Omschrijving

Op de grens van de gemeente Westland en Den Haag staat deze fraaie villa te koop. De villa is gelegen in het recreatiepark Uithofspark en is gebouwd in 2000.  De villa is gelegen op 1000m2 eigen grond en ligt centraal t.o.v. diverse uitvalswegen. Het geheel bestaat uit de villa met zeven slaapkamers, 2 grote geïsoleerde garages met verdieping, 2 privé parkeerplaatsen op eigen grond en een hobbykas. Het strand van Kijkduin ligt op fietsafstand van de villa. Het geheel verkeert in een optimale staat van onderhoud. De villa is op dit moment in gebruik als bed en breakfast, via de onderstaande link komt u op de website van de bed en breakfast.  De bed en breakfast is door booking.com beoordeelt met een 9,1. 
De genoemde vraagprijs is inclusief de goodwill voor de bed and breakfast. 

Naast de woning is in 2018 een grote hobbykas gebouwd. Deze kas is voorzien van een bar, barbeque een luchtverversingssysteem en uitermate geschikt voor feestjes. 

Via de onderstaande link kunt u de film van de bed & breakfast bekijken: http://njoy-uithof.nl/

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Indeling

Begane grond:

Entree, grote hal met garderobe, wc met fontein, zijkamer nu in gebruik als receptie en kantoor. Ouderslaapkamer met privé badkamer met whirlpool, douche, wc en wastafel, berging met wasruimte. Grote L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige tuin. Open keuken met kookeiland en marmeren werkblad. De keuken is voorzien van, keramische kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron en koel-vries combinatie. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. 

Tuin rondom de woning met diverse zonnige plekjes met veel privacy. Een kleine aangelegde kinderspeelplaats, 2 grote geïsoleerde garages met verdieping, voorzien van elektra, water. De grote hobbykas is voor diverse doeleinden te gebruiken.

1e verdieping

Grote vierkante overloop met ingebouwde kast waar de cv installatie zich bevindt.  Slaapkamer 1
( ca 4.74x4.88 ) slaapkamer 2 ( ca 4.32x4.04 ) slaapkamer 3 ( ca 3.34x6.80 ) deze slaapkamer is nu in gebruik als zitkamer met kitchenette,  badkamer met douche, wastafel en wc ( ca 3.56x2.74 ) 
De slaapkamers zijn allen voorzien van een bergruimte onder de schuine wanden.

Bijzonderheden

-Eigen grond. (1000m2)
-Woonoppervlakte (ca 270m2)
-Bouwjaar 2000.
-Volledig geïsoleerd.
-2 garages met verdieping.
-Hobbykas.
-Parkeren op eigen terrein.
-Indien u besluit de bed en breakfast voort te zetten kunt u beschikken over de naam, website en referenties van de bed en breakfast.

Kenmerken