slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
IJsselmeerstraat 5.jpg Woonkamer 1.jpg Woonkamer 2.jpg Woonkamer 3.jpg Woonkamer 4.jpg Toilet.jpg Keuken 1.jpg Slaapkamer 1.jpg Slaapkamer 2.jpg Slaapkamer 3.jpg Badkamer 1.jpg Slaapkamer 4.jpg Slaapkamer 5.jpg Slaapkamer 6.jpg Zolder 1.jpg Zolder 2.jpg Tuin 1.jpg Tuin 2.jpg Tuin 3.jpg
Verkocht

Verkocht: Starters opgelet!

€ 200.000,- k.k.
Adres: IJsselmeerstraat 5, 1779 XC Den Oever
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 152 m²
Woonoppervlakte 87 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Starters opgelet! Hier is de perfecte kans om je eigen plekje te bemachtigen in Den Oever. Deze eengezinswoning is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en gezellige woning. Deze tussenwoning uit 1967 is goed onderhouden en heeft een energielabel C. Dat betekent dat je kunt genieten van een aangenaam wooncomfort terwijl je toch energie bespaart! De woning biedt een perce... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1967
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00434
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 14 september 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1967
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 152 m²
Woonoppervlakte 87 m²
Inhoud 345 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 20 m²
Oppervlakte externe bergruimte 9 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school, Nabij snelweg
Tuin
Type Voortuin
Oriëntering Noord-oost
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Hoofdtuin Ja
Tuin 2 - Oriëntering Zuid-west
Tuin 2 - Heeft een achterom Ja
Tuin 2 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel Nefit Proline NXT
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2020
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche, Toilet, Wastafel
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Wieringen A 5280
Perceeloppervlakte 152 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Starters opgelet! Hier is de perfecte kans om je eigen plekje te bemachtigen in Den Oever. Deze eengezinswoning is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en gezellige woning. Deze tussenwoning uit 1967 is goed onderhouden en heeft een energielabel C. Dat betekent dat je kunt genieten van een aangenaam wooncomfort terwijl je toch energie bespaart! De woning biedt een perceeloppervlakte van 152 m2, inclusief een voortuin van 70 m2 en een achtertuin van 12 m2.

De IJsselmeerstraat is een rustige en vriendelijke buurt waar je je meteen thuis zult voelen. De woning ligt op korte afstand van de lokale supermarkt, scholen en sportfaciliteiten. Het is ook gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg A7, wat het reizen gemakkelijk maakt.

Deze woning is dé perfecte stap voor jou als starter. Kom het zelf ervaren en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling

Kom binnen en voel je gelijk thuis in de sfeervolle doorzon woonkamer. Met ruimte voor een eettafel en een gezellige zithoek, heb je hier alles wat je nodig hebt.
Dankzij de doorzon woonkamer geniet je van een maximale hoeveelheid natuurlijk licht.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met inbouwkasten. De kamers zijn ruim en bieden genoeg mogelijkheden om je eigen droomslaapkamer te creëren. Daarnaast is er een compacte badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping

En alsof dat nog niet genoeg is, kan je via een vlizotrap naar de ruime zolder. Hier kan je eventueel een extra kamer creëren voor bijvoorbeeld een logeerkamer of werkkamer.

Tuin

De voortuin van dit huis is perfect om heerlijk te genieten van de ochtendzon en een kopje koffie. Maar ook de achtertuin biedt genoeg mogelijkheden voor een barbecue met vrienden of een zonnige middag met een goed boek. De totale tuinoppervlakte is zo'n 82 m2, dus er is altijd wel een plekje te vinden waar je kan ontspannen.

Bijzonderheden

Geïnteresseerden
Als zich gelijktijdig meerdere geïnteresseerden aandienen geldt de volgende rangorde:
1) huurders die een huurwoning van Beter Wonen achterlaten;
2) lokale koopstarters niet zijnde huurders;
3) overige gegadigden.

Als meerdere geïnteresseerden zijn binnen de genoemde rangorde geldt het principe van “het beste bod”. Dit "beste bod" kan éénmalig schriftelijk, door de geïnteresseerde(n) worden ingediend bij Vonder Makelaardij.

Prijsvorming en zelfbewoningsplicht
Beter Wonen hanteert geen korting en geen terugkoopregeling bij de verkoop van haar woningen. Voorts is de getaxeerde verkoopprijs niet onderhandelbaar en volgt Beter Wonen de verkoopvoorwaarden zoals beschreven in de Woningwet. Hiervoor wordt in de verkoopakte een passage opgenomen in het kader van eigen bewoning en gebruik voor de kopende partij.

Zelfbewoningsplicht
Zelfbewoningsplicht is de vereiste dat de koper of een familielid in de eerste graad zelf de woning bewoont, voor een periode van ten minste drie jaar. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter). Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.
Bij overtreding van het vorenstaande verbeurt koper zonder nadere ingebrekestelling en zonder rechtelijke tussenkomst een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00), door het enkele feit van niet-nakoming of overtreding van het vorenstaande. Voor de overtreding van de regels inzake de hoofdbewoning is naast genoemde boete voor elke dag dat de overtreding voortduurt eveneens een boete verschuldigd van twee honderd vijftig euro (€ 250,00) per dag.

Anti-speculatiebeding
Als de koper binnen drie jaar na het ondertekenen van de akte van levering de woning aan een derde overdraagt, zal hij gehouden zijn om 10% van de huidige koopsom aan de verkoper te betalen. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken