Omschrijving

KEURIG LICHT VIER KAMER APPARTEMENT MET TWEE BALKONS
In de wijk Bouwlust Vrederust (de Gaarde) gelegen vier kamer appartement op de derde verdieping. Lichte woonkamer, twee balkons, drie (slaap)kamers, in de onderbouw een gezamenlijke fietsenberging en eigen berging en afgesloten parkeerterrein voor bewoners. Gelegen boven de winkels van winkelcentrum De Ambachtsgaarde. In nabijheid van scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en uitvalsweg N211.

Indeling:
Na de entree middels gesloten portiek met bellentableau geeft de ruime entreehal u toegang middels trappen tot de kelder berging, fietsenberging en de appartementen. Op de derde etage komt u bij de entree van de woning. In de woning geeft de ruime hal met meterkast en toilet toegang tot alle vertrekken. De woonkamer (5.48 x 3.72) aan de voorzijde is voorzien van een grijze laminaat vloer. De keuken (3.70 x 1.75) aan de voorzijde is voorzien van een inbouw 4-pits gasfornuis, afzuigkap en inbouw oven. In de keukenopstelling is rekening gehouden met een losse vaatwasser, koel-vriescombinatie en wasmachine. De Cv-ketel (2005) zit keurig uit het zicht in een bovenkast in de keuken. Op de vloer ligt een grijze houtlook vinyl. Vanuit de keuken is het kleinste balkon (noord west) te bereiken welke uitkijkt over de winkelstraat. Naast de woonkamer en de keuken bevindt zich ook een slaapkamer (3.70 x 2.29) aan de voorzijde. Deze is voorzien van een witte laminaat vloer. Aan de achterzijde zijn de twee andere kamers gesitueerd. De tweede slaapkamer (4.82 x 3.28) heeft toegang middels een vouwdeur en is voorzien van een grijze laminaat vloer. De derde kamer (3.58 x 3.28) is ingericht als eetkamer met vaste kast en geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde met vaste kast. Deze derde kamer is voorzien van een witte laminaat vloer en kan ook prima gebruikt worden als slaapkamer. Het balkon (zuid oost) kijkt uit op de afsluitbare parkeerplaats voor bewoners. De volledige betegelde badkamer (1.78 x 1.10) is voorzien van een douche, wastafel en mechanische afzuiging. De volledige woning is voorzien van wit gestucte wanden.

Bijzonderheden:
* Volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
* Naast de kelder berging (6m2) ook een gezamenlijke fietsenberging
* Actieve VVE, bijdrage per maand € 117,10
* Erfpacht, einddatum recht van erfpacht 31-12-2030, canon € 21,71 per half jaar
* Er wordt een her-uitgifte in erfpacht aangevraagd
* Elektra; 3 groepen en 1 aardlekschakelaar
* Vlakbij openbaar vervoer, snelwegen, winkelcentrum, scholen en kinderopvang
* Veel parkeerplaatsen (vrij parkeren) aan de voorzijde bij de winkels
* Afsluitbare parkeerplaatsen voor bewoners aan de achterzijde
* Mechanische afzuiging in badkamer
* Onderhoud en schilderwerk aan portiek, bergingen en gevels (zomer 2018)
* Gevels gereinigd (oktober 2017)
* Rookmelders en koolmonoxidemelder aanwezig

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper met voorkeur gelegen in de omgeving van Den Haag
* Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken