slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Molenstraat 26.jpg Woonkamer 1.jpg Woonkamer 2.jpg Woonkamer 3.jpg Woonkamer 4.jpg Keuken.jpg Bijkeuken.jpg Toilet.jpg Badkamer 1.jpg Slaapkamer 1.jpg Slaapkamer 2.jpg Slaapkamer 3.jpg Voorzolder.jpg Zolder.jpg Tuin 1.jpg Tuin 2.jpg Tuin 3.jpg
Verkocht

Verkocht: Starters opgelet!

€ 210.000,- k.k.
Adres: Molenstraat 26, 1779 XH Den Oever
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 180 m²
Woonoppervlakte 115 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Een knusse eengezinswoning in Den Oever
Ben jij op zoek naar jouw eerste eigen stek? Dan is deze gezellige eengezinswoning aan de Molenstraat 26 in Den Oever zeker een bezichtiging waard. Het pand is gebouwd in 1967 en beschikt over vier slaapkamers. Ideaal voor starters die nog wat groei voorzien in hun toekomstige gezin.

Modern wooncomfort
Recentelijk is het energielabel van deze woning... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1967
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00433
Vraagprijs € 210.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 18 juli 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1967
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas, Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 180 m²
Woonoppervlakte 115 m²
Inhoud 345 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school, Nabij snelweg, Vrij uitzicht
Tuin
Type Voortuin
Oriëntering Zuid-west
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Hoofdtuin Ja
Tuin 2 - Oriëntering Noord-oost
Tuin 2 - Heeft een achterom Ja
Tuin 2 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel Nefit Proline NXT HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2019
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Wieringen A 5211
Perceeloppervlakte 180 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Een knusse eengezinswoning in Den Oever
Ben jij op zoek naar jouw eerste eigen stek? Dan is deze gezellige eengezinswoning aan de Molenstraat 26 in Den Oever zeker een bezichtiging waard. Het pand is gebouwd in 1967 en beschikt over vier slaapkamers. Ideaal voor starters die nog wat groei voorzien in hun toekomstige gezin.

Modern wooncomfort
Recentelijk is het energielabel van deze woning naar C geüpdatet. Dit betekent dat je geniet van modern wooncomfort, zonder al te hoge energierekeningen. De woning is verder helemaal af volgens hedendaagse standaarden. Je vindt er dan ook geen oude stijlelementen terug. De woning heeft een normale uitvoering, zodat je de woning makkelijk en snel naar jouw eigen smaak kunt inrichten.

Gelegen in pittoresk Den Oever
Den Oever richt zich steeds meer op jongeren en jonge gezinnen. Het is een pittoresk dorp met tal van faciliteiten voor jong en oud. Zo kun je er heerlijk uitwaaien op het strand of in de natuur, maar ook genieten van een hapje en een drankje in een van de gezellige eet- en drinkgelegenheden. Kortom, een fijne locatie om te wonen.

Is jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging van deze woning. En wie weet geniet jij binnenkort van dit knusse huis in het mooie Den Oever.

Indeling

Via de entree met meterkast, werkkast, trapopgang en toilet, kun je naar de doorzon woonkamer of naar de de keuken met daar achter de bijkeuken en achterentree naar de tuin.

Eerste verdieping

De ruime overloop met trapopgang, geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

Tweede verdieping

De zolderverdieping heeft naast een ruime 4e slaapkamer met dakraam ook een voorzolder voor extra bergruimte.

Tuin

De woning beschikt daarnaast over een nette voortuin en een ruime achtertuin van 122 m2. Dit biedt voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen of te spelen in de buitenlucht. Bbq-en in de zomer of een moestuin aanleggen; het kan allemaal. Achter in de tuin staat een stenen berging, ideaal voor het stallen van je fiets of een mooie plek om te klussen of te hobbyen.

Bijzonderheden

Geïnteresseerden
Als zich gelijktijdig meerdere geïnteresseerden aandienen geldt de volgende rangorde:
1) huurders die een huurwoning van Beter Wonen achterlaten;
2) lokale koopstarters niet zijnde huurders;
3) overige gegadigden.

Als meerdere geïnteresseerden zijn binnen de genoemde rangorde geldt het principe van “het beste bod”. Dit "beste bod" kan éénmalig schriftelijk, door de geïnteresseerde(n) worden ingediend bij Vonder Makelaardij.

Prijsvorming en zelfbewoningsplicht
Beter Wonen hanteert geen korting en geen terugkoopregeling bij de verkoop van haar woningen. Voorts is de getaxeerde verkoopprijs niet onderhandelbaar en volgt Beter Wonen de verkoopvoorwaarden zoals beschreven in de Woningwet. Hiervoor wordt in de verkoopakte een passage opgenomen in het kader van eigen bewoning en gebruik voor de kopende partij.

Zelfbewoningsplicht
Zelfbewoningsplicht is de vereiste dat de koper of een familielid in de eerste graad zelf de woning bewoont, voor een periode van ten minste drie jaar. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter). Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.
Bij overtreding van het vorenstaande verbeurt koper zonder nadere ingebrekestelling en zonder rechtelijke tussenkomst een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00), door het enkele feit van niet-nakoming of overtreding van het vorenstaande. Voor de overtreding van de regels inzake de hoofdbewoning is naast genoemde boete voor elke dag dat de overtreding voortduurt eveneens een boete verschuldigd van twee honderd vijftig euro (€ 250,00) per dag.

Anti-speculatiebeding
Als de koper binnen drie jaar na het ondertekenen van de akte van levering de woning aan een derde overdraagt, zal hij gehouden zijn om 10% van de huidige koopsom aan de verkoper te betalen. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken