slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag07.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag03.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag04.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag01.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag02.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag05.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag06.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag10.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag08.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag09.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag11.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag13.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag14.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag15.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag16.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag17.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag18.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag19.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag20.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag21.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag22.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag23.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag24.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag25.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag26.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag27.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag28.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag29.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag30.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag31.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag32.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag33.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag34.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag35.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag36.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag37.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag38.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag39.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag40.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag41.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag42.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag43.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag44.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag45.jpg PurePictures-GravinJacobalaan10DenHaag46.jpg

Te koop: Gravin Jacobalaan 10, 2553 GX Den Haag

€ 1.600.000,- k.k.
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 600 m²
Woonoppervlakte 381 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

For English see below.
In de chique villawijk Vroondaal, staat deze vrijstaande onder architectuur gebouwde villa te koop. De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en kenmerkt zich door oud Hollandse grachten pand details. De villa staat in het villapark gedeelte van Vroondaal aan een rustige laan, waar alleen bewoners komen. Aan de binnenzijde heeft de villa vele authentieke details, h... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
    Bouwperiode 2013
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer DIVA08724
Vraagprijs € 1.600.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 26 oktober 2022
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2013
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Kap met plat
Keurmerken Beveiliging, Energie prestatie advies, Politiekeurmerk
Isolatievormen Dubbel glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 600 m²
Woonoppervlakte 381 m²
Inhoud 1.220 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3 (en 1 kelder)
Aantal kamers 8 (waarvan 6 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
Tuin
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Staat Prachtig aangelegd
CV ketel
CV ketel HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2013
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Open haard, Vloerverwarming
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Douche, Dubbele wastafel, Jacuzzi, Ligbad, Toilet, Vloerverwarming
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Douche, Ligbad, Toilet, Vloerverwarming
Heeft een alarm Ja
Heeft een open haard Ja
Heeft een rookkanaal Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een jacuzzi Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Loosduinen K 1916
Perceeloppervlakte 600 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Erfpacht zonder opstalvergoeding
Lasten Eeuwigdurend afgekocht

Beschrijving

For English see below.
In de chique villawijk Vroondaal, staat deze vrijstaande onder architectuur gebouwde villa te koop. De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en kenmerkt zich door oud Hollandse grachten pand details. De villa staat in het villapark gedeelte van Vroondaal aan een rustige laan, waar alleen bewoners komen. Aan de binnenzijde heeft de villa vele authentieke details, het plafond in de woonkamer, eetkamer en keuken kunt u gerust uniek noemen. Bij binnenkomst geeft de vloer van marmer meteen een gevoel van exclusiviteit en comfort. Dit wordt verder versterkt wanneer u de woonkamer inloopt. Kenmerken: rust, ruimte, veel lichtinval en een perfecte afwerking van wanden en plafonds.

Er zijn verder 6 slaapkamers, 2 badkamers en een waskamer, de ouderslaapkamer heeft een ruime walk-inn kleedruimte. De gehele villa is voorzien van vloerverwarming. De villa beschikt over een grote geïsoleerde kelder/souterrain, de kelder/souterrain heeft zogenaamde koekoeken naar het maaiveld. De kelder is opgedeeld in verschillende ruimten. Dit geeft u de mogelijkheid om hier een werk- en fitness-ruimte of voor de kinderen een speelruimte te creëren.

De villawijk Vroondaal, ligt centraal t.o.v. het strand en duinen van Kijkduin, de internationale school, park Madestein, landgoed Ockenburg, winkels, sportclubs en golfbaan Ockenburg. De villa is fraai gesitueerd op een groot kavel. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en omring door een ijzeren schutting en een groot terras. Aan de zijkant van de woning heeft u plek voor vier auto’s. Tip van de huidige bewoners: ook aan de voorkant van de woning kunt u ‘s avonds heerlijk genieten! De villa heeft zoveel bijzonderheden dat een bezoek aan de villa nodig is om een compleet beeld te krijgen van dit bijzondere huis.

This detached, architect-designed villa is for sale in the chic residential area of Vroondaal. The villa was built with high-quality materials and is characterized by old Dutch canal house details. The villa is located in the villa park part of Vroondaal on a quiet lane, where only residents come. On the inside, the villa has many authentic details, the ceiling in the living room, dining room and kitchen is unique. Upon entering, the marble floor immediately gives a feeling of exclusivity and comfort. This is further amplified when you walk into the living room. Features: peace, space, lots of light and a perfect finish of walls and ceilings.

There are also 6 bedrooms, 2 bathrooms and a laundry room, the master bedroom has a spacious walk-in dressing area. The entire villa has underfloor heating. The villa has a large insulated cellar/basement, the basement has so-called cuckoos to ground level to bring daylight in the basement. The basement is divided into different areas. This gives you the opportunity to create a work area, fitness area or a play area for the children.

The Vroondaal residential area is centrally located to the beach and dunes of Kijkduin, the international school, Madestein park, Ockenburg estate, shops, sports clubs and Ockenburg golf course. The villa is beautifully situated on a large plot. The backyard is located on the southeast and surrounded by an iron fence and a large terrace. On the side of the house you have space for four cars. Tip from the current residents: you can also enjoy the evening at the front of the house! The villa has so many details that a visit to the villa is necessary to get a complete picture of this special house.

Indeling

Begane grond

Via de entree komt u in de ruime hal met dubbele deuren naar de keuken en de woonkamer. In de hal bevindt zich een garderobe ruimte, toilet en de fraaie trap naar de bovenverdiepingen. Via de dubbele deuren komt u in de ruime eetkeuken. Als u in de hal naar rechts gaat komt u in de ruime woonkamer, de woonkamer heeft een grote schouw met open haard, een houten visgraat vloer en het reeds eerder genoemde unieke plafond. Via de woonkamer komt u in de eetkamer, die is ook bereikbaar via de keuken. De eetkamer is op dezelfde wijze afgewerkt als de woonkamer. De eetkamer heeft dubbele deuren naar de zonnige tuin. De luxe keuken in Victoriaanse stijl is tot in detail met de hand gemaakt en voorzien van alle denkbare apparatuur en heeft een gezellig eiland met barkrukken. De keuken heeft een grote bijkeuken.

1e verdieping

Via de fraaie trap komt u op de eerste verdieping. Aan de fraaie vide liggen 2 slaapkamers een werkkamer, een waskamer en een grote badkamer. De master-bedroom heeft een grote walk- inn kleedruimte en geeft toegang tot het balkon aan de achtertuinzijde van de villa. De badkamer heeft een dubbele wastafel, zwevend toilet, 2 persoons ligbad met jacuzzi en een ruime douche. Het geheel is afgewerkt met fraai tegelwerk en vloerverwarming.

2e verdieping

Via de trap aan de rechterzijde van de vide komt u op de 2e verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn ruim opgezet en uw kinderen of gasten kunnen gebruik maken van hun eigen badkamer. De badkamer is uitgerust met wastafel, ligbad, toilet en vloerverwarming.

Kelder/Souterrain

Onder de gehele villa is een kelder/souterrain gerealiseerd met 2,5 meter sta-hoogte. Deze ruimte is voorzien van koekoeken, hierdoor is er in deze ruimte gewoon daglicht toetreding. Het kan een grote werkruimte, een speelruimte voor de kinderen of een leuke ruimte voor feestjes zijn. Er zijn 2 kleinere ruimten die nu dienst doen als opslagruimte.

Bijzonderheden

-Erfpacht eeuwigdurend afgekocht.
-Woonoppervlakte 381m2
-Perceeloppervlakte 600m2
-Bouwjaar 2013
-Uniek stucwerk plafond.
-Keuken met Siemens apparatuur.
-2 Badkamers.
-6 slaapkamers.
-Parkeren op eigen terrein
-Energielabel A (in aanvraag)
-Fundering voor garage aanwezig.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken