Omschrijving

Dit herenhuis met inpandige garage, genoemd De Grote Noteboom, is gelegen in het bourgondische centrum van Bergen op Zoom in de zeer rustige Goudenbloemstraat met de grote winkelstraten en de Grote Markt op loopafstand, alsook het station en scholen. De snelwegen A4 en A58 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. In het sfeervolle herenhuis treft u volop authentieke details aan. De begane grond biedt onder andere een ruimtelijke voor- en achterkamer en de stadstuin is middels dubbele openslaande deuren in de kamer én de keuken bij het pand te betrekken tot een bijzonder geheel op warme zomerdagen. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers, de badkamer en een dakterras van 40 m2! Op de zolderverdieping is een speelse en ruimtelijke masterbedroom met dakschilden met de spantconstructies in het zicht, een walk-in closet en een dakkapel met uitzicht op de historische panden in de omgeving!

Indeling

BEGANE GROND
Vloeraard	:	Betonvloer
Entree/Hal	:	Na het bekijken van de imposante voorgevel betreedt u De Grote Noteboom met in de hal een sfeervolle terracotta tegelvloer, geschilderde lambrisering en een authentieke deurbel. In de hal is de trapopgang en de woonkamertoegang.
Voorkamer	:	Vanuit de hal komt u in de ruimtelijke zitkamer van circa 20 m2 met een mozaïekpatroon parketvloer, geschilderde lambrisering, stucwerk wanden en plafond met sierlijsten en een ornament. Centraal staat een schouw met een gashaard / open haard. Tevens vindt u in de zitkamer de meterkast met een moderne schakelkast met 9 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars. De dubbele openslaande en suite deuren leiden u naar de eetkamer.
Achterkamer	:	Ruimtelijk en circa 24 m2 met een mozaïekpatroon parketvloer, stucwerk wanden en plafond met sierlijsten en een ornament. Deels is er een verlaagd plafond met inbouwspotlights. Ook in de eetkamer vindt u een prachtige schouw met gashaard / open haard en bij het openen van de dubbele openslaande tuindeuren is er op warme zomerdagen een heerlijk verkoelende verbinding met de stadstuin. Tevens is er een keukentoegang en een toegang tot het portaal.
Keuken	: 	De keuken met 2 dubbele openslaande deuren creëert een heerlijke verbinding met de stadstuin. Hier krijgt u het gevoel alsof u in een buitenkeuken aan het koken bent. De keuken is voorzien van een terracotta tegelvloer, stucwerk wanden en plafond, een kunststof keukenblok met houten werkbladen en achterwandbetegeling, een rvs-spoelbak, 5-pits gaskookplaat en een design rvs-afzuigkap, combimagnetronoven, een koelkast en een vaatwasser en de toegang tot de bijkeuken.
Bijkeuken	:	Tegelvloer, wandbetegeling, stucwanden en plafond, een vaste kast, wasmachine- en drogeraansluiting, koelkast en vriezer.
Portaal	:	Vloerbedekking, stucwanden en plafond, toilet en toegang tot de garage.
Toilet 	:	Luxe en ruim toilet met een marmervloer en geschilderde lambrisering met daarboven stucwanden, een stucplafond met een ornament en een wandcloset wc.

Eerste verdieping

Vloeraard	:	Houten vloer
Overloop/trapaankomst	:	De trap leidt u naar de ruime overloop, welke u toegang biedt tot 2 slaapkamers, de badkamer en het dakterras. Ook is er de vaste trap naar de zolderverdieping. De overloop is voorzien van een Novilonvloer, geverfde lambrisering en daarboven stucwerk wanden en plafond met een ornament.
Slaapkamer 1	:	Gelegen aan de voorzijde van het pand met een vloeroppervlak van circa 14 m2 en een Novilonvloer, stucwanden en plafond met inbouwspotlights. Aan één zijde van de kamer is een vaste kast.
Slaapkamer 2	:	Aan de voorzijde gelegen en circa 8,5 m2 met een Novilonvloer, glasvezelbehang en een stucwerk plafond met een sierornament.
Badkamer	:	Donkere tegelvloer, lichte wandtegels en een stucwerk plafond, ligbad met handdouche, douchecabine met regendouche en een handdouche, wandcloset wc, badkamermeubel met 2 wasbakken en een designradiator.

Tweede verdieping

ZOLDER
Vloeraard	:	Houten vloer
Slaapkamer 3	:	De vaste trap leidt u naar de bijzondere zolderslaapkamer. In deze ruimtelijke en speelse kamer is het een waar genot om te slapen en wakker te worden. Met het bed centraal voor de dakkapel heeft u zicht op historische panden in de omgeving. De hoge nok, de balken van de dakconstructie en de inloopkast maken dit een ware masterbedroom! De kamer is voorzien van een laminaatvloer, spantconstructies in het zicht en daartussen stucwerk.

Tuin

De noordwestelijk gelegen stadstuin biedt volledige privacy alsook volop koelte op warme zomerdagen. De tuin is voorzien van grind, een klimop en een druivenrank.
Het dakterras van circa 40 m2 biedt veel buitenruimte met uitzicht op de historische panden in de omgeving. Het terras is voorzien van drainagetegels en een sierijzeren balustrade.

Bijzonderheden

*	Dit herenhuis met inpandige garage is gelegen in het historische centrum van Bergen op Zoom in de rustige Goudenbloemstraat met de grote winkelstraten en de Grote Markt op loopafstand, alsook het station en scholen. Door het herenhuis treft u volop authentieke details aan. De stadstuin is middels dubbele openslaande deuren in de kamer én de keuken bij het pand te betrekken tot een bijzonder geheel op warme zomerdagen. Tevens biedt het pand volop ruimtelijke kamers, een dakterras van 40 m2 en een droom-masterbedroom! 
*	Het buitenschilderwerk is in 2017, 2018 en 2019 uitgevoerd.
*	Het pand is gelegen in het gebied dat is aangewezen tot beschermd stadsgezicht. 
*	Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN	
Bouwaard : Het herenhuis is traditioneel gebouwd in steensmuren met een betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren. Het schilddak is met pannen gedekt en het platte dak met is met bitumen afgewerkt.
Staat van onderhoud : Het pand verkeert in nette onderhoudsstaat. Het buitenschilderwerk is in 2017, 2018 en in 2019 uitgevoerd. Er is muurisolatie en dakisolatie.
Ligging : Gelegen in het historische centrum van de stad Bergen op Zoom in de zeer rustige Goudenbloemstraat met de grote winkelstraten en de Grote Markt op loopafstand. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden, waaronder in de Goudenbloemstraat zelf en op de Korenmarkt. Het station, scholen en de snelwegen A4 en A58 zijn snel bereikbaar.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van bijzondere servituten.
Bergruimtes	:	Garage, bijkeuken, vaste kast in de slaapkamer op de verdieping en vaste kasten op de zolderverdieping.
Garage	:	Inpandige ruimtelijke garage van circa 15 m2 met een donkerkleurige natuurstenen vloer, een balkenplafond en deels een gipsplaten plafond en een vaste kast met de Vaillant combiketel (bouwjaar 2013), elektra en water.
Elektra	:	Moderne schakelkast met 9 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater	:	Middels een Vaillant combiketel (bouwjaar 2013)
Isolatie	:	Muur en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar	:	Het voorschot gas en elektra bedraagt € 145,- per maand bij Nuon.
Onroerende zaakbelasting	:	€ 350,58 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten	:	€ 113,23 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Kenmerken