Omschrijving

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

Ga voor (360 graden) foto's, video, plattegronden en een uitgebreide brochure naar de website van de makelaar!

HEERLIJKE VIER KAMER PARTERRE IN DE WIJK RUSTENBURG-OOSTBROEK MET VRIJ UITZICHT OP HET VAARWATER EN EEN RUIME ACHTERTUIN. CENTRALE EN GUNSTIGE LIGGING MET VOLDOENDE PARKEERRUIMTE VOOR DE DEUR. NABIJ HET ZUIDERPARK, WINKELCENTRUM LEYENBURG EN OP FIETSAFSTAND VAN HET STRAND.

Het is goed vertoeven in deze parterre met hoge plafonds (2,83m) en grote ramen waardoor het lekker licht is binnen en je een heerlijk uitzicht hebt over de kade. Naast de woon-/eetkamer en-suite, 2 slaapkamers, keuken, badkamer en separaat toilet heeft dit appartement ook nog een ruime achtertuin met een overkapping aan de achterzijde van het appartement. 

Indeling:
De onderhoudsvriendelijke kunststof voordeur biedt toegang tot een tochtportaal. De hal erachter biedt toegang tot alle ruimtes waaronder een separaat toilet met hangend closet en fonteintje. De slaapkamer aan de voorzijde (1,39m x 4,14m) is voorzien van een gehele kastenwand. Mocht u die willen gebruiken als volwaardige slaapkamer kunnen de meeste kasten later verwijderd worden. De nette badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, designradiator en douche.
De slaapkamer aan de achterzijde (1,95m x 4,31m) heeft een groot raam waardoor voldoende licht binnen valt. 

De nette en ruime keuken (1,99m x 4,31m) is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Daarnaast is er de wasmachineaansluiting. De keuken biedt toegang tot de achtertuin. De woon- en eetkamer (3,46m x 4,93 en 3,18m x 4,94m) zijn gescheiden door en-suite deuren en zijn voorzien van inbouwkasten, grote raampartijen en een nette laminaatvloer. Alle kozijnen zijn van kunststof met dubbelglas. De eetkamer is voorzien van openslaande deuren naar de "serre" in de ruime achtertuin (10,29m x 7,42m). De achtertuin is deels betegeld en deels aangeplant en voorzien van een houten chalet. 

Deze heerlijke parterre met ruime achtertuin ligt centraal ten opzichte van openbaar vervoer, scholen, winkels en het Zuiderpark. Zeker een bezichtiging waard!

Bijzonderheden: 
- Riante achtertuin  ca. 76 m² gelegen op het noorden
- Woonoppervlakte ca. 70 m²
- Woon-eetkamer en-suite
- Keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser
- Geheel voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen
- Centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer, sport, scholen, winkels en Zuiderpark
- CV-ketel Junkers; bouwjaar 2005
- Elektra; 5 groepen en 1 aardlekschakelaar
- VVE 1/3e aandeel bijdrage € 50,- per maand; reserve: € 10.513,30 per 07-02-2019
- Het recht van erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
 
Verkoopcondities;
* Scherpe bieden vanaf prijs
* Getaxeerde waarde € 182.500,- (rapport beschikbaar op de DIVA website)
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag
* Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken