Omschrijving

NU FORS IN PRIJS VERLAAGD ....VAN € 539.000,-- NAAR € 459.000,-- K.K. 

TE KOOP MIDDEN IN HET LAND :  DROOMUITZICHT OVER WEILANDEN, NATUURLIJKE VIJVER EN DE PRACHTIGE RIVIER DE EEM!

U woont hier heerlijk rustig in een natuurlijke omgeving, terwijl Amsterdam en Utrecht binnen 30 autominuten bereikbaar zijn.

Deze geschakelde woning in boederijstijl in Eemdijk is gelegen op een kavel van 252 m2. De ruime voorkamer biedt u de mogelijkheid om een kantoor aan huis te runnen, of wat dacht u van een prachtig gastenverblijf?

De ligging is absoluut uniek door de directe begrenzing aan de afwisselende Eempolder en de levende rivier de Eem die op deze locatie het meest tot zijn recht komt vanwege een flauwe bocht waardoor u alle schepen al van verre kunt aan zien komen. Heeft u een bootje? Dat is geen probleem met een knus haventje naast de deur!

De woning zelf is royaal van opzet en beschikt over een grote living met een weids uitzicht op de natuurlijke vijver, de weilanden en de Eem. Een droom voor ieder natuurliefhebber! 

Hoewel er sprake is van enig achterstallig onderhoud en de woning op onderdelen wat gedateerd is kunt u hier een tophuis van maken met eventueel een woon-werk functie. 

Ter inspiratie tonen wij u een aantal aantal artist impressions waarin u kunt zien welke sfeer u in deze woning kan creëren.

Indeling

Zijentree, hal met garderobe, toilet en trapopgang. 

Royale voor(slaap)kamer met houten vloer en balkenplafond. Deze ruimte is eventueel ook in te richten als tv kamer, kantoor/werkruimte of bijvoorbeeld gastenverblijf.

Leef/eetkeuken met vaste bank, natuurstenen vloer en diverse apparatuur o.a. gasfornuis, oven, magnetron, koelkast en afwasmachine.

Royale woonkamer met natuurstenen vloer, balkenplafond en tuindeuren. Vanuit de woonkamer is er een uniek uitzicht over de voorgelegen natuurlijke vijver, de rivier de Eem en het poldergebied.

Eerste verdieping

Overloop met 4 ruime slaapkamers.

Complete badkamer met diverse sanitaire voorzieningen o.a. ligbad, douchecabine, wastafel en toilet.

Tweede verdieping

Zolder (vliering).

Tuin

Tuin met prachtig uitzicht over de polder en rivier de Eem gelegen op het zuidoosten.

Bijzonderheden

Bouwjaar ca 1930* Perceeloppervlakte 252 m2* Woonoppervlakte ca 215 m2*De woning heeft een keldergedeelte*Nieuwe cv combi ketel HR augustus 2017

Kenmerken