Beschrijving

Unieke kans: Zeer ruim, VRIJSTAAND CHALET met heerlijk, zonnig zitterras, tuinhuisje en mooi aangelegde tuin. Dit alles gelegen AAN DE RAND van het prachtige Drents Friese Wold. Wat te denken van het feit dat het UITMUNTEND is onderhouden, 2 slaapkamers en een zeer ruime woonkamer heeft. Het geheel heeft veel daglicht en is modern.  Dit alles gelegen op het bospark: Landgoed 't Wildrijck.  Wie wil genieten van groen, rust en eerlijke, gezonde lucht: maak er gebruik van en wees de koper!!

Er zijn meerdere zitterrassen in de prachtige tuin, waarbij ook enige beschutte zitplaatsen zijn.  Er is een heerlijk uitzicht naar het dichtbij gelegen zandspeelplaats is.  Er is ook directe toegang tot het voorgelegen zitterras via de schuifpui vanuit de woonkamer.Deze is pal op het zuiden gericht, zon verzekerd. Daar wordt elk mens blij van...

Indeling:
Entree/hal met directe toegang naar alle vertrekken, moderne badkamer -voorzien van douchecabine, wastafelameublement en toilet-, . de 2 slaapkamers, waarvan 1 ruimere en 1 iets kleiner. De ruime woonkamer heeft een open hoekkeuken, voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Via de schuifpui in de woonkamer bereikt u direct het naastgelegen, zonnige terras. Het feit dat het chalet groter is op de juiste locatie op de kavel is gelegen, geeft u meer "vrijheid" tot recreeeren. 

De vloer in het gehele chalet is voorzien van een keurige laminaatvloer, terwijl het chalet wordt verwarmd door een moderne en sfeervolle gashaard. Het chalet is wintervast geïsoleerd en wordt geheel gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd.

Extern: Houten tuinschuurtje in de achtertuin, afmeting ca. 3x2 meter.

Het recreatiepark ’t Wildrijck heeft diverse voorzieningen met o.a. een restaurant, zwembad, tennisbaan en speelveldjes. Wat hier zeer bijzonder is: er zijn op dit park geen slagbomen aanwezig en.....het park is direct gekoppeld aan het Drents Friese Wold; een groot bos met vele mogelijkheden tot recreëren en sporten. De hertjes, konijntjes en vele vogelsoorten zijn hier vaak te spotten. 
 
Haast u tot het maken van een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging, oprecht een parel op het park.

Kenmerken