkruimte	:	De praktijkruimte omvat de volledige begane grondverdieping van plm. 76 m2. Bijna 60 m2 is momenteel verdeeld in 3 kamers door middel van systeemwanden. Deze wanden kunnen zonder plafondbeschadigingen worden verwijderd, waardoor de ruimte qua indeling flexibel is. De ruimte is voorzien van dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en een wasbak. Aangrenzend is een douchecel, stook-/bergruimte, pantry en toilet.
Douchecel	:	Plm. 2 m2, inbouwspotlights, douchecabine, een fonteintje en mechanische ventilatie
Stook-/bergruimte	:	Plm. 2 m2 en een Nefit combiketel (bouwjaar 2000).
Pantry	:	Plm. 5,5 m2, voorzien van een kunststof keukenblok met kunststof werkblad en een rvs-spoelbak. 
Toilet	:	Gelegen nabij de pantry met wandcloset wc en een fonteintje.

ALGEMEEN 
BEGANE GROND		
Elektra	:	3 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater	:	Middels een Nefit combiketel (bouwjaar 2000)

VERDIEPING
Vloeraard	:	Betonvloer, volledig voorzien van vloerverwarming.
Entree/hal	:	Via de met het naastgelegen pand gedeelde trapopgang komt u bij de voordeur van de bovenwoning. U komt bij binnenkomst in de hal, welke is voorzien van de meterkast, stookruimte, het toilet en toegang tot de waskamer, badkamer, 2 slaapkamers en de woonkamer.
Meterkast 	:	9 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Stookruimte	: Nefit combiketel (bouwjaar 2003).
Wasruimte	:	Wasmachine- en drogeraansluiting.
Badkamer	:	Bad-douchecombinatie en wasbak met kastonderbouw.
Slaapkamer 1	:	Gelegen aan de achterzijde van het pand en plm. 10 m2.
Slaapkamer 2	: 	Plm. 6 m2 groot.
Toilet	:	Wandcloset wc, fonteintje en mechanische ventilatie.
Woonkamer	:	Het betreft een royale en lichte kamer met panoramisch uitzicht, halfopen keuken en speels plafond, waardoor een aangename ruimte is ontstaan. De vloeroppervlakte bedraagt plm. 33 m2 (exclusief keuken). 
Keuken	:	Kunststof keukenblok en kunststof werkblad, rvs-spoelbak, keramische kookplaat, rvs-schouwmodel afzuigkap, een koelkast, vriezer, vaatwasser en een bar. 

ALGEMEEN 
VERDIEPING		
Elektra	:	3 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater	:	Middels een Nefit combiketel (bouwjaar 2003)

Ampèrestraat 6B + 6C
Inhoud	:	Plm. 405 m3 (begane grond) + Plm. 225 m3 (verdieping)  = Plm. 630 m3 (totale inhoud)
Perceelsoppervlakte	:	401 m2
Gebruiksoppervlakte	:	Plm. 103 m2 (begane grond) + Plm. 76 m2 (verdieping) = Plm. 179 m2 (totale gebruiksoppervlakte)
Tuin	:	De achtertuin is westelijk gelegen en geniet volop bezonning. De tuin is groen omheind en is voorzien van terrassen, een gazon, jacuzzi en een houten tuinberging met daksingels en elektra. Tevens is er een royale (afsluitbare) overkapping. 
De voortuin is aan de linkerzijde voorzien van een riante en sierlijke grindborder met planten. Aan de rechterzijde zijn een oprit en een carport. 

INDELING		
BEGANE GROND
vloeraard	:	Beton, volledig voorzien van vloerverwarming.
Entree/Hal	:	U komt binnen in de hal met aan uw linkerzijde de meterkast en aan uw rechterzijde het toilet. Vanuit hier verkrijgt u toegang tot de woonkamer en de kantoorruimte. 
Meterkast	:	9 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet	:	wandcloset wc, fonteintje en mechanische ventilatie.
Woonkamer	:	Royale, comfortabele kamer met zithoek, open keuken met luxe eethoek en een serre, welke in totaal een oppervlak hebben van circa 55 m2. De kamer is voorzien van airconditioning en een sierhaard, toegang tot de badkamer, slaapkamer en de bergkamer. 
Keuken	:	Met een kunststof hoekopgesteld keukenblok met natuurstenen werkbladen, 1½ rvs-spoelbak en achterwandbetegeling, inductiekookplaat, een afzuigkap en combimagnetronoven, een koelkast, vaatwasser en een tuindeur. 
Serre	:	Plm. 12 m2 met een gemoffeld aluminium frame met verlichting, dubbel beglaasde zijden en driedubbel beglaasd dak met elektrisch zonnescreen. Tevens zijn er een schuifpui en een tuindeur.
Slaapkamer	:	Aan de achterzijde van de woning gelegen met een rolluik, airconditioning en toegang tot de badkamer.
Badkamer	:	Ligbad met handdouche, douchecabine en een badkamermeubel met een wasbak.
Bergkamer	:	In deze kamer is een mogelijkheid om een trap (of lift) naar de verdieping te creëren.
Kantoor	:	Vanuit de hal betreedt u de kantoorkamer met een pui en loopdeur aan de voorzijde, grenzend aan de carport. Het kantoor heeft een toegang tot de bergkamer.
Bergkamer	:	In deze kamer zijn ramen, waardoor deze kamer ook als slaapkamer kan dienen. Tevens is er toegang tot de bijkeuken.
Bijkeuken	:	Tuindeur, wasbak, Nefit combiketel (bouwjaar 1999) en een wasmachineaansluiting.

ALGEMEEN 
BEGANE GROND		
Elektra	:	9 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater	:	Middels een Nefit combiketel (bouwjaar 1999)

VERDIEPING
Vloeraard	:	Betonvloer, volledig voorzien van vloerverwarming.
Entree/hal	:	Via de met het naastgelegen pand gedeelde trapopgang komt u bij de voordeur van de bovenwoning. U komt bij binnenkomst in de hal, welke is voorzien van de meterkast, stookruimte, het toilet en toegang tot de waskamer, badkamer, 2 slaapkamers en de keuken.
Meterkast 	:	11 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Stookruimte	:	Combiketel (bouwjaar 2002).
Was-/bergruimte	:	Wasmachineaansluiting.
Badkamer	:	Bad-douchecombinatie en wasbak met kastonderbouw.
Slaapkamer 1	:	Gelegen aan de achterzijde van het pand en plm. 10 m2.
Slaapkamer 2	: 	De kamer heeft een oppervlak van plm. 6 m2.
Toilet	:	Wandcloset wc, fonteintje en mechanische ventilatie.
Woonkamer	:	U betreedt de L-living vanuit de keuken. Het betreft een royale en lichte kamer met panoramisch uitzicht en speels plafond, waardoor een aangename ruimte is ontstaan. De vloeroppervlakte bedraagt plm. 32 m2. 
Keuken	:	Kunststof keukenblok en kunststof werkblad met rvs-spoelbak, keramische kookplaat, rvs-schouwmodel afzuigkap, een koel-vriescombinatie en vaatwasser. 

ALGEMEEN 
VERDIEPING		
Elektra	:	11 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater	:	Middels een Nefit combiketel (bouwjaar 2002)

Bijzonderheden

ALGEMEEN

Bouwaard	:	Het betreft een staalskeletbouw villa met prefab-elementen en in gekliste MBI gevelsteen opgetrokken buitengevels, de vloeren zijn van beton en het tentdak is met pannen gedekt. Een voordeel van de staalskeletbouw methode is dat er géén dragende binnenmuren aanwezig zijn in het pand.
Isolatie	:	Het pand is voorzien van dubbele beglazing, dak- spouw- en vloerisolatie.
Staat van onderhoud	:	Het pand is zeer solide gebouwd conform de bouwnormen van het bouwjaar en is zeer onderhoudsvriendelijk door het gebruik van aluminium en kunststoffen (onder andere Trespa).
Ligging	:	Gelegen aan de rand van het bedrijventerrein Lage Meren met een belangrijke economische functie voor Bergen op Zoom en de regio. In de omgeving zijn ca. 144 bedrijven gevestigd en er wordt werkgelegenheid geboden aan bijna 5.200 personen. 
Er zijn zowel kleine als enkele grotere bedrijven uit diverse sectoren zoals industrie, bouwnijverheid, transport, groot -en detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. Het gebied is ontsloten door aansluitingen op de A58 / A4 en beschikt bovendien over een spooraansluiting.

BIJZONDERHEDEN		
	*	De 2 woon-werkvilla’s kunnen optioneel los van elkaar worden gekocht. 
	*	De twee naast elkaar gelegen woon-werkvilla's zijn formeel 4 appartementsrechten, waardoor het object in de beleggingssfeer heel interessant kan zijn.
	*	De begane grond- en verdiepingsvloeren zijn volledig voorzien van vloerverwarming.
	*	Beide villa's hebben een mogelijkheid om een inpandige lift of trap te creëren.
	*	In de panden zijn geen dragende binnenwanden, waardoor de indeling zeer flexibel is.

Kenmerken