Omschrijving

NIEUW in de verkoop: De verkoop van deze woning start met een OPEN HUIS op zaterdag 16 februari 2019 van 10.00 - 11.30 uur. Je bent van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken. De koffie staat klaar!

Op loopafstand van het centrum en Openbaar Vervoer is deze royale vrijstaande woning gesitueerd op een perceel van 540m2. Het object is v.v. een door groen omgeven tuin, eigen oprit, inpandig bereikbare garage, veel leefruimte op de begane grond en maar liefst 5 slaapkamers. Kortom: een sfeervolle woning voor een ruime doelgroep aan gegadigden. 

Geldermalsen kent nagenoeg alle dagelijks benodigde voorzieningen, waaronder de bekende winkelketens. Rijkswegen A2 en A15 zijn binnen ca. 10 min. te bereiken. M.b.t. het openbaar vervoer, welke op loopafstand is gelegen kent Geldermalsen zeer goede treinverbindingen naar de grote steden zoals o.a. Utrecht en Den Bosch.

De indeling is als volgt:
Parterre: Ruime entree met toegang tot de meterkast, garderobe, trapopgang naar de etage en toegang tot de living. De woonkamer heeft een ruime lichtinval, is ruim van opzet, v.v. parketvloer, sfeervolle open haard en schuifdeur naar het terras op het zuidwesten. De tuingerichte woonkeuken heeft een L-vormige keukenopstelling en eetgelegenheid. Tevens is er toegang tot de bijkeuken met loopdeur naar de tuin en inpandige toegang tot de garage. Van de garage kan eenvoudig een praktijk- of werkruimte worden gemaakt. Ook levensloop bestendig wonen of mantelzorg behoort tot de mogelijkheden.  

Eerste etage; Overloop met vaste trap naar de tweede etage; toegang tot 3 ruime slaapgelegenheden en een ruime badkamer in vintage stijl, v.v. bad, separate douchegelegenheid, tweede toilet en dubbel wastafelgarnituur. 

Tweede etage; Overloop met toegang tot de afgesloten CV ruimte en 2 slaapkamers met voldoende lichtinval. 

Het betreft hier een verrassende woning met diverse perspectieven. Een deel van deze perspectieven kun je vinden in de tekst en foto’s, maar wellicht kom je zelf op andere inzichten. Een ding is zeker.. deze woning moet je eerst bezichtigd hebben om het juiste gevoel te krijgen. 

De woning is ingemeten conform branche brede richtlijn gebaseerd op de NEN2580 norm.
Bezichtigingen zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

Kenmerken