Omschrijving

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van tekenen koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

RUIM 3-KAMER PARTERRE APPARTEMENT MET SFEERVOLLE AUTHENTIEKE DETAILS. DIT APPARTEMENT BESCHIKT OVER EEN RUIME WOON-/EETKAMER MET DUBBELE SCHOUW EN GLAS IN LOOD DEUR, 2 SLAAPKAMERS EN EEN RUIME ACHTERTUIN GELEGEN OP HET NOORDOOSTEN. 

Indeling: 
Via de ruime en zonnige voortuin gelegen op het zuidwesten komt u bij de entree van de woning. De entree is voorzien van een tochtportaal met authentieke details zoals glas in lood. Aan de rechterkant bevindt zich een slaapkamer voorzien van kozijnen met enkel glas met toegang tot de badkamer, welke voorzien is van wastafel en douche.  Via de hal komt u bij het toilet, vaste kast en de keuken ( 2,79 m x 4,09 m) welke voldoende ruimte biedt om gemoderniseerd te worden. Via de keuken heeft u tevens toegang tot de tuin de tuin ligt op het noordoosten en is voorzien van een ruime vrijstaande berging ( 1,30 m x 2,85 m ). De tuin is deels betegeld en hier kunt u al vroeg goed genieten van de zon. 

De woonkamer ( 11,45 m x 3,30 m ) heeft zowel aan de voor- als achterzijde een schouw met authentieke details. Via de openslaande deuren komt u uit in de zonnige achtertuin. De woonkamer zou eventueel gedeeltelijk afgesloten kunnen worden om een derde slaapkamer te creëren..  
Aan het einde van de hal bevindt zich de bijkeuken, hier hangt de Cv-ketel. Ook via deze kamer heeft u toegang tot de ruime achtertuin. 

Een appartement perfect voor starters of een jong gezin die de handen graag uit de mouwen steken. De woning is gelegen nabij de diverse winkels Zo kunt u binnen 20 fietsminuten genieten van het strand, de zee en de duinen! Met o.a. tramlijn 2 reist u snel naar het centrum van Den Haag, het Centraal Station.

Bijzonderheden: 
- Eigen grond!
- Woonoppervlakte Ca. 77 m2
- Ruime achtertuin gelegen op het Noordoosten 
- Vrijstaande berging in achtertuin 
- CV-ketel bj. 2007
- Zonnige voortuin gelegen op het Zuidwesten
- Centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer, sport, scholen, kinderopvang en winkels
- Woning gelegen op eigen grond
- Bouwjaar 1927
- VVE Reservefonds stand d.d. 31-12-2018 € 2.600,-
- Maandelijkse bijdrage € 75,- 
- De woning is verouderd, heeft hierdoor wat extra aandacht nodig

Verkoopcondities;
* Scherpe bieden vanaf prijs
* Direct beschikbaar
* Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag
* Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken